oldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oyle de donan yaratikda dmg yemiyor bi buyu var karadelik yapiyor o cok guzel yapmasida kolay arenanin cikislarina summonliyon sup sup die aliyor ama duzgun atamazsan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yıldırım ve conf u çok sevdim ben. sıkıştımmı taş+kalkan+alev yapıorm hemen arkasından kalkan üzerime kalkan haste bida taş kalkan alev hemen arkasından ya conf ya yıldırım ( tek hedefse yıldırım ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben çevreme flame lighting shield aoe atıyorum. Sonra bir tane kendime flame lightning shield atıyorum, ben içinden geçiyorum, armorsuz ne varsa lightın stun ve fire'ın dmginden pert oluyor. Bu arada fire'ı çok tavsiye derim, gerek story'deki boss stagelerde gerek challenge'larda çok işime yaradı. Boss stagede zaten birkaç arcane fire beam atınca bir süre sonra 3k 3k yanmaya başlıyor adam. Challenge'da aoe fire spam ile fire ressisti olmayan herşey ölüyor. O yetilere karşı aoe shield atarak onu dışarda bırakabilirsin. O kalkanla uğraşırken istediğin magicki cast et, kalkan bitince at ona. Bunun dışında bol bol teleport+haste. Shield nerdeyse en işlevsel element arena çok fazla survival gerektirdiğinden. Bu arada armorlu creeplere karşı qfase ile koyulan mayınlar da dikkatli kullanıldığında (yani kendinizi patlatmadığınızda) oldukça işlevsel. Kendinizi patlatmamaya özellikle dikkat edin çünkü üstünüzde shield olsa bile havaya fırlatacağından fall dmg'dan ölme şansınız var. Birde sizi köşeye sıkıştırırlarsa earth+earth+cold+cold'u aoe ile atarsanız adamları çok üzün süre recovery time ile yere düşüyor. Bu size kendinizi toplamanız için çok uzun süre kazandırıyor. Ayrıca 5 water ile aoe atarsanız çok iyi pushbacki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Kojiroh said: Ufak bi Greasemonkey scripti yazdım, [magicka=bilmemne] şeklinde tag açıp, bilmemne yerine büyülerin atanmış olduğu QWERASDF harflerini yazıyosunuz, mesajı post ederken resimlere çeviriyo. Yan tarafa tuş koycaktım ama işteyim çok uğraşamıyorum. Biraz buglı olabilir, çok da esnek değil de idare eder işte. Steam için T, ice için G de yazabilirsiniz. http://userscripts.org/scripts/show/95815 Hazır gelmişken güzel kombo yaziim bikaç tane. İlki şey işte, ice lance spam. QRS Biraz elektrik ekleyince de baya acıtıyo QRAS Sonra en favorilerimden biri, ice+shield+arcane+lightning var, bi lightning daha ekleyince çok fena. İster enchant, ister aoe olsun aşırı derecede etkili QRASEA Bi sevdiğim de steam+shield+lightning. Aoe olarak etrafına koyuyosun, yaklaşan üzülüyo. Birer steam ve lightning ekleyince hem birazcık daha uzun sürüyo hem de biraz daha fazla koyuyo. QFAEQFA Olm bu arada hazır topik canlanmışken indirin kullanın lan sıkripti sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aha ben bunu kullanıyorum genelde ama o yetilere tekrar gelmeyi basarırsam denicem artık burda yazanları genelde kılıca koyuyorum artık el alıskanlıgı oldu http://www.youtube.com/watch?v=cOy7ZNJ6pQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 daha bende bu buyu yok, ya avatar moduna baglayıp toph gıbı takılmaya basladım bu aralar hehehehe yıldırım 5000, eğer hedef ıslaksa 11000 falan koyuyor bu arada, önerilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 büyü deil bu kalkan+buz+elektrigi kılıcına atıyorsun sonra kılıcı salladıgında önune dogru duvar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hmm guzelmıs bu eet sevdım deneyeyım aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben yıldırımı ne zmn yapsam hep beni çarpıyor terbiyesiz. Geçen indirim var diğer ek paketlerinide aldım ama öyle duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ya benim steam de hiç arkadaşım yok magickacılar ekleyin beni :( nick : i3attery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 :( ekleyeyim yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 keko death pati gurubna girip eklesene bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Kojiroh said: Kojiroh said: Ufak bi Greasemonkey scripti yazdım, [magicka=bilmemne] şeklinde tag açıp, bilmemne yerine büyülerin atanmış olduğu QWERASDF harflerini yazıyosunuz, mesajı post ederken resimlere çeviriyo. Yan tarafa tuş koycaktım ama işteyim çok uğraşamıyorum. Biraz buglı olabilir, çok da esnek değil de idare eder işte. Steam için T, ice için G de yazabilirsiniz. http://userscripts.org/scripts/show/95815 Hazır gelmişken güzel kombo yaziim bikaç tane. İlki şey işte, ice lance spam. QRS Biraz elektrik ekleyince de baya acıtıyo QRAS Sonra en favorilerimden biri, ice+shield+arcane+lightning var, bi lightning daha ekleyince çok fena. İster enchant, ister aoe olsun aşırı derecede etkili QRASEA Bi sevdiğim de steam+shield+lightning. Aoe olarak etrafına koyuyosun, yaklaşan üzülüyo. Birer steam ve lightning ekleyince hem birazcık daha uzun sürüyo hem de biraz daha fazla koyuyo. QFAEQFA Olm bu arada hazır topik canlanmışken indirin kullanın lan sıkripti sdfsdf şıpher sıciripti yok muydu gardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oynamak isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Yetileri almanın iki yolu var: zor olan sizi yeti kaptığında kendinizi yakmak, kolay olan ise yetiler yaklaşırken charm atmak. Hatta oyun ara ekranında bile onun ipucunu veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahmet, erçin siz yaşıyormusnuz ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ehuh hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Magicka Collection Bundle: £6.98 http://www.gamersgate.co.uk/DDB-MAGICKACP/magicka-collection-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 beyler yeni indirimden aldım, oynamak isteyen var mı? oynamak isteyen olursa Skype'tan MrLevie eklesin/mesaj atsın. Skyrime başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 birkaç aya oynarız skyrim, la noire falan bitsin dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 video çok güzel olmuş haha. noir+horror+fantasy http://www.youtube.com/watch?v=s-FEZNCQIpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_NjuPtvmwHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Oyundaki fps problemi üzerine konuşulup bi karara varıldı mı? Google evet sorun var haricinde bi yardımda bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Son dırum ne steam forumları isyan bayrağı çeken oyuncularla dolu ,patch match ayağına batırmışlar oyunu diye .Düzeldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar