Mithat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Saglık falan goremedım buraya actım kedi ısırdı kuduz aşısı oldum omzumdan , ınternette araştırdım kimileri karından kimileri omuzdan dıyor bilen var mıdır omuzdan normal mi cunku annemle babamda vakti zamanında karınlarından olmuşlar ama tıp degişti artık omuzdan da oluyor olabilir yanlış bişi cıkıcak dıye bayaa yusuflardayım suan ınternette de ıkı taraf birden var buraya sormak ıstedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bişi olmaz kediler temiz hayvanlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 pki ,tmm, thx, optm.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hemen ikna oldu lan aehfuaehfuhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bişi olmaz ya. ayrıca doktorlar bilir nereden sokacaklarını herhalde. korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adamınbiri said: hemen ikna oldu lan aehfuaehfuhae:D kinaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 adamınbiri said: hemen ikna oldu lan aehfuaehfuhae:Dtroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 troll değil abi komiğime gitti ben trollemem çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yanlış aşı vuruldun diye mi korkuyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 birşey olmaz. kuduz aşısının karından yapılması eski devirlerde olur idi. artık omuzdan da yapılıyor dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tabi bunu elikanlıadam diye biri derse kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 palamı arkaya sakladım. problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 artık omuzdan yapıyolar geçen sene arkadaşa da öyle yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sorun yok, normal omuzdan yapılması.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ayrıca büyük ihtimalle kuduz da kapmıcaktın gerilme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 o riske deymez ama :) literatürde kuduza yakalanıp da kurtulan insan sayısı tarihte bir elin parmaklarını geçmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok ben de paranoyağım hastalıklar konusunda, 5-6 tane tetanoz aşısı oldum, asla su paylaşmam vs, 3 tane kedim var oradan da kedi hevesimi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 su paylaşmamayı geçtim ben erikli nestle ve kalabak dışında su içmediğim halde çocukluğumdan beri 5 er seri kuduz aşısı yedim :) akıllanılmıyor bazı şeylerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oah sana aşı değil senden aşı yapılması lazım artık ne antikor yapmıştır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yarı ömrü kısaymış, vuruldum daha geçen diyorum bi daha vuruyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Archangel_ said: o riske deymez ama :) literatürde kuduza yakalanıp da kurtulan insan sayısı tarihte bir elin parmaklarını geçmiyor :/ en son komaya sokup tedavi ediyorlardı sanırım, tabi türkiyede onu yapan (yapabilecek) hastahane varmıdır ayrıca tartışabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Vücutlarınıza bugfix lazım lan sizin. Ben 5 yaşımdan beri demirin pasın tozun içindeyim tetanoz falan nedir bilmem. Belki ilkokulda vurmuşlardır da süresi geçeli çok olmuştur. Sakin olun biraz, kısmet bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 her gördüğün kediye köpeğe yavşamakla ilgili o, bugfix kar etmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar