Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rockçı öğretmene müdür dayağı

yav

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Yarım gün diye kolay değil tabii de, öğretmen var öğretmen var, idealist olan, işini seven her meslekte o şekilde çalışır.

+1

ama o eski nesiller teker teker emekli oluyor yeni şeylere ayak uyduramayarak. ben e yarım öğretmen sayılırım. arkadaştan dolayı oradan biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bulunulan yere göre de değişiyor. okuma ile alakası olmayan. hadi git okula diyip te zorla okula gelen çocukların okulunda iseniz vay halinize. şu aralar kiralar pahalı diye herkes anne baba nine dede kalıyor ve dolyısı ile çocuklar acayip şımartılıyor. üstüne üstlük anneler babalar çocukları ile ilgilenmiyor. bu okulda hocanın işi zor. ama sorumlu disiplinli bir okulda ise daha kolay olacağını anlatmıştı arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

2. sayfadan sonra okumadim ama adam muzisyenmis unluymus iyi hayat yasamis vs diye bok atanlar efsaneviymis gercekten. adam iyi hayat yasayip sonra vatana millete yaricak bi is yapmak icin turkiyenin bi diger ucuna gidiyo ve sirf onceki mesleginden dolayi "e biseyleri kabullenmesi lazim" blabla cekiyosunuz. niye kabullensin ki adam? adami birak herhangi biri neden kabullensin ki yanlis olan biseyi? bunlar daha cok gundeme gelsin konusulsun ki belki birileri rahatsiz olurda duzeltmeye baslarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Aklıma şunu getirdi bu başlık: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20935056

gözlerim doldu bunu okurken =/

@BioHazarD +1 yanlış olan şeyleri düzeltmek lazım, ister 15 yıldır ünlü bi sanatçı olsun, ister işe bugün başlamış biri olsun. Müdürün adamı dövmesi vs. normal mi ?!
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya ama hakkaten, müh.ler 3.5 la başlıyor ve gelecek kaygısı yok.
Proje proje iş kovalayan adam için güzel nimetler bunlar :)

Bide tabi öğretmenlerin şey durumu var, ekstra tatil + yarım gün. Ortaokul oğretmeni olcaksın işte.
Ha önemli iş evet orası ayrı.

3.5 la başlamıyor her mühendis, şimdi birbirimizi kandırmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Suark said:

Bide tabi öğretmenlerin şey durumu var, ekstra tatil + yarım gün. Ortaokul oğretmeni olcaksın işte.

hatta hiçbi mühendis başlamıyor, coşmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Aluriel said:

Suark said:

hatta hiçbi mühendis başlamıyor, coşmayalım.

3,5 atarak basliyor olabilir ama maasa yansimayan bir rakam bu
Sosyal ağlarda paylaş

"Sayın Rockçı hoca efendi...

Özür dilerim. Seni henüz tanımıyorum. Söyleyeceklerimi ciddiye alacak insanlardan birimisin, yoksa popüler olmuş bir anlayışın işine gelmeyeni dinlemeyen sözcülerimisin bilemiyorum.

Birader rockcıymışsın bir de. Yok mu senin sert bir duruşun tamam insan dayak yer ama karşı tarafta bir ne bileyim kan içinde kalır, bir gözü morarır, bi pansuman ihtiyacı hisseder. O eller birtek armut mu avuçluyor.

Ayıp ayıp. Yazı yazcağına "yürü lan gel çıkışa sıkıysa" diyip elinde kızılcık sopası ile bekleyip o müdüre hayatının dayağını atsan şimdi o okulda sen kahraman olacaktın. Ama sen napıyorsun kız gibi ağlıyorsun, "beni dövdülerrrr" diyorsun.

Hiç yakıştıramadım. Ama hadi yine iyisin sana cep telefonu numaramı veriyorum bizim kayınçolar, biraderler, biraderlerin dostları, dostlarının dayıları filan güzel masalı bir yemek ve tabi pek tabi bende cüzi bir miktar ücret karşılığı senin bu yerin dibine girmiş karizmanı al bayrak gibi göklere çıkartabiliriz.

Ey insan evladı! ARTIK YETER! DUR!. Sen bi düşün. tmm mı?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...