mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bisiler yazmaktansa direk herpderp diyeyim daha dogru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 e yasak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 5 yılda ülkeye onu yapacak teknoloji ve para gelmez. 10-15 yıl ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Satin alinir canim teknoloji full yerli mali sart degil.. yoo yasak degil fikir sordum, ne alakasi var yasakla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu ne sacma topik Şıklarda yok 9.5 yıl diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 acikcasi post bana gore de sacma, insallah 15 yil sonra olur..ama nedense cok daha hizli gelisecek isler gibi geliyor bana. Sinema cok fena bir arac malum, neyse bakalim goriciiz. insallah sessizce kaybolur bu post.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2-3 seneye yaparlar ama çıkmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: 5 yılda ülkeye onu yapacak teknoloji ve para gelmez. 10-15 yıl ancak. şuan onu yapacak teknoloji bu ülkede zaten var, yapacak adam yok. daha doğrusu yaptıracak adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 aslinda cok fena animasyon evleri de mevcut ulkede...pixar standarti demiyelimde, bir tik asagisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Yani ülkede bir animasyona $165.000.000 yatıracak adam var. How to Train Your Dragon'un bütçesi bu. Adi bir animasyon yaparlar tabii. Adam da bulunur para varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 3D bilmem de The Last Prophet diye mi ne Muhammed'i anlatan çizgi film girmişti vizyona yıllar önce. Ama bizimkiler yapmamıştı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bizimkilere kalsa direk 3D said nursi, muhammet kesmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: Yani ülkede bir animasyona $165.000.000 yatıracak adam var. How to Train Your Dragon'un bütçesi bu. Adi bir animasyon yaparlar tabii. Adam da bulunur para varsa. sorun o zaten, bizde harcanan rekor miktar 10.000.000 dolar civarında, adamlar animasyona sadece 165.000.000 dolar harcıyor. ama dev bir endüstri ile bizimkini de karşılaştırmak mantıksız, birde iş yapacaksan onları baz almayacaksın. Waltz in Bashir kötü filmmiydi ? Ya da Persepolis ? Hani bütçen yoksa, bütçene uygun animasyon yine yaparsın. Önemli olan yaratıcılıkta ve anlatacağın şeyin kalitesinde bitiyor. Animasyonda bütçe en önemsiz şeydir bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hasuhduashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Haklısın ama 3d olunca iş biraz değişiyor diye biliyorum ben. Bu arada Persepolis'de de $10.000.000 bütçe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 güzeldi lan persepolis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dIGj1OPRShc bizimkiler yapsa ne dincisi kalır ne gericisi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sam zaten bütün dünya olarak disneyin halak anlayışını ve politik tarafsızlığını hayranlıkla takip ediyoruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Keşke asla'ya elim gitti ama ben mesela Prince of Egypt'i sevmiştim. Hatta Şu her sene gösterilen Antony Quinn'li filmide severim. Benim için ironik ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 GERGE said: 5 yılda ülkeye onu yapacak teknoloji ve para gelmez. 10-15 yıl ancak. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Cuce said: sam zaten bütün dünya olarak disneyin halak anlayışını ve politik tarafsızlığını hayranlıkla takip ediyoruz dimi Prince of Egypt'i Disney yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Aket-Atum said: bizimkilere kalsa direk 3D said nursi, muhammet kesmeyebilir. Bu senenin "Ben demistim" odulunu vermek uzere seni kursuye davet ediyorum.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oha eheh :D unutmuşum bunu :D ödül töreni ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar