Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 burdan başlık bile anlatmaya yetiyor. flaş flaş flaş. sonunda bu da oldu. ehaehu. caaanım türkiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kesin chpnin işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 istihdam yaratmış adam işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 İyi, iyi. Böyle devam ederse o programları kapatırlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 arkadasa diyordu zaten o programlardan birinde bi tane kaldirsak da duduklesek kimin haberi olcak olm diye icraata gecen olmus demek sasirmadim kendi adima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Gene mi Bursa! NOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 said: ya kadınlara ve erkeklere seslenmek istiyorum, çok mu zor gidip dışarda kısmetini aramak, niçin yapmacık proğramlara katılıyorsunuz, o proğramların yalan dolan olduğunu ve bütün amacın reyting olduğunu bilmiyormusunuz? dümenden proğramda düğün yaılıyo kim olduğu belli olmayan insanlarla tanıştırıyorlar dümenden evlilikler bütün amaç reklam ve reyting o televizyonda yapılan düğünlerde hepsi yalan dolan inanmayın, asıl amaçları gençleri ve aileleri kapitalist yapmak ahahah bu nasıl bir bitiriş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 NolaxThensbane said: Gene mi Bursa! NOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 insanlar bu programlara neden katılıyorlar merak ediyordum. cevabını almış oldum. şimdi bilim insanları milletin bu programları neden izlediğine yönelik araştırmalarına hız verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Ben nereliyim? TABİİ Kİ GEMLİK hep bu Bursalılar zaten var ya, gemlik olmasa at çöpe gitsin bu ili valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adam sanat yapmış arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Aman isabet. Kaldırsın kanallar şu programları da kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 izleyen kim abi bunları. cidden merak ediyorum nası bi kafadalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben de merak ediyorum. ratingleri de kötü değil bunların. bi de bazı diziler var.. reyting alıyorlar falan ama izleyenler kimdir, o rating sonuçları doğru mudur? merak içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 forgiver said: zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bursa çocukları fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Hadi bunlar yine belli bi yaş üstündeki ev hanımları için hiç yoktan bi eğlence abi asıl müge anlının aptal programını izleyenler var yau kadının olaylarla ilgili şahıslara "belki de evde değildin o saatte?, yalan söylüyorsun gibi?, cinayet saatinde ne yapıyordun?" diye sorular sorması beni bile deli ediyor kimse de sormuyor mu "bilader sen kimsin nesin, cinayet masası mısın sallanan sandalye misin?" diye. Ekrana kafa atasın geliyor bilmiş bilmiş soru sorarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 müge anlı kim ? sen nerden biliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bitirme tezidir, elle$meyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 zapping sırasında denk geliyor elbet kanal d, atv, star, vs diye giden yaşlı insan listesinden hallice bi listem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kaçıncı kanallara denk geliyor bunlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kabahat senin o zaman :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 1 kanal d, 2 atv, 3 star Yaşlı listesinde 1,2,3,4 trtlerindir, sonra benimkiler gibi devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 SeaGle said: Hadi bunlar yine belli bi yaş üstündeki ev hanımları için hiç yoktan bi eğlence abi asıl müge anlının aptal programını izleyenler var yau kadının olaylarla ilgili şahıslara "belki de evde değildin o saatte?, yalan söylüyorsun gibi?, cinayet saatinde ne yapıyordun?" diye sorular sorması beni bile deli ediyor kimse de sormuyor mu "bilader sen kimsin nesin, cinayet masası mısın sallanan sandalye misin?" diye. Ekrana kafa atasın geliyor bilmiş bilmiş soru sorarken.ya bi tanıdığın uzaktan bi akrabası öldürülmüş.öldürülen kişinin ailesi felan bunu telefona bağlatmış.müge anlı adama suçluymuş gibi laflar edince bu mügeye küfür felan etmiş "siz kimsiniz lan" gibisinden laflar etmiş :D tam o aradada reklama almışlar hemen.hatta paso programa felan çağırmışlarda gitmemiş bu.sonra suçlu hiç alakasız biri çıkmış :D en son müge karısı yüzünden dışarı çıkamıyorum bana suçluymuşum gibi bakıyorlar diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar