Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bide başka spec olsa anlıycamda pvp yi etkiler diye bufflıyamıyolar oturup düşünüyolar olmuyo çok artıramıyolar dmgleri diycemde, Combat yahu bu 6 senelik wowdaki rogue ömrünün (tbcde 2 ay hariç) pvp de hiç var olmayan kolay kolayda olmıycak bi spec, adam akıllı bufflayında millet pvede combatla aksın bari. Bende rogue u main oynarken tbc başındanberi hep combat oynadım ve zevk aldım ama wotlkta b.kunu çıkardılar okadar arp kastırdılar sonra arpyi bi kaldırdılar mal gibi kaldı spec ortada. Rogue a da küstürdü blizzard beni pvpde mobilty bırakmadı. Şimdi 83 rested eski mainim rogue duruyor gear kasıp yeni subı deniycem pvp de Hoş gibi duruyor ve mobilitysi de oldukça iyi
Mesaj tarihi:
ptr'de dummyde test ettim hunter sv spec verdigi hasar 3k azalmıs mm 1k+ filan artmıs yeni patchle, hala sv daha iyi gibi görünüyo ama eskiye göre cok kötü aoe zaten komple bitti..
Mesaj tarihi:
Shapeshifts: Entering or leaving a shapeshift no longer cancels root effects. It continues to cancel movement slowing effects

aahahsdasdaha
Mesaj tarihi:
scorch said:

xunn nerde gelsin "ama mageler söyle zayıf" diye ağlasın burda bu nerfin üstüne bile bizde sinirlenip dövelim sdfs

ama bir alex değil desın harbı ya gelip sdkfgujsdf
  • Yeni Oluştur...