Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Yalnız helikopter hakkında sözlerimi geri alıyorum sdfs.

dün bütün gün helicopter çaldın

2 defa bende bindim.benim bindiklerimde hemen çakıldın sdfs.ama onun harici ben baktıgım helicopterde hep laths uçuyordu devamlı
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

bu lanet telörgülere niye takılıyo askerim!!? fak dis şit.

çok iğrenç abi o olay. tank takılıyor lan dandik tel örgüye. ufacık tepeyi çıkamıyorsun kayıyor falan.
Mesaj tarihi:
abi uçaklar klavye ve mousela dönmüyor mu ya ;( havalanıyorum mapin dışından tur atıyorum devamlı. millet nasıl manevra yapıyor anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Red said:

dün bütün gün helicopter çaldın

2 defa bende bindim.benim bindiklerimde hemen çakıldın sdfs.ama onun harici ben baktıgım helicopterde hep laths uçuyordu devamlı

Dün öğrendim uçurmayı işte, Revangelis'e yada Xeno'ya sor nasıl uçurduğumu artık :D

Ama havada kalma süren takımında ki Jet'lerin kabiliyetine bakıyor. Çok kolay alıyor karşı takım jetleri eğer bizimkiler onlara zor zamanlar yaşatmıyorsa. Yer hedeflerinden artık kaçabiliyorum alçak ve ağaçların arasından uçarak.

Oyunda haritalar biraz daha dağlı tepeli olsa tadından yenmez.
Dragon Alley gibi olmalı ya harita dediğin.
Mesaj tarihi:
mani said:

nomsaR said:

bu lanet telörgülere niye takılıyo askerim!!? fak dis şit.

çok iğrenç abi o olay. tank takılıyor lan dandik tel örgüye. ufacık tepeyi çıkamıyorsun kayıyor falan.

+1
Mesaj tarihi:
klavye ile gene aynı anlamadım gitti. olm koskoca mapin dışını dönüyorum. bildiğin combat olan orta kısmın üzerinden geçemiyorum bile. çok komik ffs
Mesaj tarihi:
mobile spawn point koyuyorlar lan bi şekilde gökyüzüne. süper oluyor. paraşütle indirme yapıyorsun baselere haha.

bu arada herkes engineer ya. yaka silktim. sağdan soldan rpg yağıyor tankı alıyorsun.
Mesaj tarihi:
Yere mobile spawn koyunca parasutle atiyor caspianda

Bu shotgun sluglarina nerf lazm ya, adam 40m'den tek slugda aliyor, mermiler o kadar duzgun gitmiyor tufeklerde o mesafede, nasi is anlamadim
Mesaj tarihi:
şu uzaktan isabet ettirmeyi nasıl ayarlıyorsunuz, açıyı vs.

geçen gün tankla dolaşırken bir tepeden uzakta (checkpoint) iki tane tank gördüm. ateş etmeye başladım. değişik açılar felan denedim ama hiç isabet ettiremedim.

bu videoda mesela tek atışta tutturuyor adam, metreyi felan mı hesaplıyor yoksa tamamen şans işi mi ilk defada tutturması?
Mesaj tarihi:
Tankta 3x zoom lazm ilk etapta uzaktan vurabilmek icin, onun harici 2 shell arasi cok hafif bi oynama oluyor, onu duzeltmen lazm, gerisi tahmin hikayesi tamamen, ata ata hedefine yaklastiriyorsun
Rus baseinin kapisinin onunden en son US'in helikopter bekleyenlerini oldurduydum helikopterle birlikte, baya keyifli is tank aslinda, hele gozcu istasonu (CITV station ya da oyle bisiler) zamazingosu gelince 12x zoom ve thermalle, uzaktan baya can yakma sansi var 2 kisinin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...