PhysX Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kıyamam v maskeleriyle oturmuşlar ahah http://www.youtube.com/watch?v=nNiS1h78uAc http://www.youtube.com/watch?v=5tmiBpw0rdA
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 buaheauah, olm bunlar bile cikti, dynamick ve fizbanda ciksin, isteriz edit; bölume yakismis adaasda edit2; saclarda yagli, irencmis sdfs edit3; attention whoremus lan bunlar, liseli vardiya ah o liseli sdf edit4; bunlari döverler, siteyide kapatirlar, yiyosa maskesiz cikin
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya o degilde, 2. videonun basinda eleman kendi kendine fail vermis sdfs önce diyoki, biz bi gucuz, mediaya karsi kullaniyosun bu gucu? Sözde anarsi yaratmak icin iste sozluk uye potansiyelini kullaniyo gayet, e eksisozlukte bi zahmet para kazansin yani, parasini yanlis biseyemi kullanmis buadamlar. "para kazanip bunu suistimal etmek" gibi sacmalayip sonra bunun "eksiyle alakasi yok, internetle hic alakasi yok" diye sacmalamis sdfs. Tam liseliymis bunlar, eyvah eyvah, simdi tvyede cikti, uye sayisi artar, nekadar bos adam varsa dolar oraya ehueh
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 2. videonun sonunda saglam sacmalamislar, ciddi fail ahah, sacmalamislar iyice
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 inci çok özenti ya. "anonymous türkiye versiyon" olmak istemişler ama onu da becerememişler.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahuahua, daha memeden kesilmemis lan bunlar
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hay sizin yagli saciniza isiim yaa, tiplere bak, bi de maske takmislar, teyallam, anasi babasi mi yok mu lan bunlarin.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ezikler abi direk. tiplere bak. lan insan utanır bırak tvye çıkmayı incisözlük gibi bi çöplükte yazarım demeye.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sağdakinin burnunda sorun var sanırsam maskesi ne garip duruyor
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 inci nicknameli kişi laz. o maskenin açısı ne lan öyle.
Boci Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Vaay kıskananlar çatlıyo. Sizde yapın sizde çıkın olm telefizyona.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ilk defa girdim siteye paticik diye arattım. abov.
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 spikerde gayet net türkçeye özet geç kalıp olarak yerleşti dio agıpdnsdgnmpnh öldüm orda
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 biri welcome to internet koysun la kaç ay oldu be
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 4chan'den hic bahsetmemeleri inanilmaz ya
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pascalnouman said: incisozluk tırt die okuyorum dogru okumussun asdas
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Boci said: Vaay kıskananlar çatlıyo. Sizde yapın sizde çıkın olm telefizyona. ahah buda epicmis, abi copluk lan inci, "bu ANASINI AVRADINI YEDI CEDDINI arkadasi alalim disari" diye baslayan cumlelerle dolu bi sözluk. Kuranlar zaten ortada ahah, önce liseli liseli diye tasaga baglayip sonra "ehhue eet ben liseliyim" demesi bile fail. Daha lisede olan adamin hayata ne bakis akisi olcak, cikmislar bide yorum yapiyolar "simmdii bunun aslen eksiyle alakasi yokta, internetle dogrudan alakasi varken, buda ayri bir ironidir" falan diye. Sonra eksisozluk yazarlari cildirirlar deyince "cildirsinlar, gac yazar la onnar cildirirsa" tavri falan, sanki yan sinif hakkinda konusuyolar sdfs, yahu tam liseli iste bu adamlar :) Yarin birgun anne babalari harcligi keserse, bak ozaman gorurum reklam koyuyolarmi koymuyolarmi hahah
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 lamerlar ya trt'ye bile çıkmışlar inanmıyom
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yalnız inciyi kuran elemanlar bunlar değil diye biliyorum ben. kaynağımı falan da hatırlamıyorum gerçi.
Öne çıkan mesajlar