Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu kuralı getiren beni lisede görseydi ağlardı herhalde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kermit said: en sağdaki erkek kız kılığına girmiş beyler araya sızmış kural ihlali var. Bugün haberlerde bu haber verilirken o kız konuştu "Kolkola girdik diye hemen müdür geldi bağırdı" tarzı bir laf etti. Adama hak verdim..çocuğun gelecğeini düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 KOLKOLO GORDOK DOYO HOMON MODOR GOLDO BOGORDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok yaratıcı postlar gördüm AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu nası bi olay lan bir kol mesafesi kadar yasak da, sigara içmek falan da yasak ama içen içiyor isteyen yapar sen neyi engelliyosun diye soramamışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Zamanında bizim liseye gelselermiş, Amerikan filmlerinden farkımız yoktu. 45 santim uzaklaşmak yasaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kendi gençliğini yaşamamış adamlar başkalaırnınkini de yaşatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sabah haberlerde denk geldi bu. abi o kadar çocuğun içinden o sağdaki tiple röportaj yapmışlar bi de yüzünü gizlemişler kim olduğu belli olması diye. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Müdür 45 cmden yakınını görememiş belli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.haberturk.com/polemik/haber/590474-45-santim-asparagasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 LathspeLL said: Zamanında bizim liseye gelselermiş, Amerikan filmlerinden farkımız yoktu. 45 santim uzaklaşmak yasaktı. helal be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi ondan sonra turkiyede neden homoseksuellik war neden tecavuz var neden taciz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o kadar çok yani göze batcak kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Trias said: http://www.haberturk.com/polemik/haber/590474-45-santim-asparagasi abi tvde roportaj verdi o cocuklar, analari babalari? o beyanlari birileri kafadan sikmadi. haberturke nolmu$ lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 BonePART said: abi ondan sonra turkiyede neden homoseksuellik war neden tecavuz var neden taciz var duyan da en çok bizde var zannedecek. Komik olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 komik olursak napcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kermit said: komik olursak napcan ? http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics ingilterede bütün okullarda 1 metre demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Esh said: Trias said: http://www.haberturk.com/polemik/haber/590474-45-santim-asparagasi abi tvde roportaj verdi o cocuklar, analari babalari? o beyanlari birileri kafadan sikmadi. haberturke nolmu$ lan? tvde görmedim, habertürk de atıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Trias said: kermit said: komik olursak napcan ? http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics ingilterede bütün okullarda 1 metre demekki namus belasına gardaş bildirilmeyenler az değil said: his list indicates the number of, and per capita cases of recorded rape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hmm acaba teceavuz vakalarının ne kadarı polise ulaşıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bizde tecavüz yok, evlilik için ilk adım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o dediğin test sürüşü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 biri burhan cacan - liseli koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kadınla erkeğin yanyana durması caiz değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 üst üste dursa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar