Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Şu gördüğüm en başarılı guild recruitment mesajlarından biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 soz babe im on cooldown >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Spidee said: Şu gördüğüm en başarılı guild recruitment mesajlarından biriydi Heralde adam wowu bırakmaya karar vermiş :P probably permanant ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Tarihin en iyi recruitment mesajı şudur bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 maymunlu tabard vardı bizim bi ara. guilde yeni giren elemanlara giymek zournlu diye geyik yapıyorduk falan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 biz en iyiyiz isim tabard konusunda http://img593.imageshack.us/img593/5715/wowscrnshot011011233151.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yine bıçaklamışım bişeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi yalnız direkt progresif rock albüm kapağı olmuş. sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Pop çok hipster çıkmış ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 SS bölümünde vardı en iyi recruitment mesajı said: is a PvE guild that does Battlegrounds 24/7. We are a Spanish guild looking for Swedish members who speak Chinese with a Russian accent. Ventrilo is a must! No guild tabard, as it doesn’t match my hairstyle. Thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Spidee said: SS bölümünde vardı en iyi recruitment mesajı said: is a PvE guild that does Battlegrounds 24/7. We are a Spanish guild looking for Swedish members who speak Chinese with a Russian accent. Ventrilo is a must! No guild tabard, as it doesn’t match my hairstyle. Thank you. AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 said: No guild tabard, as it doesn't match my hairstyle Altıma sıçtım burda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 görmüştüm bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ad3m said: said: No guild tabard, as it doesn't match my hairstyle Altıma sıçtım burda sdfsdf En komik olmayan yerine gülmüş adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben en çok "thank you" kısmına güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 VAY AK var mı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi yalnız gece geç saatte buralarda çok dolanmış olcam ki, rüyamda viktor'un çarı gördüm. dalaranda 20k ya traveler's tundra mamut satıyodu bana. sonra diyodum sensei 16k dan satılıyomuş vendorda. naaaptın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 recruitment fln hava civa, al bu vay ak elemanları way babam biz raid yapıoz ohooo boss farmlıoz hclerde CC yapmadan aoe facepalm yapıoz dediler kandırdılar beni aldılar hc grubuna blackrockdaki 5man hc de 10-12 kere wipe yedik guildin kendisi underground komedi recruitmenti olsa nolur olmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 xunn said: ad3m said: said: No guild tabard, as it doesn't match my hairstyle Altıma sıçtım burda sdfsdf En komik olmayan yerine gülmüş adam ya. Geri kalanı bana 3. sınıf espiri gibi geldi ayrıca sanane eleştirdiğin olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 scorch said: recruitment fln hava civa, al bu vay ak elemanları way babam biz raid yapıoz ohooo boss farmlıoz hclerde CC yapmadan aoe facepalm yapıoz dediler kandırdılar beni aldılar hc grubuna blackrockdaki 5man hc de 10-12 kere wipe yedik guildin kendisi underground komedi recruitmenti olsa nolur olmasa nolur. olm senin yuzunden yemislerdir o wipelari adsfa IT IZZ ZEE WIPEBRINGEEEEER, RUN FOH YOUR LIFEZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kucuk bir testti o bakalım VAY AKlı olmayı becerebilecenmi diye ama :( scorch said: recruitment fln hava civa, al bu vay ak elemanları way babam biz raid yapıoz ohooo boss farmlıoz hclerde CC yapmadan aoe facepalm yapıoz dediler kandırdılar beni aldılar hc grubuna blackrockdaki 5man hc de 10-12 kere wipe yedik guildin kendisi underground komedi recruitmenti olsa nolur olmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Absolut said: Kucuk bir testti o bakalım VAY AKlı olmayı becerebilecenmi diye ama :( scorch said: recruitment fln hava civa, al bu vay ak elemanları way babam biz raid yapıoz ohooo boss farmlıoz hclerde CC yapmadan aoe facepalm yapıoz dediler kandırdılar beni aldılar hc grubuna blackrockdaki 5man hc de 10-12 kere wipe yedik guildin kendisi underground komedi recruitmenti olsa nolur olmasa nolur. ben lvl 80 icc epikli karakterleri molten core de wipe ettirdiğim de vay ak li olduğumu ispat ettiğimi sanıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Longshanks said: Ben&Jerry's said: and two stealthed rogues diye vardi bideahaha bu iyiymiş lol, bu cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar