synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "zamanında bir sevgilim vardı.sonra nişanlım oldu orası ayrı bir konu da. neyse paticikten bahsedıyordu arada işte internetle alakalı donanım yazılımla alakalı guzel konular paylaşıyorum.muhabbet de guzel adamlar iyi cevap verıyorlar falan demişti. ve bir keresinde de benımle ilgili bir kaç güzel birşey yazmıs onları merak edip girmiştim. öyle kaldım artık ortamı geyiği sevince. tabi yakın zaman once ayrıldık ama hala herkes beraber olduğumuzu sanıyor hala bozmuyoruz bizde öyle yani." said:
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kım peki bu sanssiz arkadas bilmek ve acisini paylasmak isterim cok icten
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bence bayağı ileri gittiniz artık ne biliyim gerçekten "komik"
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bence seni ağlatıp kaçırana kadar devam etmeliler
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 synthesizer said: "zamanında bir sevgilim vardı.sonra nişanlım oldu orası ayrı bir konu da. neyse paticikten bahsedıyordu arada işte internetle alakalı donanım yazılımla alakalı guzel konular paylaşıyorum.muhabbet de guzel adamlar iyi cevap verıyorlar falan demişti. ve bir keresinde de benımle ilgili bir kaç güzel birşey yazmıs onları merak edip girmiştim. öyle kaldım artık ortamı geyiği sevince. tabi yakın zaman once ayrıldık ama hala herkes beraber olduğumuzu sanıyor hala bozmuyoruz bizde öyle yani." said: ee devamı NERDE BUNUN
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yok abi sinirlenmedim. neyine sinirleneyim. garbıçta geyiğin de içine ettiler üzüldüm..
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dylanN said: yok abi sinirlenmedim. neyine sinirleneyim. garbıçta geyiğin de içine ettiler üzüldüm.. geyiği senin ortaya cıkarttgn dusunulrse.. son aylarda garbiçta dönen geyiğin de kalitesi göz önüne alınırsa.. icine edilms ve edilmems hali arasinda fark yok emin ol... kişisel alınma ama öyle
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bir go to power durumu söz konusu burda sanırım
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dylanN said: yok abi sinirlenmedim. neyine sinirleneyim. garbıçta geyiğin de içine ettiler üzüldüm.. Dylan uses "Kızmadım kırıldım." It's not effective! Pati uses "Crit" It's super effective!
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 adamınbiri said: çok saçma ve kötü oldu ama çok içimden geldi ^^ Mage diye gidip Dranei female seçmiş olmasan bir nebze gideri olurdu.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tüh yine benim yüzümden bir patinin daha fotoğrafı arada kaynadı. ben çıkıyorum aradan defensive geç şöyle bilader sdfsdf Defensive said:
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeys yada dartanyan gelir arka çıkar birazdan dylanna
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Geyik dediğin de senin çirkin fotolarınla dikkat çekme çabana tepki gösteren insanları kalitesiz white knightlarınla beraber trollediğinizi zannetmeniz. Kaliteyi düşüren zaten sensin ahaha. Ayrıca ileri gidilse kızıyosun gidilmeyince topic açıyosun biz napalım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi en uygunu onu bulabildim başkası daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 md5 said: sipeys yada dartanyan gelir arka çıkar birazdan dylanna sen bence genelleme yapacak kadar bulunmadın daha burada, relax.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ayrıca konuyla ilgili yaptığınız ayıp ama dilan da kaşınıyor o yüzden EVEN.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeyskeyk said: md5 said: sipeys yada dartanyan gelir arka çıkar birazdan dylanna sen bence genelleme yapacak kadar bulunmadın daha burada, relax. Sus lan 2008 üyesi.
Öne çıkan mesajlar