Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oradan 4 ay önce söylediğimde 2 saat 12 dakika sürmüştü, ortaköye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 optimumdan kfc söylemiştim göztepeye 45-50 dakkada gelmişti.göztepe mcdonalstan söylediğim zaman 4 5 dakkada geliyor gidip sırada beklesem belki daha fazla beklerim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben göztepeden optimuma 30 dakkada gidebildim arabayla, resmen o yeni sahraya geçiş dier taraftan zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Diablo_Angel said: beşiktaş barbaros bulvari KFC'den sipariş verdim az önce 8 dakikada siparişim geldi bu ne hız adamlar abartmış :) Mesafeye bağlı bu. Ben bundan 2 ay önce yazdığınız KAFC şubesinden işyerim'e (nişantaşı) sipariş verdim 1:30 saatte geldi. Yemek donmuştu. Geri verdim, bu sefer yeni menüyü sıcak olarak getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 arcane said: Burger King yemeksepeti'nde! :)-D vaay iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 izmirde niye göremiyorum hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yemeksepeti elit (tu) 2 kere işimi gördü. ama pek fonksiyonel değil. hatta kendin bizzat yapsan daha çabuk yapabiliyosun ama seçenek sunması, menüye kadar bilgi vermesi ve bedavaya getirmesi güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yemeksepetinden sipariş verince allah gibi hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 peki parayı verirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 hz. muhammed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 woww her şekilde cennete çıkarım diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Eskişehirde haftada 4-5 aksam yemeksepetinden söylerdik 2 sokak yanda bir kebapcı vardı her yemeksepetinden söylediğimizde kartını getirir bidahakine arayın lütfen falan diye rica ederdi. adama dayanamayıp sorduk yemeksepeti %10 komisyon alıyormuş bunlardan. tabi zincir şirketlerden bu kadar alamaz ama ufak işletmelerden iyi kazanıyor yemeksepeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yamulmuyorsam kfc'den fln da alıyordu o %10 luk komisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 SPectre88 said: Eskişehirde haftada 4-5 aksam yemeksepetinden söylerdik 2 sokak yanda bir kebapcı vardı her yemeksepetinden söylediğimizde kartını getirir bidahakine arayın lütfen falan diye rica ederdi. adama dayanamayıp sorduk yemeksepeti %10 komisyon alıyormuş bunlardan. tabi zincir şirketlerden bu kadar alamaz ama ufak işletmelerden iyi kazanıyor yemeksepeti. 10% doğru ama karşılığını veriyor bence. Hem müşterisi artıyor hem de şımarıklık yapamıyor işletme. Biz de balık siparişi için telefon ettik, servis elemanı yok yollayamayız dediler. Dedim yemek sepentinden söylersem ne yapacaksınız? bii KIVIRMAYA başladı anlatamam. Müstahak bunlara. Bundan sonra sepetten söyleyeceğim ben. Bence siz de öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 son zamanlarda ben oldukca fazla kullaniyorum. yalniz bazi isletmeciler telefon ile arayip gonderemeyiz falan diyebiliyorlar. kfc'den bir kere soyledigimde oturdugum apartmanin arkasinda bulunan baska bi binaya servis yapmalarina ragmen kfc'den beni arayan adam ne yazik ki gonderemeyecegiz falan demisti. bazen yan cizebiliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ürün vs eksik geldiğinde canlı destekden yazdığınızda direk yollatıyorlar eksik ürünü. Öbür türlü olsa arıyacaksın, adamı inandıracaksın, adres vereceksin vs uzun iş. Bu aralar KFC Avealılara 2 menü olayı var. 9.50 TL'ye 2 menü alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23318461.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Hangi pizza firmasıymış bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 pizza.it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 pizza huttan pizza söyledik 3 adet, 3üde farklı pizzaların. sipariş geldi 3 tane acılı bir şey aynısından ama biz öyle bir şey söylememiştik, herneyse yemeksepetine yazdım böyle böyle diye, gelen cevap "firma müdür pizzaları yiyip yemediğinizi soruyor oldu" eyvallah dedim kapattım, pizza hutın çağrı merkezini aradım dedim beni sizden daha yetkili birine bağlayın, bağladılar vs dedim ben para iadesi istiyorum, yok yapamıyoruz falan dedi, o ara restoranla görüştü 10 sn flm, size hediye 3 tane daha pizza yolladık dedi, ben baya bir atar yaptım, daha yetkili birini istedim telefona, konuştuk vs, utanmıyor musunuz insanları aptal yerine koymaya falan dedim işte, kadın kendince savunma yaptı flm, dedim hani dava açacak falan değilim ama müdürünüz olarak kabul ettiğiniz insan bu kadar şerefsiz, bu kadar it dedim, özür dileriz vs dediler, para iadesi yapalım tamam dediler. sonra şubeyi aradım dedim böyle böyle, nasıl olur falan, eleman geldi 3 pizzayı geri verdim, üzerine 3 pizza daha getirmiş değişim için onlarıda almadım etti 6 pizza, e biz bunları gönderemeyizki falan diyor eleman bide ahah, üzerine kredi kartından geçmiştim parayı nakit iade aldım oradanda girdi. victory diye bakıyordum en son, 1.5 saat daha aç kaldım dominostan söyledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 pizza eat değil miydi ? sanki öyle okumustum. Lectre, Farklı tip pizza geldi diye mi yaptin abi onlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Pizza eat türkiye deki ismi Pizza it demek köpek eti fln çağrıştırabileceği için ismi farklı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ShadowFax said: pizza eat değil miydi ? sanki öyle okumustum. Lectre, Farklı tip pizza geldi diye mi yaptin abi onlari? yok abi restoran sahibi direk yemişler mi gönderdiklerimizi dediği için yaptım. hayır 2 kuruş paranın eati olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar