Sypro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Trias said: Shamelessi aratmayacak dizi öneriniz var mı? Blue Mountain State ?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 californication, entourage, bms çok alakasız.
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Carl'ın fionaya, küçük kızın mandy'e sarıldığı sahnelerden sonra etrafa bakındım sarılacak abla var mı diye. Osman carl'ın ....sını yesin çok afedersiniz sddfsdff. Subliminal subliminal vermişler feel'leri.
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Frank bi insan daha ne kadar leş olabilir diyorum ama adam ısrarla şaşırtmaya devam ediyor. ses kaydından sonra fiona franki daha zorlu günler bekliyor, bakalım daha ne kadar aşşağılara düşücek hep beraber görücez. bide, ne sex döndü be..... send over the russian aha dedim şimdi ikisini de temizleticek, ters köşeye yattım iyi mi..russian da yattı tabi.
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bu neydi yahu! şu dizinin bir bölümünü memlekette yayınlasalar neler olur merak ediyorum.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 füzeyle saldırırlar yayınlayan kanalın binasına ahahahah aile ahlak ana bacı gardaş hiç bişi kalmadı lan nasıl dizi bu diye :D ben bi ara annesiyle çok zevk almaya başlayıp çatır çatır sevişcekler diye tahmin ettim ama bu kadarını düşünmemiştim ahahaha çok iyiydi V
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 neredeyse hepsini yapıyorlar bizim dizilerde de. fikirler önemli değil bizim millet için. sadece yaptığı sahneyi göstermesin yeter. yoksa gaza geliyorlar =)
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 nasıl iyi bir dizidir. ne yazsam boş buraya, karakterlerin hepsi mi eşsiz olur.
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 6cı bolumun sonunda ki şarkıyı bi zahmet söyleyi verin yahu
Vendy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Llama said: 6cı bolumun sonunda ki şarkıyı bi zahmet söyleyi verin yahu http://www.youtube.com/watch?v=OC3zACEUs34
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi bi dizide nasıl her karakter 10 numara olur ya. 1-2 karakter için bile dizi izlediğim olur ama bunda her karakter ayrı bi dünya.
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Myshkin said: bu jody nasıl bir adam o son sahne...o son sahne... jody......are you blowing yourself..... karen da döndü, önümüzdeki bölümlerde mandy'le bi catfight olmasını bekliyorum. estefanyaaaaaaaaa kadınım oooooooool........aksanını yidiğim.. 3 sezondur bozulmuyo kalite, nazar değmesin tütütütüt
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Karen böyle Joffrey ile Andrea seviyesindedir heralde sevilmeyen karakter olarak. herif nigger dediğinde zencinin atarlanması asdf mandy'i bırakmasın lip.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N3J3giN0wNI
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 mandy iyi yapıştırdı karenı yere ama sonu ters tepicek gibi
Öne çıkan mesajlar