cilginfare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Avrupa Yakası yeniden çekilir mi? Burhan geri gelsiin. efsane diziydi. insallah tekrar başlar. (mesajım yanlış anlaşılmasın yine)
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 burhandan öte ata demirer ve tolga çevik olsun.ikiside aynı dizide olursa süper olur :).
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ELİZABETH LOAİZA içerikte de çıplak çıplak resimleri var mmm okula gidiyorum ben
cilginfare Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 haftada bir olacak 20 dakika olur mu ya. gerçi çekilsin de
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 zaman geçirtiyodu güzel diziydi gelir inş diyerek sözlerimi sonladırıyorum:))
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi adamın biri köşe yazısında bence güzel olur yazmış ortada bir şey yok ki. bir de kadro çok dağıldı, onları geri toplamaları lazım. maalesef gazanfer özcan vefat etti o dolmaz zaten de, mesela anneyle ata demirerin arası açıktı kavgalıydılar falan.
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 "volkan" "sertaç" ve "tacettin" karakterleri efsaneydi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şahika olmasın ata olsun tolga olsun iffet olsun bide gürse bilsen bile olmasın
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sahika neden olmasin? Avrupa yakasinin en harika karakteriydi kadin ya.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben şahikadan sonra avrupa yakasını bıraktım çok ciddiyim o karakter severek izlediğim bir dizinin son 2 sezonunu izlemememi sağladı
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ben cok büyük keyif almistim o kadindan. Ama tabi zevk meselesi. Bana da o kapici elemanla ata demirer bayik geliyodu.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 karakterle ilgisi yok onun baymıstı zaten dizi. ilk bolumlerini acın bakın, degisimi gozlerinizle gorun =)
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gaffur ve sonrası diye ikiye ayrılıyo bence dizi. Gaffur'dan öncesi iyiydi de, Gaffur ve sonrası çok bayık geldi bana.
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aynı kadro başka bi proje yaparsa eyvallahta avrupa yakası olarak gelsin istemem.biraz yaratıcılık pls daha iyisini yapamıyosan aynısınıda yapmamak lzm.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Avrupa yakası keşke yine gelse, ben izlerim. Dizinin en beğendiğim bölümlerini de en bayık gördüğüm bölümlerini de zevkle izlemiştim. Evet bazen bayıyordu, bazen fazla sululaşıyordu, bazen de sağdan soldan çok çalıp çırpıyordu ama her hafta 1.5 saat izletiyodu kendini. Tüm karakterler kendi içlerinde başarılı. Burhan'ın ilk dönemini çok severdim ben mesela, tam böyle köylü kurnazı, kompleksli ve sapık bi adamdı, sonradan u dönüşüyle sapıktan efemineye "kendi çapında" kurnazlıktan şapşallığa dönüştürdüler üzerine yüklendikçe. Yayınlansın tekrar, Şesu olsun hatta ilk sezonlardaki, Yaprak falan zaten dergi tayfası olsun komple, Burhan olsun. Ata'yla anne bi arada olmaz gibi kavgalılar ama olsun bi şekilde.
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 insanlar dışarıda taklidini yapmayacaksa çekilsin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dynun said: 20 dakika olacaksa çekilsin
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 20 dakkalık dizi izleyen yabancı dizi izlesin, nerede gördünüz 20 dk süren türk dizisi?
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 20 dakikaya tecavüz sahnesi bile sigmaz.
asangel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Özledik ama artık bu satten sonra olmazz eski tadı bulamayızzz
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Rewendor said: 20 dakkalık dizi izleyen yabancı dizi izlesin, nerede gördünüz 20 dk süren türk dizisi? hani az olursa leş olmaz belki, kalite artar falan ?
Öne çıkan mesajlar