dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yarım gün diye kolay değil tabii de, öğretmen var öğretmen var, idealist olan, işini seven her meslekte o şekilde çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 dreagloth said: Yarım gün diye kolay değil tabii de, öğretmen var öğretmen var, idealist olan, işini seven her meslekte o şekilde çalışır. +1 ama o eski nesiller teker teker emekli oluyor yeni şeylere ayak uyduramayarak. ben e yarım öğretmen sayılırım. arkadaştan dolayı oradan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Galiba öğrenciden çok meslektaşlar ile idareciler sorun. Staja gittiğim okullarda doğru düzgün idareci görmedim. Öğretmenler odasında hiç oturulmuyor. Ağda kuaför muhabbetinden tut stajyerler baklava getirse de yesek'e kadar çeşitli şeyler var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 rakçı kızları bırakıp nasıl öğretmen olmuş,enteresan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bulunulan yere göre de değişiyor. okuma ile alakası olmayan. hadi git okula diyip te zorla okula gelen çocukların okulunda iseniz vay halinize. şu aralar kiralar pahalı diye herkes anne baba nine dede kalıyor ve dolyısı ile çocuklar acayip şımartılıyor. üstüne üstlük anneler babalar çocukları ile ilgilenmiyor. bu okulda hocanın işi zor. ama sorumlu disiplinli bir okulda ise daha kolay olacağını anlatmıştı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 rakçı kızlar baksır giyiyo ve ter kokuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 adamın artık gençlik ateşi kalmayıp gelecek korkusu oluşmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 veya yaş kemale erince rakçı kızlar sallamamaya başlamışltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 adam evlenmiş saçmalamayın, çocugu da vardı sanırım unuttum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 2. sayfadan sonra okumadim ama adam muzisyenmis unluymus iyi hayat yasamis vs diye bok atanlar efsaneviymis gercekten. adam iyi hayat yasayip sonra vatana millete yaricak bi is yapmak icin turkiyenin bi diger ucuna gidiyo ve sirf onceki mesleginden dolayi "e biseyleri kabullenmesi lazim" blabla cekiyosunuz. niye kabullensin ki adam? adami birak herhangi biri neden kabullensin ki yanlis olan biseyi? bunlar daha cok gundeme gelsin konusulsun ki belki birileri rahatsiz olurda duzeltmeye baslarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 "roket adam" said: Aklıma şunu getirdi bu başlık: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20935056 gözlerim doldu bunu okurken =/ @BioHazarD +1 yanlış olan şeyleri düzeltmek lazım, ister 15 yıldır ünlü bi sanatçı olsun, ister işe bugün başlamış biri olsun. Müdürün adamı dövmesi vs. normal mi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Suark said: ya ama hakkaten, müh.ler 3.5 la başlıyor ve gelecek kaygısı yok. Proje proje iş kovalayan adam için güzel nimetler bunlar :) Bide tabi öğretmenlerin şey durumu var, ekstra tatil + yarım gün. Ortaokul oğretmeni olcaksın işte. Ha önemli iş evet orası ayrı. 3.5 la başlamıyor her mühendis, şimdi birbirimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bone said: Nerde eski rakçılar azizm, dayağı yemez kafa göz girerdi. Hele davulcu ya, verirdi odunu bi güzel. rakçı değil de şöyle delikanlı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ama o great teacher onizuka, haksızlık olur bak şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aluriel said: Suark said: ya ama hakkaten, müh.ler 3.5 la başlıyor ve gelecek kaygısı yok. Proje proje iş kovalayan adam için güzel nimetler bunlar :) Bide tabi öğretmenlerin şey durumu var, ekstra tatil + yarım gün. Ortaokul oğretmeni olcaksın işte. Ha önemli iş evet orası ayrı. 3.5 la başlamıyor her mühendis, şimdi birbirimizi kandırmayalım. hatta hiçbi mühendis başlamıyor, coşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Başlangıçta onun yarısını al iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 %0.01 lik kesim belki o senin dedigin,standartı 1.400 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 devlet ile özel sektör kararak dusunursen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aktiftablet said: Aluriel said: Suark said: ya ama hakkaten, müh.ler 3.5 la başlıyor ve gelecek kaygısı yok. Proje proje iş kovalayan adam için güzel nimetler bunlar :) Bide tabi öğretmenlerin şey durumu var, ekstra tatil + yarım gün. Ortaokul oğretmeni olcaksın işte. Ha önemli iş evet orası ayrı. 3.5 la başlamıyor her mühendis, şimdi birbirimizi kandırmayalım. hatta hiçbi mühendis başlamıyor, coşmayalım. 3,5 atarak basliyor olabilir ama maasa yansimayan bir rakam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 başlanmıyorda iki senede aşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 "Sayın Rockçı hoca efendi... Özür dilerim. Seni henüz tanımıyorum. Söyleyeceklerimi ciddiye alacak insanlardan birimisin, yoksa popüler olmuş bir anlayışın işine gelmeyeni dinlemeyen sözcülerimisin bilemiyorum. Birader rockcıymışsın bir de. Yok mu senin sert bir duruşun tamam insan dayak yer ama karşı tarafta bir ne bileyim kan içinde kalır, bir gözü morarır, bi pansuman ihtiyacı hisseder. O eller birtek armut mu avuçluyor. Ayıp ayıp. Yazı yazcağına "yürü lan gel çıkışa sıkıysa" diyip elinde kızılcık sopası ile bekleyip o müdüre hayatının dayağını atsan şimdi o okulda sen kahraman olacaktın. Ama sen napıyorsun kız gibi ağlıyorsun, "beni dövdülerrrr" diyorsun. Hiç yakıştıramadım. Ama hadi yine iyisin sana cep telefonu numaramı veriyorum bizim kayınçolar, biraderler, biraderlerin dostları, dostlarının dayıları filan güzel masalı bir yemek ve tabi pek tabi bende cüzi bir miktar ücret karşılığı senin bu yerin dibine girmiş karizmanı al bayrak gibi göklere çıkartabiliriz. Ey insan evladı! ARTIK YETER! DUR!. Sen bi düşün. tmm mı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar