cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Turkcell, yeni reklam filminde; Avrupa Yakası'ndan bir sahne tadında, Burhan Altıntop, Aslı ve Tanrıverdi karakterlerinin rol aldığı reklam filmini izlemek için tıklayın... Turkcell, cep telefonu ile internet üzerinden sesli arama yapma imkanı sunan yeni hizmetini tanıtan yeni reklam filmi ile ekranda yerini aldı. İzleyicisine, TV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olarak ekrana veda eden Avrupa Yakası dizisinden bir sahne ile yayınlanan reklamda, aynı zamanda reklam yüzleri olan Gülse Birsel, Engin Günaydın ve Sarp Apak rol alıyor. Ünlü oyuncular dizideki Aslı, Burhan Altıntop ve Tanrıverdi karakterleri ile reklamda boy gösterirken, izleyiciye hem Turkcell'in yeni hizmetini tanıtıyor hem de keyifli bir Avrupa Yakası nostaljisi yaşatıyor. Reklam, ilk kez 22 Ocak'ta izleyicisiyle buluştu. http://www.youtube.com/watch?v=2nNvAYZ6DDY&feature=player_embedded İşte Avrupa Yakası Turkcell reklam filmi ne güzel diziydi yaa tekrar yeniden çekilse keşke :( edit/dasaaa: youtube linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 viral fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tamam entel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 böle biri daha vardı. haber sitelerinden c/p yapıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 neden şöle epic reklam filmi yapamıyoruz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 epic olunca millet anlamıyor da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 @gold: ahuahuahuahuhauuha acı ama öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 en bayık zamanları bile güzelmiş dizinin valla sonradan anladım ahhaa daha iyisi yapılana kadar en iyisi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 larissa riquelme iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2nNvAYZ6DDY Şurda düzgün linkini vereyimde alakasız sitelere yönlenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 youtube linki eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla özlemişim. televizyonun başına oturup izlediğim tek şeydi bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Burhan resmen efsanevi bir karakter. Türk televizyonunun Kramer'ı resmen. Bu arada Türkiye'de acaba HD video upload edebilmeyi, yada hadi HD'yi geçtim, siyah border olmadan video upload edebilmeyi ne zaman öğrenecekler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 borderline sendromu diyorlar ona şimdi banlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 goldbären said: borderline sendromu diyorlar ona şimdi banlayabilirsiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 burhan ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 goldbären said: epic olunca millet anlamıyor da ondan. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Açıkcası bana pek bir epic gelmedi reklam.Engin Günaydın iyi oyuncu güzel oyuncu vesselam ama burhan altıntop rolünde görmekten sıkıldım,avrupa yakası zaten ayrı sıkmıştı.Üstüne Bülent Polat'ın yerine gelen Sarp Apak'a da ayrı antipati duyuyordum,Gülse Birsel zaten Gag'dan beri sarmıyor hali ile reklamı da beğenmedim. Ama Şehsuvar entelektüel kızları ayarlamaya çalışırken Burhan olaya müdahil olsa işte bu teknoloji de olayın ana figürü olsaydı o zaman güzel bir reklam olurdu gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 burhan çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cnn türkde banu alkanlı hidrolik kaldıraç reklamını görünce "hangi yerel televizyon kanalı bu acaba?" diye düşünüp ardından cnn türk vtr sini görünce içimdeki çocuğu düşürdüm sonra bu reklamı izledim kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ama başka bir kanalda.. dizinin bitirlem sebeplerinden birisi de atv yönetiminin senaryoda salak saçma kesim biçim yapmasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar