ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Silphatos said: caspian oynadım sabah tank, jeep ve jet kullandım biraz fena değildi harita da kasma falan olmadı ama metrodaki medium grafik ayarları sanki daha iyi gözüküyordu, caspian mediumda her şey en düşükte oynuyormuş gibi hissettim Aynı ayarlarda Caspian bende de biraz dandik gözüküyordu. Bu arada Operation Metro bir derece de, caspian border gibi 64 kişilik haritaları benim laptop pek kaldırmayacak gibi, yani 10 fps ile oynamak işime gelmiyor şahsen.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Helikopterin olayi ortaya cikti ya, laser painter helikopterde, bu tank/jet/cip'ten atilan laser guided missile/shell/rocketlerin targetlama hikayesini helikopter yapiyor
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Vehicle'larin icindeyken bi de spotlama tusu farkliymis, vehiclelarin icinden spotlaniyor hersey yoksa sdsfsfsf
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cidden metrodaki efsane grafiklerden sonra caspianda bi downgrade hissi uyandı bende
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bu arada helikoptere çok laf ettik yavaş, useless falan diye de biraz alışınca sanki gideri oluyo lan? unlocklar falan gelince iyice temiz olur gibime geldi şimdi. ama tabi kullanım fiziklerini bc2 gibi yapmak yerine bf2 gibi yapsalardı ölürlerdi ağuagoin
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi jetleri hiç beğenmedim ben ya hani gameplaye uygun olsun diye çok yavaş yapmışlar ama insana garip geliyor jet o kadar yavaş gitse düşer lan yere diye
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Abi adam şurda iyi kullanıyor ya: http://www.youtube.com/watch?v=Vi95SfTSChc Özendim, bizde mi var problem anlamadım ki.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aynı oyunda tankla 2k jetle 2k xp yaptım oyun çöktü oynamam bi daha
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 öyle bişeyi hedef almadan falan ben de kullanıyorum ama biyere odaklanmaya çalıştın mı sıçtın afedersiniz
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yuh ya önceki sayfadaki son videoya yazdım
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Abi bu helikoptere cok cani davraniyorsunuz bence, daha fuzeleri, extinguisheri, maintenancei, ecm jammeri falan gelicek, az dmg almayinca hemen healthini fulliycek, yanmaya basladimi sondurup kendini healliyecek, fuze locklarindan kurtulacak falan, potansiyel var gibi
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Chopper füzelerinde splash damage yokmuş, ondan başarılı değil pek.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bi tane guided missile ve beam scan almis jet geldi tank gordu mu direk yokediyor hayirlisi
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Commorose'un önemini dün tekrar anladım bu arada. Her zaman ki gibi görevimi Gas Station'da yerine getirirken düşman geldi, dayandı bölgeye. Bir adam gördüm Rus base'inden gelen yolun kenarında ki eve giren ama mark'layamadım adamı. İşte orda etrafta ki adamlara "burda adam gördüm diye, binayı marklayabilmeliyim ben. Direk adamı gösteren doritos üçgeni yerine genel marklama olmalı. Hem daha az bug'lı olur, hem daha gerçekçi olur.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 lol, 600 wattlık güç kaynağı bir kez daha cörtledi. bf 3 oynarken değil, fakat geçenlerde oynarken bir ara kasanın arkasına baktığımda psu'nun orda 1-2 saniyelik bir elektrik şeysi oldu, mavi ışık felan işte. high'da oynuyorum, ekran kartı gtx 460. yalnız bugün psu'yu aldığım adama götürdüm, 550 watt falan çektiğini söyledi ekran kartının. normalde bu kadar çekmemesi lazım değil mi ? 16 rank'de kaldık, en geç çarşamba'ya kadar geliyormuş yeni psu. oynamayın lan ipineler =(
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 benim ekran kartıda gtx 460 psu 600 watt hic sorun olmadı
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya benim odanın elektrik düzeninden de şüpheliyim. odada televizyon, ps 3, laptop, modem, desktop vs. hepsi aynı priz setine bağlı ve başka bağlayacak yer yok. 6 - 7 tane fiş var yani yanyana takılı. hadi ps 3 ve laptop'ı hep kullanmıyorum, ama desktop'ın dahi 4 - 5 tane fişi var. acaba voltajla ilgili bir şey mi oluyor dicem, ama sadece bf 3 oynarken oldu bu başka oyunlarda da sonuna kadar açıyorum ayarları psu'da herhangi bir şey olmamıştı.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bütün bunların hepsi topraklı prize mi bağlı?
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 şuna bağlı, http://www.webdenal.com/tuncmatik-surge-pro5-akim-voltaj-korumali-priz-5-l_94187.html
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 -Deno- said: lol, 600 wattlık güç kaynağı bir kez daha cörtledi. bf 3 oynarken değil, fakat geçenlerde oynarken bir ara kasanın arkasına baktığımda psu'nun orda 1-2 saniyelik bir elektrik şeysi oldu, mavi ışık felan işte. high'da oynuyorum, ekran kartı gtx 460. yalnız bugün psu'yu aldığım adama götürdüm, 550 watt falan çektiğini söyledi ekran kartının. normalde bu kadar çekmemesi lazım değil mi ? 16 rank'de kaldık, en geç çarşamba'ya kadar geliyormuş yeni psu. oynamayın lan ipineler =( O ekran kartı o kadar güç çekemez abi bence, adam seni ayakta aşklamış.
Öne çıkan mesajlar