md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 rape in purgatory de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 isterse çakmak gazı koklayarak ölsün lan, kime ne. nasıl öldüyse kendi problemi, milleti ne germiş haa. Baya neşeli bi insandı, çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 öyle deme sigıl, hep içki yüzünden ölmüş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tıksırmış mı lan? tıksırmadıysa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aksırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aksırdıysa bi şekilde halledilir de tıksırınca müdahale edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi siz de vakit, zaman gibi gazeteleri neden takip ediyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bi 20'lik atmanız lazım ama aksırık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Zaman iyi lan yine, üslubu vakitle kıyaslanamaz zamanın. Vakit üslup olarak sözcünün dengi oluyor tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 toggie said: abi siz de vakit, zaman gibi gazeteleri neden takip ediyosunuz anlamıyorum. sadece bu tarz gündem oluşturan olaylarda nasıl bi başlık atacaklarını merak ettiğim için giriyorum ben. yani sadece bir olay olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 defne'nin yası tutuyomuyus icki icmeye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ölünün üzerinden espri yapmayın çarpılırsınız !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazık olmuş daha gençken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ayrıca zaman iyi yani genel olarak yazarları falan kaliteli gazetenin kimin ya da ne düşüncede olduğu umrumda değil. adam gibi haber verebilmesi önemli. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1087899&title=defne-joy-foster-evinde-olu-bulundu bakın burda alkol falan dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 toggie said: defne'nin yası tutuyomuyus icki icmeye sdf. 36 yaşındaymış lan, ben daha genç sanıyordum. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazık olmuş, her ne sebepten öldüyse farketmez. tatlı, hoş bir sunucuydu. çocuğuna da ayrıca yazık olmuş. Allah ona rahmet eylesin, çocuğuna da yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çok yazık olmuş çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Offf çocuğu vardı onun di mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 79lu kadın 36 yaşında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 pekaziz said: Kendisine değil de çocuğuna yazık. ne kadar çok sevdiğim biri olmasa da televizyonun neşe kaynaklarından biriydi. bende baya üzüldüm. Genç insanların ölmesi hiç bir zaman güzel bir şey olamaz. kendisi de barış gibi efsaneleştirilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Asosta onların otelinde kalmıştık kendisi yoktu ama eşi falan baya eğlenceli biriydi ya çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 in b4 drugz rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bi dakka şimdi benim aklımı kurcalayan sorular var: 1- haber sitelerinin yarısında joy foster evinde ölü bulundu diyo, bir diğer yarısında da arkadaşının evinde ölü bulundu, bu kadın nerde ölü bulundu 2- bir insanın ölü bulunması için öldüünde kimsrnin yanında olmaması ve sonradan bir kişinin onu oha ölmüş lan diye bulması gerekir, arkadaşının evindeyse nasıl ölü bulunuyo, arkadaşı olcak lavuk zaten ölüyor olduunu görmüyormu 3-bir yerde ambulans çağrılmış ama yetişmemiş deniyor, nasıl bir şekil şemaldeydiniz de o kadın ben gidiciyim hacı diyemedi, uykusunda ölmemiş onu sölüyolar 4-alkolden oldu deniliyor. bu kadın Televizyon dünyasında. hayatında ilk defa alkol almıyor. daha dün de astım hastası olmadı. o kadın alkol ile ilaçların beraber alınıp alınmicaanı veya alınsa da nasıl alınması gerektiini gayet iyi biliyordur eminim buna, bu işin içinde başka bi bok var evet en basti haliyle sorularım bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahmet altan in oglunun evinde olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar