Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"zamanında bir sevgilim vardı.sonra nişanlım oldu orası ayrı bir konu da. neyse paticikten bahsedıyordu arada işte internetle alakalı donanım yazılımla alakalı guzel konular paylaşıyorum.muhabbet de guzel adamlar iyi cevap verıyorlar falan demişti. ve bir keresinde de benımle ilgili bir kaç güzel birşey yazmıs onları merak edip girmiştim. öyle kaldım artık ortamı geyiği sevince. tabi yakın zaman once ayrıldık ama hala herkes beraber olduğumuzu sanıyor hala bozmuyoruz bizde öyle yani." said:

Mesaj tarihi:
synthesizer said:

"zamanında bir sevgilim vardı.sonra nişanlım oldu orası ayrı bir konu da. neyse paticikten bahsedıyordu arada işte internetle alakalı donanım yazılımla alakalı guzel konular paylaşıyorum.muhabbet de guzel adamlar iyi cevap verıyorlar falan demişti. ve bir keresinde de benımle ilgili bir kaç güzel birşey yazmıs onları merak edip girmiştim. öyle kaldım artık ortamı geyiği sevince. tabi yakın zaman once ayrıldık ama hala herkes beraber olduğumuzu sanıyor hala bozmuyoruz bizde öyle yani." said:

ee devamı NERDE BUNUN
Mesaj tarihi:
dylanN said:

yok abi sinirlenmedim. neyine sinirleneyim.

garbıçta geyiğin de içine ettiler üzüldüm..

geyiği senin ortaya cıkarttgn dusunulrse.. son aylarda garbiçta dönen geyiğin de kalitesi göz önüne alınırsa.. icine edilms ve edilmems hali arasinda fark yok emin ol...

kişisel alınma ama öyle
Mesaj tarihi:
dylanN said:

yok abi sinirlenmedim. neyine sinirleneyim.

garbıçta geyiğin de içine ettiler üzüldüm..

Dylan uses "Kızmadım kırıldım."

It's not effective!

Pati uses "Crit"

It's super effective!
Mesaj tarihi:
Geyik dediğin de senin çirkin fotolarınla dikkat çekme çabana tepki gösteren insanları kalitesiz white knightlarınla beraber trollediğinizi zannetmeniz.
Kaliteyi düşüren zaten sensin ahaha.
Ayrıca ileri gidilse kızıyosun gidilmeyince topic açıyosun biz napalım.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

md5 said:

sipeys yada dartanyan gelir arka çıkar birazdan dylanna

sen bence genelleme yapacak kadar bulunmadın daha burada, relax.

Sus lan 2008 üyesi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...