FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 wastyrx said: FromTheHell said: razzRaziel said: ders ne ki zeus hermes falan yunan mitolojisi abi :( bölüm neydi senin? amerikan edebiyatı >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 italyan mutfağı dersi koymamışlar allahtan o ne abi alakasız alakasız dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 matematikten nefret ediyorum bir türlüde veremiyorum dersi ilk sınıftan halen daha benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 seçmeli almıştır ne var ki. ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum ama literatür ve sinema dersi aldım mesela. başka okullarda tam olarak nasıl işliyor ama bizde 2 tane free seçmeli var. yoksa 3müydü.. neyse işte öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 3 tane var bizde haberin yok lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bana deniyosa seçmeli almıştır geyiği, seçmeli değil abi. bayaa bölüm dersi, 20şer sayfalık şiirler halinde dayıyolar önümüze bi de utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 işte elin edebiyatını okursan olucağı bu. !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ya benim bölümde diferansiyelin bölüm dersi olma zorunluluğu kalktı, onun yerine istediğimiz bir dersi seçtik de. o yüzden karıştırıyorum kaç tane free seçmeli var diye. khalad said: 3 tane var bizde haberin yok lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 SeaGle said: faz diyagramları dünyanın en aptal şeyi ve hesaplamaları nasıl yapılıyor anlaşılmıyor abidik gubidik 60 alsam geciyordum 55le kaldim QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Çok düzenli gitmişim bu dönem: 2 A, 2 B, 2 C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Notlar icin ayri topik acilsin da show off yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 khalad said: matematikten nefret ediyorum bir türlüde veremiyorum dersi ilk sınıftan halen daha benimle cüzi bi ücret karşılığı geçerim tüm matematik ve fizik derslerinizi fkahjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 FromTheHell said: razzRaziel said: ders ne ki zeus hermes falan yunan mitolojisi abi :( god of war oyna gir sınava, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yine büt yine büt, geçtiklerim de biri 64 diğeri 69 ortalama sdfs 1er puanla 1 alt harf notu ne şanslıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Onları bilerek öyle verdiklerini düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 akademyada kıç yalamazsanız iyi not alamazsınız. her derse gitmek bile yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 çok muhattap almadığım ama her dersine gittiğim bir hocam hobi olsun diye ders geçme ortalamasını 30 a koyup 29dan bıraktı geçen sene ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bütte de yirmidokuz verip bıraktı ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 uyumadan gidicem gibi görünüyor finale. daha yarısını bitirdim konuların, 8'de evden çıkmam lazım. löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu başlığı güncelde görüp sonra sayfayı değiştirmeden kaybettim. 3 kere sayfaya bakıp öyle bulabildim sdgsd. mayışmayayım diye soğuk odaya gidip biraz bakıp sıcak odaya gelip internetten bakıp sonra tekrar soğuk odaya gidiyorum. baktığım ders oluyor tabi. ne güzel cümle kurdum. 2-3 saat önce atari oyunları oynuyordum. arkanoid falan. sınav 8 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biteli bir ay oluyo eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 makel var bugün, onu atlatırsam daha da bir şey olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 neyse bunu da hallettik. kaldı mı türk sinema tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Vize 75 Final 10 makina teorisi gene yaktın beni =( Bekle beni büt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yapay zeka finali 90, işletim sistemleri 100. oha lan kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar