Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözüm Dönünce

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

gözüm döndüğünde gözlerimin gerçekten kırmızı renge donustugunu falan düşünüyorum.

kendimi çok kaybediyorum ztn bi ara pasifloralı geziyodum :)

o yuzdende en son ana kadar tutmaya calısırım kendimi.artık son çare başka bişi olmuyorsa salarım içimdeki hulku.

gücünü baya kontrolsuz kullanınca insna katil bile olur.

bizim bi amca vardı.cocugun kalbine resmen ölüm yumrugu atmıs lisede.katil oluodum diodu.nasıl koyduysa cocugun kalbi falan durmus bi süre.kaç hafta hastanede kalmıs.
Sosyal ağlarda paylaş

Artislikten baska bisey degil hepsi. Göz dönmesi filan hepsi oyunculuk. En cok kimin gözü dönüyo yaristiriyo millet.

Böyle gözü dönenlerin bacagina sikicaksin bak bakalim o an nasil düzeliyolar. Yapma abi ben ettim sen etme sinirli degilim tamam abi filan...

Artis bunlarin hepsi.

Bide zirt pirt depresyona giren kizlar var. Onlarda da ayni defo var.
Sosyal ağlarda paylaş

Marveloth said:

Artislikten baska bisey degil hepsi. Göz dönmesi filan hepsi oyunculuk. En cok kimin gözü dönüyo yaristiriyo millet.

Böyle gözü dönenlerin bacagina sikicaksin bak bakalim o an nasil düzeliyolar. Yapma abi ben ettim sen etme sinirli degilim tamam abi filan...

Artis bunlarin hepsi.

Bide zirt pirt depresyona giren kizlar var. Onlarda da ayni defo var.

Artislik filan değil bilimsel olarak var bu hadise.Beyindeki bazı kimyasalların birden fazlaca salgılanması vb.. olaylar sonucu insan coşabiliyor geçici olarak.Hatta adrenalin patlamaları filan ile tek vuruşta adam öldürme olayları bile var.

Ayrıca

http://www.haberturk.com/yasam/haber/586984-kendisini-vuran-2-kisiyi-oldurdu
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ergenlikten cikinca gecer.

Dartanian said:

Ergenlik boyutunu aşıyo abi, babadan falan güçlü olunca evin içinde unstoppable oluyorum.

aşmaz.
Saeros said:

ölüceğini bilsen bile dalıyorsan bi problem var demektir

+1
SeaGle said:

Ben babamdan güçlü olsam kendi devletimi kurardım herhalde TC'den ayrılıp.

:D
khalad said:

doktora git lustrali falan dayasın birşeyin kalmaz

(td)

herneyse.
sakin kalmak haksızlıga tahammülün oldugunu göstermez.
sakin kalp mantıklı durup mantıklı düşünmek her zaman yararlıdır.
haklı oldugun durumlarda sinirlenerek haksız duruma da düşebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bişey değil. az çakal bi adam bol bol manipüle eder seni ileride. ama genetik kısmı da şöyleyse doğru;

atarlanıp atarlanıp horozlük yapıyosan apaçisin,

ama buraya gelip yazdığına göre, sinirin geçince naptım ya diyip üzülüyosan apaçi atarında değilsin. (böyle olduğunu tahmin ediyoruz zaten)

zor ama kendini şartlandırabilirsin. nasılını bilmiyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığın şeyi düşünemiyorsan kendini tutamazsın.Yapmadan önce düşünmeye çalış.Baya baya ben şimdi elimi kaldırıp bu kapıya vuracağım ama kapı muhtemelen kırılacak sonra böyle böyle olacak falan diye düşünmeye çalış.

O sinir anında olmuyor deme oluyor ben denedim oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mesela sigara içmediğim zamanlarda inanılmaz bir asabiyet içinde oluyorum ve sigarayı bırakmamamın şu an en büyük sebeplerinden biridir benim için bu. Sinirli olunca aşırı zarar veriyorum dediğin gibi, sonra pişman oluyorum.

Çok bunalırsam dışarı çıkıyorum sormadan, 1-2 dolaşıyorum sahilde turluyorum falan. Sakinleşiyorum biraz.

Tavsiye edebileceğim şey o mekanda durmaman, bu zor bi şey aslında uygulaması ama ben sevdiklerime böyle şeylerde zarar vermemek için kendi halime çekiliyorum.

Psikolojik bir rahatsızlık mıdır bu? sanırım. İnsanın kendini idare edebilmesi gerekiyor her ne koşulda olursa olsun.

2. ihtimal de çok mükemmeliyetçi ve detaycı biri olmandan kaynaklanıyor olabilir. Hatayı sonradan çıksa da bi şekilde düzeltebileceğini ya da bi şekilde hatanın da yoluna gireceğini düşünerek de kendini sakinleştirebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de hiç bir zaman arkadaşlıkta, ilişkide veyahut ailevi münasebetlerde sinirle verilen bütün kararların yanlış olduğunu ve düşünceyi tam olarak yansıtmayacağını, bu yüzden sana yarar getirmeyeceği için bunun boşuna bir velvele olduğuna da kendini şartlandırabilmeyi ufaktan denemelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...