Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Ankara sınırsız sushi ve uzakdoğu yemeği + şarap buluşması

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ne dersiniz?

Bir hafta kaldı benim okul açılıyor, ondan önce gidip bir zıbarana kadar yiyip içelim. Kimse gelmezse tek de giderim aslında ama gelin.

Mekan: 4. Cadde Bilkent Alışveris Merkezi No:3/37 ; Quick China

Zaman: Haftaiçi bir gün; hafta sonu sadece iki saat veriyorlar, haftaiçi daha fazla.

Menü: http://www.quickchina.com.tr/acik/ + orada çıkmayan sushi menü. Tüm sushileri var. Toplam 30 TL'miydi neydi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bilkent'te de var, geçen gittik. Eski site, eski reklam. Haftaiçi hergündü hem de.

Bir de Bilkent'te ulaşım kolay diye Bilkent dedim, hiç bilmeyen bile rahatça bulabilir, diğer ikisi öyle değil.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Haftasonu gelemem ben. Hem biraz bekleyelim, belki başka gelmek isteyen çıkar. Salı, Çarşamba gibi gitsek? Yeterince beklemiş oluruz.
Mesaj tarihi:
Red said:

sushi yiyenler varmış harbiden

da 30 lira az değil mi ?

ben bi kere burda ufacık bi pörsiyon sushiye 20 lira vermiştim

quick china'da bir porsiyonu yine 12-15 lira felan.
ama sınırsız menü direk 30 lira, istediğin kadar yiyorsun.
menüye pişmişler de, makarna, çorba felan da dahil.
Mesaj tarihi:
haftasonu buluşuyoruz, saat 11-11.15 arası. ulus'tan bilkent dolmuşları, kızılaydan bilkent otobüsleri kalkıyor. ikisi de real'in hemen yanında indiriyor, durak var.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

haftasonu kaçta ben gelebilerem

yarın yani cumartesi.
saat 11-14 arası veriyorlar sınırsız menüyü, 12'den önce gitmek gerekiyor yani.
Mesaj tarihi:
Gelirdim ama hem bilkent den gına geldi hem de cmtsi için çok erken bi saat. Hafta ici falan daha uygun gerge nin de dediği gibi. Gop falan daha başarılı bı tercih olurdu. Buluşacaklara iyi eglenceler
Mesaj tarihi:
Bende ankaradayım şu an ama sanırım yarın gideceğim.Bugün gidecektik oraya bizde ama çok uzak dedi dönmesi falan sorun dedi arkadaş.Gitmedik bizde.Corvus mu ne oraya gittik dün.Ankaranızı beğenmedim ben pek.
  • Yeni Oluştur...