Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 meyve suları

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

eh şimdi yüzdeyüz yazıyor bunda ben bundan bayağı içerek gerçekten kerevizin, salatalığın falan faydalarını o sebzeyi yemişçesine görüyor muyum? porsiyon bazında salatalık kereviz miktar olarak az olabilir ama benim demek istediğim içindeki şey gerçekten yemiş gibi yararlı mı yani?

Böyle bir soru gerçekten saçma. Ama senden beklenir black :p

Yüzdeyüz olması ayrı mesele, faydalı olması ayrı mesele.
Ayrıca "yemiscesine" diye niye soruyorsun? Sonuçta meyve suyu yaparken posasını atıyorlar.
Meyve suyu yaparken birçok meyve sıkıyorlar o suyu çıkarmak için. Vitaminini çoğu posa ve kabukta. Geri kalanı çoğunlukta kalori ve şeker.

O kutuda yüzdeyuz meyve suyu mu var yoksa katkı maddesi ve fazladan su da var mı, esas soru o.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Black-ice said:

eh şimdi yüzdeyüz yazıyor bunda ben bundan bayağı içerek gerçekten kerevizin, salatalığın falan faydalarını o sebzeyi yemişçesine görüyor muyum? porsiyon bazında salatalık kereviz miktar olarak az olabilir ama benim demek istediğim içindeki şey gerçekten yemiş gibi yararlı mı yani?

Böyle bir soru gerçekten saçma. Ama senden beklenir black :p

Yüzdeyüz olması ayrı mesele, faydalı olması ayrı mesele.
Ayrıca "yemiscesine" diye niye soruyorsun? Sonuçta meyve suyu yaparken posasını atıyorlar.
Meyve suyu yaparken birçok meyve sıkıyorlar o suyu çıkarmak için. Vitaminini çoğu posa ve kabukta. Geri kalanı çoğunlukta kalori ve şeker.

O kutuda yüzdeyuz meyve suyu mu var yoksa katkı maddesi ve fazladan su da var mı, esas soru o.

ne bileyim arkadaşım ben posasında mı vitamini kabuğunda mı :)
ne kadar faydalı diye merak ettik işte.

neyse sen de komik bir topic açacaksın elbet bonec karşıtı trollerin arasına katılcam bu sefer bende görürsün fasddsd
Sosyal ağlarda paylaş

Valerius said:

kermit said:

ben 2 hafta önce eve bundan aldım
http://images.gittigidiyor.com/3107/PORTAKAL-SIKACAGI-NARENCIYE-GREYFURT-SIKACAGI__31077752_0.jpg

sapı olması kötü. sapı olmasa...

kermit said:

terbiyesiz.

Yok yani... Sapıyla uğraşıyorsun sonra su falan çıkartıyor. İlginç bir alet. O bakımdan yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...