Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tnt'nin the walking dead with aliens gibi dizisi. basrolde noah wyle (er'daki doktor) var baya iyi adamdir. yazar kadrosu da cok iyi saving private ryan, bsg, lost bolumleri yazmis adamlar. yapimci spielberg'un sahibi oldugu dreamworks. o yuzden spielberg baya icli disli. konusu ise uzayli istilasinin 6 ay sonrasinda geciyo. yanliz elemanlar cok fena hostile giriyo direk dunyanin %80'ini yok ediyor, tum stratejik noktalari vuruyorlar. ustelik kalabalik insanlari saptayabiliyorlar. dolayisiyla 200-300 kisilik gruplara bolunuyor herkes. survive & fight back moduna giriyo dizi. tnt genelde dizilerini yazin yayinlar, bu da oyle olacak. her sezon 10 bolum. dizi bu yaz (haziran 2011) baslayacak. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1462059/ trailer: http://www.youtube.com/watch?v=39eegoYnH9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 şöyle bi hafta içinde cıksa nolurdu :) walking dead yokken idare ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 fikir çok orjinalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aferim haziranda başlıcak dizinin konusunu açın daha fazla gerilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 trt diye okudum bi an noluyorz lan dedim edit; sonlara doğru olan müzik bsg titreşimi yaptı acaip, öff çok canım çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 uzun soluklu bir dizi olsun plx, 12 bölüm çıkıp bitmesin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 12 bölüm de yapmıyolar artık 6 bolum sora 1 yıl ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yenü trailer http://www.youtube.com/watch?v=Dz4ox0Z6CKw&feature=player_embedded böcük uzaylılar! hatta drider! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bunu bir ara deneyim. kaç bölüm çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 2011 haziranda yeni başlayacak daha o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zombili olanin alyenlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Norak said: 2011 haziranda yeni başlayacak daha o_O hmm. ben üstte 6 bölüm sonra bir yıl ara mesajını görünce yanlış anladım. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bayağı ilgi çekici bişiye benziyo, hadi bakalım... senaristler için Lost referansı bayağı kritik yalnız, hangi döneminde lostta senaristlik yapmışlar o önemli, ilk 2 sezonsa aşmış olur, kalan 4 sezonsa bi boka yaramazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bari lost bitmeseydi ya izlicek dizi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oha adamlar 7 ay önceden başlamış reklama. önem verdiklerini gösteriyor baya demek ki. çok güzel. bombastik olabilir. ama keşke trailer'da "your sons need you" cümlesini duymasaydım. yeter be kardeşim. her kahramanımsı herife "başkalarını bırak asıl ailenin sana ihtiyacı var" demagojisinin yapılmasından bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yeni trailer: http://www.youtube.com/watch?v=8dgd-QyuKGk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Heyecan yaptım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o büyük uzaylı tip olmamıs gibi ama genel olarak iyi olucak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 moon bloodgood hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 baydım lan artık yeter... bence V 'yi geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 uzaylılar uzaylıya benzememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Hayatında kaç defa uzaylı gördün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi uzaylılar olmamış. bisikletle gelmemişler ve akordiyon boyunları yok=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bir bölümün masrafını slavlara verseler de adamlar yeni x-com oyunu yapsa o parayla. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar