TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1736140156179&oid=132729206789805&comments&ref=mf sdfasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 uahuahduahdnteyze çok cidddi !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 milletimiz gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 siz ali kaptan a taş değil ekmek atıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi bizim millet niye hayali karakterleri canlı sanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abovv teyze du bi ya sakin eheueh...Ya bir şey değil geçen gün finaller bitti diye toplaşalım dedik arkadşlarla %75^miz meğer bu diziyi izliyormuş,oturduk izledik çayıyla cipsiyle, hee böyle osmancıklı bol mendilli dramlı diziyi sitcoma çevirdik mi çevirdik, o ayrı ama gene de sonuna kadar da izledik.Dizi bayağı sarmış yurdun 4 bir yanını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o kadar iyimi bu dizi ya benim annemde izleyip duruyor gerçi kadın HERŞEYİ izliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 benimki pek sevmez dizi genelde NHK world izliyo ama bu diziyi takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahahaha kanal silmek iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 "küfür etsem de bip geçseniz olmaz mı?" http://www.bananalogic.net/wp-content/uploads/2010/09/lolwut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Milletim çok başarılı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 xunn said: Milletim çok başarılı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 off ahhahaahhsd bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi ahahaha televizyonla konusan ev hanimlari. -evladim gitme oraya görecen simdi ebeninkini!! gecen gün karolini seyrederken ben de sövdüm. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dizilerin başarısının kanıtıdır o tv karşısından dizi karakterine müdahele etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Süper halkımız işte Erol Taş'ında böyle bir hikayesi vardı yanılmıyorsam.Gidiyorlar bi yere bunu taşlıyorlar kötü adam diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yanniz bu karolinin irlde poposu tavan yapmis durumda, röpartajini okumustum, herkes bana hasta oluyo diyodu. almanyada suratina bakmazlar trde krallar gibi muamele cekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kendi milletine söylemiş onu beni trde çok seviyolar diye. gerçi memleketi nere sen nerelisin onu da katınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bi de hala "bilgisayar oyunları çocukları kötü mü etkiliyor" diye haber falan yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Xenocide said: bi de hala "bilgisayar oyunları çocukları kötü mü etkiliyor" diye haber falan yapıyorlar. ahah doğru tespit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu teyzeye spartacus izletip olacakları takip etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aptal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 İşte ülke olarak neden hala birşeyler başaramadığımızın kanıtı böyle anneler bunun yetiştirdiği çocuktan ne olur patates bile bundan zekidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Xenocide said: bi de hala "bilgisayar oyunları çocukları kötü mü etkiliyor" diye haber falan yapıyorlar. ahah topic başlığına bi anlam veremedim. atar ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar