_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 herkes de para kaptırmış bu kadar sık olan bişey mi bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 soulberry said: bu atm'lerin kafalarına göre para yutması ve alıkoyması karşısında ne yapabiliriz? illa anarşist bir arkadaşa patlattırmak mı gerekiyor atm'yi? zengin patiler anlamayabilir ama toplamda 25 liram gitti bu atm'ler yüzünden. http://forum.paticik.com/thumbnails/0f0/efd/cef/e4a/27b/e1f/39a/5e9/50e/f00/14_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 md5 said: mümkünse para çekmemeye ve yatırmamaya gayret ediyorum her zaman. para gelicekse hesabıma gelir para gidicekse hesabımdan gider. cebimde kredi kartı geçmeyen yerlerde kullanılacak kadar veya yedek bir miktar olarak bulundururum. niye?? ben gunde yaklasik 10 defa cekip yatirma yapiyorum bi defa sadece parami yuttu onun disinda hic bi sorun yasamadim (surekli deisik bankalara gelen havaleleri eft masrafi odememek ve urasmamak icin elden cekip yatiriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Az önce cevahir avm de bankamatik 2.350 tlmi yuttu . Hemen aradım müş. Hizmetlerini bakıcaz edicez yatırcaz dediler ama. Ya yatırmazlarsa :( puf . Diyelim ki yatırmadılar ceya parayı göremediler bunun hukuki yolları nasıl oluyor acaba başına gelen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yatırırlar. O para bi haznede muhafaza ediliyor. diğerlerinin arasına karışmıyor. Merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Hadi inşallah dediğin gibi olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bebeğim hiç merak etme. paranı hemen gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 banka benim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 CthuLhu said: soulberry said: yatırırken oldu hep. vaktim olmayabilir, acil bir işim olabilir o an. ki acil işim olduğunda yuttu hep. ne yapıyolar gelince, ne kadar sürede geliyolar peki? ben üstünde 30 banknota kadar yatırabilirsinizi okuduğum için tek seferde 20 25 banknot yatırmıştım. ki normalde hep parça parça yatırırım o gün öyle yaptım. yuttu tüm parayı daha sonra bankaya gidip dilekçe verdim. bir gün sonra hesabıma geçtiler miktarı. oha 25 paran mı vardı? benim hep 6 7 param oluyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bankamatiğin önünde bekle, sen yokken parayı verirse başkası alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ginaly said: bebeğim hiç merak etme. paranı hemen gönderiyorum. işte gerçek erkek. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Lectre said: CthuLhu said: soulberry said: yatırırken oldu hep. vaktim olmayabilir, acil bir işim olabilir o an. ki acil işim olduğunda yuttu hep. ne yapıyolar gelince, ne kadar sürede geliyolar peki? ben üstünde 30 banknota kadar yatırabilirsinizi okuduğum için tek seferde 20 25 banknot yatırmıştım. ki normalde hep parça parça yatırırım o gün öyle yaptım. yuttu tüm parayı daha sonra bankaya gidip dilekçe verdim. bir gün sonra hesabıma geçtiler miktarı. oha 25 paran mı vardı? benim hep 6 7 param oluyor asdasd Ziraat KYK'nın 180 liralık öğrenim kredisini tamamen 5tllik olarak vermişti sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 benim atm kartimi kopyalamislardi kievde banka aradi efenim kart hırsızlıgı bilmem ne departmanından arıyoruz singapurdan cekimleriniz var pes pese 3 tane 1k bilginiz var mi dedim ne singapuru angaradayim ben bilader tmm su anda kartiniz kullanima kapandi para da bloke oldu bakiyenizde goremezseniz heycanlanmayın bi pos cihazindan kartinizi kullanıp bloke oldugunu gorebilirsiniz dedi ufak sureli de olsa bi heycan yasamistim p.s:tesekkurler iş bankası kart guvenligi servisi calisanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ben bi kere böyle 20 tl çekeyim dedim kapak bi açıldı önceki adamdan kalma sıkışan 650 lira yamuk yumuk olarak duruyo benim 20 lirayla birlikte. hemen alıp koşmaya başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sonra çıktım komutanın odasına, nedir lan bu nöbetler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar