Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 B smiley gibi gözüküyo A daha başarılı dedim A'ya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 2 tramvayda aynı firmanın tek bi firma üretecek ikisinide. yani sizin dediğiniz gibi "A yı seçerseniz amcaoğlu, Byi seçerseniz kayınço" kazanmayacak. yenilenme süresi 2011 Kasım ayından itibaren başlanacak. hangisini seçerseniz seçin benim hesabıma göre 67 kişinin cebine iyi para girecek. tabi şehiriçi hatların özelleştirme durumunuda göz önüne alırsak baya bi para girecek ceplerine. hükümet çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hep bişilere oy vere vere bu hale geldik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 A çok teknolojik. robot kafasına benziyor. tokyo gibi teknolojik şehirlere gider. B kin ve nefret dolu bakmış. insanlar gerilir bunu gördükçe. istanbula sürmeli ve işveli bir hatun kafası gider. bana verseler yaparım. ama yirmibin dolarlarını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 teknik olarak A daha iyi bence, vandallanırsa farlarını değiştirmek daha kolay lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mal said: istanbula sürmeli ve işveli bir hatun kafası gider. bana verseler yaparım. ama yirmibin dolarlarını alırım. vazgeçtim. istanbulda tramvayla oral sex yapmaya çalışan genç feci şekilde can verdi diye bi haber çıkabilir. neme lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 b çok ergen yahu, ne biçim tipi var onun öyle. A güzel sade falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bde tam bir transformer tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 a'yı seçtim, ama yine de daha iyisi olabilirdi bence. b bariz yüz olmuş tam pain olmasa da. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 insan yuzu olan seye binmem, gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 insan insana binermi ya ne kadar iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 A'ya verdim ama eskilerin nesi vardı sorması ayıptır? vapurlar haketmişti ama, tramvaylar kötü değildi sanki son gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Sparkcaster said: b çok şerefsiz gibi bakıyo önden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 oh geldim bi de evden A'ya oy verdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 huun said: istanbullu değilim, b ye verdim, daha çirkin bi tane olsaydı ona verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yalnız tramvayı değil, tramvayın farlarını seçiyoruz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de öyle anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar