Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 haberde öyle dedi.geçen sefer manga tutunca biraz.yine rakçı seçelim demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Belki üstümüzden ülkeler geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 eurovision'u sadece ucuncu dunya ulkeleri ve gaylerin takip etmesi cok vahim move on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 olsa olsa 6. olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 heueheu...(tu) ehunekel said: Belki üstümüzden ülkeler geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 yüksek sadakat iyidir umarım güzel şeyler çıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ehunekel said: Belki üstümüzden ülkeler geçer. AHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHWDAW :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yüksek sadakat iyidir her türlü. şarkıya bağlı 1. de olabilirler 15. de 1. olamayacak adam gitmiyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bence asfalt dünya'ya yatırım yapılsın, onlar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 "komşudan komşuya 12 puan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ehunekel said: Belki üstümüzden ülkeler geçer. hey allam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Fin said: eurovision'u sadece ucuncu dunya ulkeleri ve gaylerin takip etmesi cok vahim move on öyle olmamasına rağmen bu klişeyi yaratmış olmamız ayrı bir enteresan. bu arada yüksek sadakat gidiyorsa 6. oluruz diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ingilizce soylemeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bu grubun bir şarkısını bilmiyorum. Hangilerini dinleyeyim bir fikir edinmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kafile'yi severim ben, bi de haydi gel içelim de fena degildir iste. sıradan turk pop-rock grubu. bu arada eski solistlerinden nefret ederdim, o adam degistiginden beri grubu yavas yavas sevmeye basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 high fidelity die giderler das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 GERGE said: Bu grubun bir şarkısını bilmiyorum. Hangilerini dinleyeyim bir fikir edinmek için? son albüm iyidir Fin said: eurovision'u sadece ucuncu dunya ulkeleri ve gaylerin takip etmesi cok vahim move on okan bayülgen traşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yüğksek sadakat almanta belçika ve hollanda da bizden daha çok dinleniliyor biliniyor ehe nasıl başardılar bilemiyorumn.. hani ben de grubu hollandada yaşayan birinden öğrenmiştim gurbetçi powa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vasatın altında bi grup. ayrıca eurovizyonu kaale alıp almamayı öğrenmek için okan bayülgen denyosunu izlemek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gene mıymıntı bişeyler yaparlar patlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Fin said: eurovision'u sadece ucuncu dunya ulkeleri ve gaylerin takip etmesi cok vahim move on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ingilizce olcakmış şarkı. yazıldı mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben ilk defa duydum grubun adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar