yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 samaella said: deadminestaki trashleri ne ara azalttılar yahu o baya oldu ya azaltalı, ama iyi olmuş boss'a gidene kadar 30 dk mob kesiodun darlanıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Üf üf ne nerf yemiş locklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Femaledwarf.com da Buffed MM ve Nerfed SV arasındaki dmg farkı 1750 dps gösterdi. single targetta 21k suanki surv single target dpsimide 17.5k falan çıkarıyor patchden sonra.. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ağlama melis 13k yı görürsem seviniyorum 85 dummy de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hunterlardan gözyaşı sel oldu akıyor. hepsi paymentı cancel etmiş sözde adsdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 komik olan combat masterysini defalarca dedim forumlarda main hand hit e çevirin diye şimdi insafa geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 zaten blizzard bu patchi spark'ın istekleri doğrultusunda yapmış beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 combatı bufflıyolarda kimsede istek kaldğnı sanmıyorm combat oynamak için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gayet oynarım combat assasinationdan daha eğlenceli zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ya bide başka spec olsa anlıycamda pvp yi etkiler diye bufflıyamıyolar oturup düşünüyolar olmuyo çok artıramıyolar dmgleri diycemde, Combat yahu bu 6 senelik wowdaki rogue ömrünün (tbcde 2 ay hariç) pvp de hiç var olmayan kolay kolayda olmıycak bi spec, adam akıllı bufflayında millet pvede combatla aksın bari. Bende rogue u main oynarken tbc başındanberi hep combat oynadım ve zevk aldım ama wotlkta b.kunu çıkardılar okadar arp kastırdılar sonra arpyi bi kaldırdılar mal gibi kaldı spec ortada. Rogue a da küstürdü blizzard beni pvpde mobilty bırakmadı. Şimdi 83 rested eski mainim rogue duruyor gear kasıp yeni subı deniycem pvp de Hoş gibi duruyor ve mobilitysi de oldukça iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ptr'de dummyde test ettim hunter sv spec verdigi hasar 3k azalmıs mm 1k+ filan artmıs yeni patchle, hala sv daha iyi gibi görünüyo ama eskiye göre cok kötü aoe zaten komple bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Sub rogue baya güzel olmuş pvp de baya iş yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Improved Power Word: Shield change reverted lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Shapeshifts: Entering or leaving a shapeshift no longer cancels root effects. It continues to cancel movement slowing effects aahahsdasdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 druidi druide vurduruyolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 * Shapeshifts: Entering or leaving a shapeshift no longer cancels root effects. It continues to cancel movement slowing effects. Bildiğin tecavüz ettiler, öeh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ZAAAAAA WHERE IS YOUR MOTHER NATURE NOW?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Rootlamışlar, gelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Vurdukça vuruyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 frost mage'e buff gelmiş işte bir nevi başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ahaha bu overkill olmuş ya druidler ekmek olcakfrost mage e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 xunn nerde gelsin "ama mageler söyle zayıf" diye ağlasın burda bu nerfin üstüne bile bizde sinirlenip dövelim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben pve de buff istiyorum mage e yerim pvpsini o gençkendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 scorch said: xunn nerde gelsin "ama mageler söyle zayıf" diye ağlasın burda bu nerfin üstüne bile bizde sinirlenip dövelim sdfs ama bir alex değil desın harbı ya gelip sdkfgujsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 HAKLI NERF! DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar