Sypro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Trias said: Shamelessi aratmayacak dizi öneriniz var mı? Blue Mountain State ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 seyretmedim , bir bakayım. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 californication, entourage, bms çok alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Carl'ın fionaya, küçük kızın mandy'e sarıldığı sahnelerden sonra etrafa bakındım sarılacak abla var mı diye. Osman carl'ın ....sını yesin çok afedersiniz sddfsdff. Subliminal subliminal vermişler feel'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Frank bi insan daha ne kadar leş olabilir diyorum ama adam ısrarla şaşırtmaya devam ediyor. ses kaydından sonra fiona franki daha zorlu günler bekliyor, bakalım daha ne kadar aşşağılara düşücek hep beraber görücez. bide, ne sex döndü be..... send over the russian aha dedim şimdi ikisini de temizleticek, ters köşeye yattım iyi mi..russian da yattı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bu neydi yahu! şu dizinin bir bölümünü memlekette yayınlasalar neler olur merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 füzeyle saldırırlar yayınlayan kanalın binasına ahahahah aile ahlak ana bacı gardaş hiç bişi kalmadı lan nasıl dizi bu diye :D ben bi ara annesiyle çok zevk almaya başlayıp çatır çatır sevişcekler diye tahmin ettim ama bu kadarını düşünmemiştim ahahaha çok iyiydi V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 neredeyse hepsini yapıyorlar bizim dizilerde de. fikirler önemli değil bizim millet için. sadece yaptığı sahneyi göstermesin yeter. yoksa gaza geliyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Frank sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 nasıl iyi bir dizidir. ne yazsam boş buraya, karakterlerin hepsi mi eşsiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 6cı bolumun sonunda ki şarkıyı bi zahmet söyleyi verin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu jody nasıl bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Jody ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 AHAHAHAH JODY LAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Llama said: 6cı bolumun sonunda ki şarkıyı bi zahmet söyleyi verin yahu http://www.youtube.com/watch?v=OC3zACEUs34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi bi dizide nasıl her karakter 10 numara olur ya. 1-2 karakter için bile dizi izlediğim olur ama bunda her karakter ayrı bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sex'den dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Myshkin said: bu jody nasıl bir adam o son sahne...o son sahne... jody......are you blowing yourself..... karen da döndü, önümüzdeki bölümlerde mandy'le bi catfight olmasını bekliyorum. estefanyaaaaaaaaa kadınım oooooooool........aksanını yidiğim.. 3 sezondur bozulmuyo kalite, nazar değmesin tütütütüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 KAREN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi jody auhasdfdsgfdsfdasgsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi bu frank nasıl bir insan ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ren said: KAREN çok değişmiş geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Karen böyle Joffrey ile Andrea seviyesindedir heralde sevilmeyen karakter olarak. herif nigger dediğinde zencinin atarlanması asdf mandy'i bırakmasın lip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N3J3giN0wNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 mandy iyi yapıştırdı karenı yere ama sonu ters tepicek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar