Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Karıştırmışsın Bonepart. Devour = Purge 1 beneficial buff siliyor yani. aka dispell. 8 saniye şu anda devour magic felhunter petinde. 25'e çıkardılar PTR'de. Çok nerflemişiz diye 15'e çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ayrıca classların aksine felhunter sadece magic olduğu zaman cast ediyor bu yüzden autocastide kapattılar ağır ve yerinde nerf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://blue.mmo-champion.com/topic/149669/public-test-realm-patch-406-notes-updated-jan-28 şurda sanırım tüm notlar toplanmış dungeonlara feci nerf var neredeyse nerf yemeyen boss kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Warlocka gene nerf gelmiş ya allah belasını versin bu blizzard warlock dusmanı kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahaha abi çok güzel ya :) said: Beauty now spawns with only two pups in Heroic difficulty. Not to worry though, the missing pup has been adopted by a wonderful, if not insane family. Baron Ashbury Sadly, in his hubris he has forgotten how to Mend Rotten Flesh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 said: increased by 33.3% (repeating, of course) seviyorum bu adamları ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu patch notelarda hiç şu cata drakelerin testislerinde uçma (grafiksel bug) olayını düzeltme ile ilgili bişey göremedim ama eşek değillerse düzeltmişlerdir heralde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Abiler ne zaman gelecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu çarşamba bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ses bugı ile ilgili bi sey varmı addler kestiğinde sesin devam etmesi ile ilgili bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hozceri said: Ses bugı ile ilgili bi sey varmı addler kestiğinde sesin devam etmesi ile ilgili bir şey ? Raidlerde oluyor dimi genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 5 mande de oluyo o ses olayı ya salak sulak bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 BoT içindede var o bug. healer olarak girdim addler gitti hala ses gelmeye devam ediyo. healbota bakıyorum bi aksiyon yok. etrafıma bakıyorum herkes sakin. sonradan anlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sound Fixes * Sound shouldn't become de-synced during encounters with large amounts of sound effects. * Sound shouldn't cut out when there are a large amount of sound effects being played at once. * There should no longer be delays on some sounds in select situations. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Şu patchin en sevindiğim 2 satırı var. Birisi Tol Barad 321 spirit veren trinketin mastery yerine int proclaması. Diğeri de Healing Rain'in 40 yard olması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 10 sanıye olmasa duration valla mage halimle çekicektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu tol barad'da defender 3 keep'e de sahipse %200 capture bonus alcak diyor da, 3 keep'e sahipken nereyi capture edecekler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Evr said: Sound Fixes * Sound shouldn't become de-synced during encounters with large amounts of sound effects. * Sound shouldn't cut out when there are a large amount of sound effects being played at once. * There should no longer be delays on some sounds in select situations. OH BE YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bi de mind flay in PHHHHHHHHHHHT sesini kıssalar ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Pasta said: Bi de mind flay in PHHHHHHHHHHHT sesini kıssalar ne iyi olur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oyunun sesi açık oynayamıyorum ben çoktandır, baş ağrıtıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 şu mountlardaki buglar düzeltilmiycek mi hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 xunn said: Evr said: Sound Fixes * Sound shouldn't become de-synced during encounters with large amounts of sound effects. * Sound shouldn't cut out when there are a large amount of sound effects being played at once. * There should no longer be delays on some sounds in select situations. OH BE YETER ahah lan 6 yildir oyunu sessiz oynuyorum, hic seslerden haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bir gazla paymentı yaptım realmler off bakım patch vs üfüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 10 dakika önce yanlız evet malım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar