arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahah abi o neee. izlerken bile gerildim. iyi ki oynamayı bırakmışım kalp dayanmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 -Deno- said: f.e.a.r - alma allah belasını versin. yaratıcı bir korku oyunu düşmanı değildi, son derece klasikti hatta. ama o atmosfer'e ve encounterlara göre feci tırstırırdı. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 pyramid head. bar none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=L-58H_899oI&feature=player_detailpage#t=1425s kendisini gösteremicem çünkü görünmüyor, 23:50'den itibaren izlerseniz anlayacaksınız. oynayacaksanız pis spoiler bu arada dikkat. olm bunu oynuomusunz siz cidden. kafayı mı yediniz lan mazoşist misiniz nesiniz. çok fena lan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şu oyunda combat olsa ve "korku bölgelerine bakma yoksa oyunu kaybedersin" olayı olmasa undying 2 diye oynardım zevkli olurdu da, şu haliyle oynanmaz (benim açımdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi combat falan olsa ztn cok sorun olmuyo. gelenin suratına vuruosun direk sopayı/yumruğu/silahı. ama bunda hiçbişi yapamicağını biliosun. bide içten içe merakta eder insan gelen ne lan diye. illaki bakarsın bu ne lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 combattan combata fark var ama. diablo 2 gibi hack and slash yaparsan tabii etkilemez. ama "bu oyun gibi" bir atmosfer sunup combat konulunca "hiç korkutmaz" demek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yine ödün bokuna karışır tabiki ama gelenin suratına vurunca en azından arkamdan gelio mu lan diye bi tedirginlik yaşamazsın. bu oyunu oynamadım ama muhtemelen surekli geriden bişiler gelio gibi geliodur oynayana. bide gelenin suratına vurunca zopayı rahatlar insan. muhallebi gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok yaşarsın. mesela fear'i örnek vermek istiyorum. oyun çok aksiyondu belki ama, alma ve şu görünmez düşmanların (tavanda felan da geziyordu onlar) olduğu bölümler insanı feci strese sokuyor ve tedirgin ediyordu. kastettiğim şey o. bir de doom 3'ü ne kadar eleştirmiş olsam da, feci bir klostrofobi hissi vardı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hölönk die atladığında gerilmedim desem yalan olur. Ama zıplamadım o ayrı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth honorable mention yamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 su sahne kadar hic bir sahneden etkilenmedim muhtemeln http://www.youtube.com/watch?v=tkYtflr1KsM&feature=fvw bunalım bişi gerçek olduğunu düsünsenize aynaya bakamadım ben günlerce asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben anlamadım yalnız karakter cıkamıyomu ordan dönüp gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 There's a way to scape out of this room. When Heather looks like infected by that in the mirror and she stops you can finally open that door. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 karakter bilemiyorum da en iyi gerilim oyunu amnesia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 alma. bölüm olarak da fukkin infamous elementary school bölüm bitince yapımcılara "adamsınız, ötesi yapılamaz, +rep" temalı bi mail atmayı bile düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 thief 1'de madende cesetler vardı, üzerinde sineklerin gezindiği meğersem arkamızı dönünce kalkıyormuş o şerefsizler. onlar yüzünden bi klavye kırdık. ikinci klavyeyi de undying sayesinde kırdık, daha oyunun başında sera gibi bir yere girince yerde bir ceset görüyoruz. gene arkayı dönünce şerefsizin yaratığı karşıma çıkmıştı , bıraktım oynamayı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gleoddyn said: razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=L-58H_899oI&feature=player_detailpage#t=1425s kendisini gösteremicem çünkü görünmüyor, 23:50'den itibaren izlerseniz anlayacaksınız. oynayacaksanız pis spoiler bu arada dikkat. abiii çok iyimiş, izlerken gerildim sulu bölümde.. Beni gerebilmiş olan tek oyundur. Gerçekten harika bir oyun yani.. Combat olmaması epic win olmuş germe açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 stimpak said: ikinci klavyeyi de undying sayesinde kırdık, daha oyunun başında sera gibi bir yere girince yerde bir ceset görüyoruz. gene arkayı dönünce şerefsizin yaratığı karşıma çıkmıştı , bıraktım oynamayı orda.adam undying demiş hacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bloodlines da hayaletli bir malikanemi otel mi ne vardı. orada arada hayalet çıkıyordu bi anda kayboluyordu filan.tabak fırlatıyordu sağdan soldan. orada da baya gerilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ascraeus said: alma. bölüm olarak da fukkin infamous elementary school bölüm bitince yapımcılara "adamsınız, ötesi yapılamaz, +rep" temalı bi mail atmayı bile düşünmüştüm. amnesia oyna tekrar düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 amnesia nın videosunun sonlarına doğru kendimi ekran başında kaaçç kaçsana oraya gitme diye bağırırken buldum. beni yeterince korkuttu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Fear 2'de Crawlerlar zıplatmıştı beni, 05:40'dan itibaren http://www.youtube.com/watch?v=Y9VSPy-ygDI& yalnız oynayan elemanın tepkiler epik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gleoddyn said: Fortuna said: d1'den butcher yok, liste invaild. katılıyorum hele "fresh meat" hökürünce nereye kaçacağını bilememek.. fresh meati ilk duydugumda koltugumdan düsücek kadar tırsmıstım kulaklik filamda kopuyodu yane bide Fear 1 de hatun kişinin projectionun'un zirt pirt sağından solundan kosturması vardı "tırsma"ya yol açan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 blood taki dolaptan cikan hayalet ve sudan cikip pesinden kosan kopekbaliklari.yazildimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar