Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UskJNZ9INKM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Kanuni said: arnold gibi kazma oyunculuga sahip bir adamin filmini yere gore sigdiramayip yeniye laf etmeniz de bir garip. traileri cok guzel duruyor. su koydugunuz youtube videolari zamaninda bizi nasil etkilemis sasirdim. bende cok sevdim bu filmi zamaninda ama izleyince hafif utandim yahu :D trollse komik değil, ciddiyse çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ilk filmde kanıt yok denmiş de, tekrar izledim gaza gelip. esmer hatunu her gece rüyasında görüyor rekall'a gitmeden önce. memory erase'den artık kalmış işte rüyalarında ortaya çıkıyor. quaid'in marsa obsesif şekilde takıntılı olması. sharon stone'un sürekli marsı unutturmaya çalışması, dikkat edin hiç doğal davranmıyor. bunlar hep rekall'dan önce. bildiğin gerçek yani. I believe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ancalagan said: o güzelim filmin içine etmişler 2.sınıf emo bir amerikan aksiyon filmi yapmışlar gibi... ahhh nerde o eski tasarımcılar kostüm dizaynırlar :( şu eski filmdeki kırmızılara yeşillere çekimlerdeki atmosfere bak sonra gel bide bu neo trasnformatik matrix benzetmelerine bak... şu hollywood un yeni jenerasyon tasarımcısı ışıkcısı bilgisayarcısı kimse atsınlar valla bm bk filmler çekiyorlar artık Allahtan başrol sağlam gayet güzel bir film olacak gibi. 2 sınıf emo filmini nerden çıkardın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 emanet said: ilk filmde kanıt yok denmiş de, tekrar izledim gaza gelip. esmer hatunu her gece rüyasında görüyor rekall'a gitmeden önce. memory erase'den artık kalmış işte rüyalarında ortaya çıkıyor. quaid'in marsa obsesif şekilde takıntılı olması. sharon stone'un sürekli marsı unutturmaya çalışması, dikkat edin hiç doğal davranmıyor. bunlar hep rekall'dan önce. bildiğin gerçek yani. I believe belli bir mekanı görmek istemek ya da belli bir partneri düşlemek herkes için mümkün, zaten seçtiği rüyayı belirlerken bu ikisi yönünde seçim yaptı. kanıt demek pek mümkün değil, gerçek teorisini desteklediği düşünülebilir tabii. öte yandan koltuğa yattığı andan itibaren herşeyin bir anda zıvanadan çıkması ancak rüyalarda görülebilecek bir değişim mesela. iki teoriyi de destekleyen olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 evet ama sadece 3-4 seçim yapıyor rekall'daki hatunun nasıl olacağı ile ilgili ve direk rüyasındaki hatun çıkıyor ekranda (sandalyede bayılmadan önce). philip reisin kısa hikayesini okumadım ama kendisi spiritual muhabbetlerle baya kafayı bozmuş birisi. üst boyutlardan alien formlardan channeling yaptığını falan söylüyor günlüklerinde. normal adam böyle hikayeler yazamaz zaten. burdan yola çıkarak belki de quaid yaşayacağı tecrübeyi önceden rüyasında görüyor olabilir. karışık o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ayrıca koltukta kafayı yiyenlerin daha önce olduğunu söylüyor quaid'in amele arkadaşı. koltukta bayıldığında sorun çıkması olası yani, daha önce olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya direkt rüyasındakini zaten adam bilgisayar monitöründe göstererek hazırlıyor, onay alıyor. günlük iş arkadaşlarının silahlanıp onu öldürmeye çalışması daha önce gerçekleşmiş mi bari? (:P) hepsinin rüya veya gerçek olduğunu söylemiyorum, ikisini de destekleyen olaylar var ki filmin esas güzelliği bu. millet inception'a ağız açık bakmadan 20 yıl önce bu olayı daha güzel işlemiş bir film. said: The script maintains deliberate ambiguity as to whether the events are occurring in the physical world or only in Quaid's own fantasy, which was an artistic decision by director Paul Verhoeven. In fact, in the 1997 re-release DVD, Verhoeven explains in the commentary that he chose to fade to white rather than black, as that technique is typically used in cinematography to indicate either death or awakening from a dream. yani işte arnold vs farrell'dan ziyade yönetmende bitiyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 arnold oynamadığı için çok kötü olacak diyenler var da, yönetmen daha önemli bir mesele. bakalım nasıl kotarcak. trailerdan hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 belki tartışanların bakış açısına göre daha sığ veya daha duygusal bi bakış açısı ama o filmde beni etkileyen, olayların gerçekten yaşanıp yaşanmaması değil de bir insanın kendi benliğini reddedip başka bir insan olmayı seçmesi/seçebilmesi olmuştu. benim filmden çıkardığım ders buydu ya da en çok etkileyen kısım buydu. (tabii ki 5 yaşında izlediğimde değil daha ileriki zamanlarda izlediğim zaman) "kendi hayatını benliğini istememe ve başka bir yol seçme mesajı o olayların gerçekten yaşanmış olduğunun kabulünde daha bi anlam, güç kazanır, eğer olaylar rüya idiyse zaten bu adam derin bi planın bi ajanı değildir o yüzden realite kendi benliğini reddetmemiş olmuyor, zaten ajan değil, o yüzden aldığın mesajın gücü azdır." denebilir. ona da katılıyorum. ama gerçek veya rüya olmasına bakmaksızın beni etkileyen şey o olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 tartışmayla ilgili olarak da filmde bayılma öncesi seni kıllandıran bi sürü şeyin yanında (karısının, iş arkadaşının arkasından kıl kıl bakışları, karısının sürekli konuyu değiştirme çabaları vs.) arnold recall'a gittiğinde "Ajan paketinizde ne var?" diye sorduktan sora adamın anlattığı, söylediği şey şu: "you are a top operative back under deep cover on your most important mission people are trying to kill you left and right you meet this beautiful exotic woman.. ... by the time the trip is over, you get the girl kill, the bad guys and save the entire planet." bildiğin filmin geri kalan senaryosu yani, hele "save the entire planet" biraz olayı bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 zamanında izlemiş olduğumuz filmlerin remake'lerini görecek kadar yaşlandık yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 20 yıllık filmin remake'i mi olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MLAvdQF7Ypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 uu 3 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 robotlar oyuncak olmasaymış iyimiş, öyle bi robotun motorcu kaskına da ihtiyacı olmaz zaten :p şöyle drone tarzı olabilecekken: http://www.igorstshirts.com/blog/concepttanks/2011/aaron_beck/aaron_beck_06.jpg - http://www.igorstshirts.com/blog/concepttanks/2011/aaron_beck/aaron_beck_05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=MLAvdQF7Ypo Columbia - Original Film dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 binalar blade runner filmindeki atmosferi andırıyor, çok heyecanlıyım, aynen şu haldeyim traileri izlerken: http://i.imgur.com/w9JQP.jpg en az i, robot filmi kadar iyi olsun, benim açımdan müthiş bir film olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 3 memeye itafen, beklentim buyudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 arnoldsuz olmaz derken adi hollywood kate ve jessica yaparak gönlümü kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=58418&rid=2368&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 said: Kaithlyn Leeb adını belki bugüne kadar hiç duymadınız... Evet duymadık ama Kaithlyn Leeb i duyduk biliyoruz ve taniyoruz... not Kaithlyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 capsler gelsin http://contamais.com.br/upload/imagens_upload/kaitlyn_leeb_comic_con.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 3 gogus bırden proptez deilmi yahu? nasıl o kadar ayırmıslar kadının ggoguslerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi dün E2'de leno'nun şovunda başrol oyuncusu bayan vardı sanırım ingiliz aşık oldum desem yeridir ne datlu hatun yahuuuuuuX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar