Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babam ve FW

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

said:
ACİL UYARI:

ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
AYRICA;
Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .
Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .
Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

http://knowyourmeme.com/i/000/056/667/original/madagascar.gif?1277744021
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın arkadaş. bu konuda en kötü iki ebeveyn bende. annem fw mail yollar, babam facebookta paylaştığım şeylerin ya da fotolarımın altına "sana hiç yakıştıramadım" diye yorum yazar. ne len bu. geçen gün konuştum da son zamanlarda ara verdi. gelip birebir eleştirilerini yüzüme söylüyor. buna da şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

selam

annem gmailini doldurmayıo başardı.. google anneme ısrarla "ek saklama alanı" satmaya çalışıyor..

babam ihtiyacı olmadıkça kullanmıyr zaten monitör adamcağızın gözlerini çok yoruyor heme kançanağına dönüyor gözleri

Nasıl ya ? Binlerce mailim var , bir ara çakma bir mail olarak kullanıyordum gmail adresimi , 350 MB falan dolmuş ki yüzde 4 ü oluyor . Hiçbi şeyi de silmiyorum açtığımdan beri.

Artık CD/DVD Image falan mı paylaşıyor annen maille , nasıl yapıyorsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşımın daha annesi 6 ay önce Gmail accountunu doldurmayı başardı, önce inanamadım, sonrasında da saygı duydum.

İçindeki sınırsız forward mailin arasında x^n adet sevimli kedi videosu vb de olduğu için "online storage olarak mı kullanıyonuz lan" diye kızmış google, accountu bloklamış "yav valla öyle deil, bakın kedi videosu bunlar" demişler de öyle açılmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

gmail in cikisindan 3 ay sonra kullanmaya basladim, su anda 1gb sini kullaniyorum sadece. nasil dolabilir lan kafam basmadi resmen.

Benim babaminda seneler evvel bir iki tane yollamisligi vardir comic sans, cumleler icinde kirmizi renkli kelimeler olan sozde doktorlar tarafindan yazilmis asiri ciddi yazilar. kahkahalarla guldugumu gorunce, emekli ogretmen diye dalga gecince artik birakti.(ne ogretmendi ne de emekli o da ayri sadf)

simdi akranlarindan atilan maillerle o dalga geciyor. "AHAHAHAH CAPS YAZMIS", "DFSDF COMIC SANS", "offff bunlara mi inaniyorsunuz hala" seklinde okuyor maillerini. this is spam tusunu da pek sever halde.

telefona cevap falan vermeyince de sms falan yazmaya usendikleri icin mail atiyorlar , windows uzerinde rootkit, keylogger, virus, malware paranoyasi yuzunden devamli ekran klavyesi kullanip(anlatamadim bi ise yaramayacagini) kendi belirledigi bi duzende haftalik olarak sifrelerini degistiriyor.

neyse ki virussuz bu o ivir zivirlar yok diye linux live kullanmayi kabul etti. simdi de desteklemeyen bankalarda neden mozilla ya izin vermiyorsunuz, neden guvensiz platformlari destekliyorsunuz, baska tarayici da destekleyin diye banka musteri hizmetlerini mail yoluyla harassliyor.

aileye gereginden fazla teknoloji asiladim galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Babam bir dönem msn kullanıyordu. Kabir azabına dönmüştü herşey benim için. Ne yazsam "bu ne demek?" "neden yazdın?" "resmindeki şey ne?" FUUUUUUUUU

Sonra annem babam netten çıkmıyor akşamları diye sitem etti. Babam da "he peki" dedi msni, sudokuyu, mailleşmeyi falan kesti.

En sonra annem "kelime kule" diye bir oyun keşfetti, saçma sapan birşey, karşılıklı birisiyle oynuyorsunuz mynet üzerinden. Ben arenada maç kaybedince annemin oyun kaybettiği anki kadar rage'e giremiyorum.

30dk önce ben salona gidip başından kaldırana kadar kelime kule oynuyordu hatta.

Ama en efsanesi, beni her arkadaşlarımla ventte skypeta falan konuşurken ya da oyun oynarken gördüğünde "O BİLGİSAYAR AKLINIZI ALDI AKLINIZI" demesidir iç geçirerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...