Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası Turkcell reklamında

cilginfare

Öne çıkan mesajlar

Turkcell, yeni reklam filminde; Avrupa Yakası'ndan bir sahne tadında, Burhan Altıntop, Aslı ve Tanrıverdi karakterlerinin rol aldığı reklam filmini izlemek için tıklayın...

Turkcell, cep telefonu ile internet üzerinden sesli arama yapma imkanı sunan yeni hizmetini tanıtan yeni reklam filmi ile ekranda yerini aldı. İzleyicisine, TV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olarak ekrana veda eden Avrupa Yakası dizisinden bir sahne ile yayınlanan reklamda, aynı zamanda reklam yüzleri olan Gülse Birsel, Engin Günaydın ve Sarp Apak rol alıyor.

Ünlü oyuncular dizideki Aslı, Burhan Altıntop ve Tanrıverdi karakterleri ile reklamda boy gösterirken, izleyiciye hem Turkcell'in yeni hizmetini tanıtıyor hem de keyifli bir Avrupa Yakası nostaljisi yaşatıyor. Reklam, ilk kez 22 Ocak'ta izleyicisiyle buluştu.

http://www.youtube.com/watch?v=2nNvAYZ6DDY&feature=player_embedded

İşte Avrupa Yakası Turkcell reklam filmi

ne güzel diziydi yaa tekrar yeniden çekilse keşke :(

edit/dasaaa: youtube linki
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası bana pek bir epic gelmedi reklam.Engin Günaydın iyi oyuncu güzel oyuncu vesselam ama burhan altıntop rolünde görmekten sıkıldım,avrupa yakası zaten ayrı sıkmıştı.Üstüne Bülent Polat'ın yerine gelen Sarp Apak'a da ayrı antipati duyuyordum,Gülse Birsel zaten Gag'dan beri sarmıyor hali ile reklamı da beğenmedim.
Ama Şehsuvar entelektüel kızları ayarlamaya çalışırken Burhan olaya müdahil olsa işte bu teknoloji de olayın ana figürü olsaydı o zaman güzel bir reklam olurdu gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...