EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Bi daha yapsanıza bende gelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 yapalim mi aloooooo baskent ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Covid var covid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 ben malatyaliyim siz dusunun covid movid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 ben istanbuldayım zaten. başkenti düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 1 saat önce, pascalnouman dedi ki: ben malatyaliyim siz dusunun covid movid sen geçen izmirde değilmiydin şehir dışında olmasam tacizlicektim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 üf şimdi yapılsa kelle başı 1k ? fdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Angarada raki kokoric olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 antalyada rakını kendin getir olduğu için iyi. belki yoktur diye gelin antalyaya 3 şişe 100'lük benden lan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 8 saat önce, reyou dedi ki: Angarada raki kokoric olur en fazla. En taze balık Ankara'da olur geyiği vardı, balıkçı arkadaş vardı gerçekten öyle diyordu ama bana hep saçma gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 8 saat önce, xwhiplashx dedi ki: üf şimdi yapılsa kelle başı 1k ? fdsfsf Ankara'da ortalama bir bar takılmacası bile 500 TL'yi buluyor artık kişi başı, raki 1k'dan fazla çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 1 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: En taze balık Ankara'da olur geyiği vardı, balıkçı arkadaş vardı gerçekten öyle diyordu ama bana hep saçma gelmiştir. balıkçılık olmayan şehirler için söylenen kısmen doğru mevzu. direkt ankaraya oradan ülkeye dağılıyor. sabah toplanan balık gün içerisinde hem kendi şehrinin haline hem ankara haline gidiyor. aynı güne yetiştiği ve balığı genelde akşam yaptığın için tutulan şehir ile aynı tazelik oluyor. uzak şehirler bir sonraki güne kalıyor. ben beykozda oturduğum için akşam 3-4 gibi direkt boğaz olta lüfer ya da sarıkanat alıyorum. en taze o oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) 2 saat önce, Marl0_on dedi ki: Ankara'da ortalama bir bar takılmacası bile 500 TL'yi buluyor artık kişi başı, raki 1k'dan fazla çıkar. Ankara için fiyatlar yine çok iyi. İstanbul'a hiç bakmayın. Referans olarak Tunalı'da Fistan'ın mekanında Weihenstephaner Bavyera 160 TL. Çoğu mekanda da 50-60 TL arasına çok rahat Efes/Tuborg bulabiliyorsun. Dolayısıyla 500 TL'ye ortalama değil bayağı sert bir akşam çıkartırsın. edit: Tabii pati erkeklerinin aslında viking soyundan olduğunu ve kahvaltıda 8 bira içtiklerini unutmuşum. Ocak 3, 2023 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 2 bira 2 kokteyl yanına da bi sıcak tabağı alsan aşağı yukarı 500 tl yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 39 dakika önce, Deathblade dedi ki: Referans olarak Tunalı'da Fistan'ın mekanında Weihenstephaner Bavyera 160 TL. spektrumun ucundaki kardeşin paticik parasını müşteriler çıkarıyor ha vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 alakamız yok orayla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 olm ne diyonuz la öyle fiyatlar mı olur. antalya kaleiçinde ben 2 ithal bira içsem 300 tl artık. ortalama mekanda 1 meze min 50 tl artık. yuh içmeye angaraya mı gideh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Bursa deseydiniz sizi benim işyeri lokaline götürürdüm, güncel fiyat menüsü aşağıda https://www.menuturk.com/BoschEvi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 bedavaymış, eve gitmem yemek için öyle bi yer olsa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 istanbuldan bursaya yolu eklesek bile çok daha ucuza gelebilir. o nasıl bedava bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Merak edip baktım ben de yorumlar kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Buzhaneye veya torbasina giren baliktan hayir gelmez. Kiyi sehri disinda ayni kalitede balik impossible. Soslarsin, kizartirsin yine tadini override eder kaktirirsin emme bir izmir karaburun cuprasini cig bile yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 hirvatistanda denizin gobeginde adam gibi balik yok. kiyi sehrinde de balik bulamadik yani, parmakla sayilacak kadar cesit/adet vardi. hadi 5 yildizli otel yapmaya hizmet akliniz ermiyor bari balik tutun guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Ben çok güzel balık yemiştim, demek ki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Çok güzel balik yedigini de sanmis olabilirsin sdf Balıkta tazelik kadar nereden geldigi de önemli, simdi cogunluk ciftlik baligi oldugu icin vahsi olana gore tadi farkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar