Popeye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 benjani said: 1800 kızın arasında tek erkek olduğunuzu düşünsenize saeros'a sor anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 universiteyi kazandıgında büyük bir şok geçirir bu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 lisedekilere güvendiği gibi güvenirse ikinci gün yol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi bilgisayar okuyormuş zaten sudan çıkmış balığa dönmez bence ünide. Meriçlerimiz çok malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 olitere said: oha naptılar sanada müdüre gittin eö hiiic anneme küfretti ... el classico. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 vault 68 burasıymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 neler çekti kim bilir, neyseki kurtulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sam said: vault 68 burasıymış demek ki. forumun muhtemelen %80 i anlamadi ama takdir ettim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yok be anlamışlardır.. yani ben oynamadım ona rağmen anladım.. kaldıki seriden tek bir oyunu ible yonamadım da anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 benim gibi anlamayanlar için... vault68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 anlamayanlara gelsin o zaman: http://fallout.wikia.com/wiki/Vault http://fallout.wikia.com/wiki/Vault-Tec http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_68 edit: verilmiş az önce zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi bırakın anlamayan anlamasın niye bu kadar kompleks yaptınız bi fallout esprisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Makina okur bu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 pascalnouman said: kız butun erkek tiplerini tanıyabilmistir heralde 1800 az bir sayı degil erkek tipleri derken.... o diil de kız güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi "güzel" kelimesi anlamını yitiriyo gözümde şu kıza güzel dedikçe siz. yapmayın ya.. tr standartları içinde normal hatta fettan bakan bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ardeth said: said: "Arkadaşlarım beni kız kardeşleri gibi görüyor. Akşam saatlerinde hava karardığında beni eve kadar götürüyorlar. Herkes bana çok iyi davranıyor" ZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hepsi gülücüğe odaklanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 queen of b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 xunn said: Ardeth said: said: "Arkadaşlarım beni kız kardeşleri gibi görüyor. Akşam saatlerinde hava karardığında beni eve kadar götürüyorlar. Herkes bana çok iyi davranıyor" ZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAA http://4.bp.blogspot.com/_-7JaZOydLRI/SNLhV4549aI/AAAAAAAAAEU/LUDSZyJRlco/s400-R/meric.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tr standartlarına göre giderli bir hanım kızımız. allah kolaylık versin diyorum zira prenses sendromu denen şeyin allahını yaşıyodur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ardeth said: said: "Arkadaşlarım beni kız kardeşleri gibi görüyor. Akşam saatlerinde hava karardığında beni eve kadar götürüyorlar. Herkes bana çok iyi davranıyor" Hatatatata Esas soru kimin evine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 fede said: pascalnouman said: kız butun erkek tiplerini tanıyabilmistir heralde 1800 az bir sayı degil erkek tipleri derken.... o diil de kız güzelmiş davranis bakımından yani iste degisik huylar gormustur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 erkek lisesi olmasa da erkek lisesi ismi geçen 3-5 kızlı lise üzerine odtü makina okudum, sonra makine mastırına devam ettim, fabrikada işe başladım. kısaca tek tüz kız olan erkek yoğunluğu fazla ortamları bayağı iyi bilen bir otorite olarak diyorum ki çok yazık olacak o kıza. hani normal olsa neyse der geçersin de güzel falan da bi kızmış. önce sürekli hayvan muhabbetine maruz kalmaktan konuşması değişecek, "aq"la biten, habire "abi abi" içeren cümleler kuracak. bu arada büyük ihtimalle sigaraya da başlayacak. Sonra bakımı önemsemeyecek, makyaj, parfüm falan ilk gidecek şeyler. daha sonra giyim miyimi de salacak (üni versiyonunda artık eşofmanla gelen falan çok vardı mesela bölüme), en son saç maç da dağılacak, karman çorman olacak sınav döneminde, bi de üşengeçlikten kısa kestirip abuk bi renge boyattı mı tamamdır... erkek yoğunluğu olan yere giren kız odun olarak çıkıyo maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi kızdan size ne ya güzel kız her türlü yolunu bulur. peki oradaki diğer 1799 masum erkeğin bedelini kim ödeyecek ha, soruyorum size bunun hesabını kim verecek? Daha kaç erkeğin hayatı buşekilde mahvolmalı ha, daha kaç erkeğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar