Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Rynza said: Parmakla bide şunu banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 teknik resim hakkında bilgin varsa autocad, solidworks vs. tarzı progamlarla ilgilenebilirsin. ben maden müh. okuyorum ve 15 günlük tatile girdik bugün itibariyle. derslerde autocad gördüğümüzden dolayı, autocad'de kendimi geliştirmeye çalışacağım. hem ödevleri yapmak için hem de bu işten para kazanabilirim veya işe başladığımda autocad'i iyi bilmek benim için bir artı yaratabilir. hep bahsedildiği gibi online oyun, görüntülü chat falan o tarz şeyler takılabilirsin. yani başkalarıyla iletişim halinde olabileceğin birşeyler. yoksa pes, fm, half life falan bunları single player oynayınca bir süre sonra baymaya başlayabilir. oyun oynarım diyorsan şahsi tavsiyem civilization serisini oynamandır, özellikle civilization IV. benim ufkumu açan oyun olmuştur kendisi. ayrıca çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bizimle HaxBall oyna vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. Ama para kazandırmıyor. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Oyun oynamak adamı sıkar, hele bunca vakitte. Bir şeyler yaratmaya uğraş abi, bir yazı olabilir, varsa yeteneğin bir alet çalabilirsin, beste yapabilirsin, fikir üretebilirsin, kod yazabilirsin, yemek bile yapabilirsin kendine özgü. Bir şeyler yaratmak için güzel bir fırsat bu, hem seni çok mutlu eder hem senin adına bir şeyler bırakır. Çeşitli gazetelere,dergilere yazarlık deneyebilirsin varsa içinde ( para kazanmakk için ) Websitesi programlayabilirsin,oturduğun yerden internet üzerinde bir şeyelere destek olabilirsin. Mesela Claire Berlinski'nin istanbul için yıllardır uğraştığı bir projesi var. Bir ara ben de yardımcı olmuştum ama işte tembellik benim ki. Varsa ingilizcen çeviri yapabilirsin veya çevrilmiş olan şeylerden daha fazla insanın haber almasını sağlayabilirsin. http://www.facebook.com/group.php?gid=330300449924 Varsa ilgi alanın, söyle yardımcı olmaya çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yeteneklerin ne elinden ne gelir söylersen daha iyi yardım edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ben&Jerry's said: kermit said: seks yap herif hastayım demiş özürlümüsün ? peki sen gerizekalımısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://img513.imageshack.us/img513/139/freakinunsuccessfullnuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kermit said: Ben&Jerry's said: kermit said: seks yap herif hastayım demiş özürlümüsün ? peki sen gerizekalımısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çevirmenlik iyi fikir. yabancı dilin iyiyse tabi. önceleri çok basit para getirmicek şeyler olabilir. nitekim baya zor bir iş. fakat sonraları evinden iyi para kazanabilirsin. onun dışında yeteneğine göre bir hobi bul. oyunu filan para kazanmak için oynama. bayar bir süre sonra iş gibi göreceğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 mirza said: bütün gün evdeyim hastalığımdan dolayı çok dışarı çıkamıyorum çalışamıyorum vb. ne yapmalıyım 4duvar arası bunaldım valla kitap oku fln demeyin kafam almıyor sıkıntıdan+ sevmiyorum ..lise sonda bi hastalandım ozmandan beri evdeyim 4 yıl oldu tavsiyeleri bekliyorum ..bir şey daha + nasıl para kazanabilirm? sen şimdi 4 yıldır hastamısın? hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 mirza said: romatoid artrit+ankilozan spondlit (2 side farklı bir romatizma çeşidi ) oyunlarla pek aram yok düşünüyorum ne yapsam diye hastalık öldürmüyor ama bi şekilde elimi kolumuda bağlıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 evet aslında herşeyi okuyup sonra bişeyler yazmak lazım :D geçmiş olsun evden para kazanmak istiyosan da ticaret işine atıl internet bişeyler satın al yine internette sat tabi paranda var dışarı çıkamıyorum dediğin herhalde hiç değildir arada lazım olduğunda çıkarsın 1-2 saat al sana kıyak iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Son birkaç gündür ben de bu durumdayım ve önümüzdeki hafta da devam edecek. Tam bi hayatsız oldum. Manyak gibi sosyal ağlara dadanıyorum, forumlarda falan yamuk bi hareketim olursa mazur görün. Final haftası çünkü. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Batuhan_BJK said: teknik resim hakkında bilgin varsa autocad, solidworks vs. tarzı progamlarla ilgilenebilirsin. ben maden müh. okuyorum ve 15 günlük tatile girdik bugün itibariyle. derslerde autocad gördüğümüzden dolayı, autocad'de kendimi geliştirmeye çalışacağım. hem ödevleri yapmak için hem de bu işten para kazanabilirim veya işe başladığımda autocad'i iyi bilmek benim için bir artı yaratabilir. hep bahsedildiği gibi online oyun, görüntülü chat falan o tarz şeyler takılabilirsin. yani başkalarıyla iletişim halinde olabileceğin birşeyler. yoksa pes, fm, half life falan bunları single player oynayınca bir süre sonra baymaya başlayabilir. oyun oynarım diyorsan şahsi tavsiyem civilization serisini oynamandır, özellikle civilization IV. benim ufkumu açan oyun olmuştur kendisi. ayrıca çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Pes'i sen single oynamayabilirsin :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Revenant said: işte tarihte bugün! "alın bu fakiri"nin doğuşu.. http://forum.paticik.com/read.php?62,3773748,page=578 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 mirza said: romatoid artrit+ankilozan spondlit (2 side farklı bir romatizma çeşidi ) oyunlarla pek aram yok düşünüyorum ne yapsam diye hastalık öldürmüyor ama bi şekilde elimi kolumuda bağlıyor .. geçmiş olsun, dediğin kadar elini kolunu bağlıyorsa ileri durumdalar sanırım ? ankilozan spondilit bilgisayar oynamanı falan engelleyecek kadar fiziksel engel olmuyorsa online oyun mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 iyi yada kötü cevaplarınız için teşekkür ederim eğlence yönüne bakarsak stronghold kingdomsa başladım tabi oda bir yere kadar..işin para kısmına bakarsak inglizcem fena değil bazı arkadaşlar öm den link fln vermişler şimdilik o konuya yöneleceğim.. bir çalgı aleti fln çal diyen arkadaşlarıma ise uzun süredir ney çalıyorum oldukça güzel ve dinlendirici ama elde bütün gün evde bir işe yaramıyor malesef :) hastalığğıma gelince kalça protezi olabilirim yakında yani daha fazla eve kapanacağım demek oluyor bu .. şimdiden ufak bir liste yapıyorum kendime tek tek bana uygun birşey çıkarsa yazıp uygulamaya geçiricem inş. Ticaret yap diyen arkadaşlarım ;kanada ve singapurda tanıdığım bir kaç kişi var onlarla ne yapabilirim yani birisi ablam diğeri arkadaş ..kafaları pek ticarete basmaz ama sağlam bi fikir atan olursa ortaya ikna edebilirim heralde ..Tabi öyle devasa bi sermayeli bir fikir olmasın bir zahmet. şimdilik bu kadar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kermit said: seks yap http://farm1.static.flickr.com/4/8071740_95c69b88d8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İnternetten ticaret yapabilirsin. çinden mal getirip burada satabilirsin. gittigidiyor gibi sitelerde çok fazla satış yapan insanalardan vergi topluyorlar diye bir laf çıkmıştı bir zaman. şirket kurup, evini şirketin adresi olarak gösterebilirsin. tapunun senin üzerine olmasına gerek yok. ikamet ediyor olman yeterli. apartman sakinlerinden izin alman gerek tabi. sadece doktor ve mühendisler apartmanlarda ofis açarken izin almak zorunda değil. yıllar önce gazetede okumuştum. bedensel engelli bir ablamız vardı. durumu seninkinden beterdi. hastalığı geç yataktan kalkamıyordu. internet sitesi yapıyordu şirketlere tek başına. daha sonrasında sitenin bakımını da üstleniyordu. evden yapmak için çok ideal bir iş. kaynaklar da elinin altında. çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi bu kermitt ne kadar idiot gereksiz troll bi üye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 mirza said: iyi yada kötü cevaplarınız için teşekkür ederim eğlence yönüne bakarsak stronghold kingdomsa başladım tabi oda bir yere kadar..işin para kısmına bakarsak inglizcem fena değil bazı arkadaşlar öm den link fln vermişler şimdilik o konuya yöneleceğim.. bir çalgı aleti fln çal diyen arkadaşlarıma ise uzun süredir ney çalıyorum oldukça güzel ve dinlendirici ama elde bütün gün evde bir işe yaramıyor malesef :) hastalığğıma gelince kalça protezi olabilirim yakında yani daha fazla eve kapanacağım demek oluyor bu .. şimdiden ufak bir liste yapıyorum kendime tek tek bana uygun birşey çıkarsa yazıp uygulamaya geçiricem inş. Ticaret yap diyen arkadaşlarım ;kanada ve singapurda tanıdığım bir kaç kişi var onlarla ne yapabilirim yani birisi ablam diğeri arkadaş ..kafaları pek ticarete basmaz ama sağlam bi fikir atan olursa ortaya ikna edebilirim heralde ..Tabi öyle devasa bi sermayeli bir fikir olmasın bir zahmet. şimdilik bu kadar .. Bak işte singapurdan elektronik alet getirtip burada satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ben&Jerry's said: abi bu kermitt ne kadar idiot gereksiz troll bi üye ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 salak orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 montla sıç denmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 adam hasta olm. ayıp vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar