cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kanal D'nin sevilen programı ekrana veda kararımı aldı ? ...İşte detaylar... Kanal D'de yayınanan Çok Güzel Hareketler Bunlar yayınına ara verdi. Ancak programın yeniden ekrana dönüp dönmeyeceği, dönerse aynı kadroyla mı yola devam edeceği ise belli değil. Yapımcı BKM ile Kanal D yönetiminin ortak kararı sonucu ÇGHB'ın yayınına ara verildi. ÇGHB'ın yapımcısı Necati Akpınar, konuyla ilgili Medyatava'ya şu açıklamayı yaptı; "Hem çocuklar hem de biz yorulmuştuk. Kanalla yaptığımız görüşme sonrasında biraz ara vermeyi uygun gördük. Ancak ne zaman yayına başlayacağımız konusunda bir karar almış değiliz"...magazinmakinesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İsabet olmuş, artık orjinal hiç birşey yapamıyorlardı. Bir de "Keşke vizyon bölümüne açsaydın.". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 zaten film de yapıp ordan da 3-5 götürdüler. bi 2-3 sene yeter onlara bu para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tekrar başlamasınlar imza falan toplayalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hiç benimseyemedim sırf yılmaz erdoğan yüzünden önyargılıyım zaten millet oynuyor adam aralarda çıkıyor konusuyor alkış alıyor uyuz oluyorum napim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Lithran said: Hiç benimseyemedim sırf yılmaz erdoğan yüzünden önyargılıyım zaten millet oynuyor adam aralarda çıkıyor konusuyor alkış alıyor uyuz oluyorum napim (td) evet bende sırf o adamı görmemek için bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 para kazanmak için bol bol gezerler şehir şehir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bence bitirmezler gibime geliyo böyle bir programı..bir başka kanalda devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Espriler, skeçler artık klişeye bağlamıştı. Yeni birşeylerle gelmeyeceklerse gelmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gecen sezon cok tutarsizdi ama her bolumde bir idare eder skec oluyordu. bu sezon yilmaz erdogan olmayinca tutarsizliktan kalitesizlige hizli bir gecis yapti. bitmesi de bence reytinglerin azalmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gerçi izlemiyordum ama bir-iki kişiyi beğendiğim için rastladığım zamanlar şöyle bir göz atıyordum. son hafta mı bir önce hafta mı ne bir seyirci isyan etmiş, "kardeşim çok bayık oynuyorsunuz zaaaa" diye. üstüne böyle bir karar almış olabilirler mi yoksa reytingler yüzünden mi bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 BKM MUTFAK HANGİ KANALA GEÇTİ ? Kanal D ile yollarını ayıran Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni kanalıyla anlaşma sağlandı..İşte ayrıntılar... Mehmet Ali Erbil, Hülya Avşar ve Hande Ataizi ile anlaşan TNT bir bomba transfere daha imza attı.. Kanal D ile aniden yollarını ayıran "Çok Güzel Hareketler Bunlar" TNT'ye transfer oldu.. BKM Mutfak ekibi tarafından yapılan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yeni bölümleri Ocak ayı sonunda TNT ekranlarında başlayacak! kaynak : http://www.magazinmakinesi.com/habergoster.asp?haberid=3068&kat=3 sona ermedi ...kanal değiştirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 doğan grubundan doğan grubuna geçmiş, tahminen uzun süreli bir kontratları vardı fakat izlenme oranları çok düşünce yayın grubu, daha az izlenen, hatta neredeyse hiç izlenmeyen bir kanala geçirdi programını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Llama said: para kazanmak için bol bol gezerler şehir şehir artık zaten kanalda çıkmadan önce de sürekli geziyorlardı. bir de sezon bitiminde yazın tatil beldelerinde sahneye çıkıyorlardı falan filan. bir de tnt doğan grubundan ayrılmadı mı ya? ayrılmadıysa bile kendilerine ait diğer kanalların izlenebilirliğini arttırmak için de yapıyorlar bu tür şeyleri. kanallar arası paslaşma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 valla gordugum kadarıyla son bikaç bölüme kadar ilkokul tayfası topluyorlardı seyirci olarak esprilerde ilkokul seviyesiydi ztn o kadar skeçten toplasan 4-5 tane güzel skeçleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 first i was like =), then i was like =|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Yılmaz Erdoğan, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yayından kalkması ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "BKM Mutfak Oyuncuları'nın 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' televizyon programına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. BKM Mutfak Oyuncuları kendi isteği ile bir süre programa ara vermiştir. Kanal değişikliği veya kanal ile bir pazarlık söz konusu değildir" dedi. böyle bişi buldum bide,ne doğru ne değil blmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 boktu ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben beşiktaş çarşıda çalışıyoken hergün mutfağın önünden 4-5 kere geçiyodum. cidden canlarından bezmiş bi halleri vardı, hep çok yorgun görünüyolardı. buda bi anı; ersin korkut yanında 3 tane manken gibi kızla kitap satan işportacının yanından geçerken kızlara dönüp; -kitapmı okusam ne yapsam yav? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 valla 2 kere mi ne izledim ama bunun gibiyse çoğu yeter [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=103476109679664?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar