Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Yıllardır oyunu widescreen yapmaya çalıştığımda korkunş yavaş çalışıyordu, sonunda ekranın sağını solunu kesip(scalingi kapatıp işte) oynamaya karar verdim. GotY versiyonunu almıştım vaktinde, kurdum onu. Şimdi karakterim lvl 30 oldu bile, neredeyse hepsini kazandığım tüm parayı training yatırarak yaptım. Yan görevlerin 4'te 3 duruyor. görev paketlerine de dokunmadım. Şimdi gidip ana görevi bitirsem sonra yavaş yavaş yan görevleri yapabilir miyim, yoksa oyun biter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 main questi bitirdikten sonra da devam edebiliyoruz diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 oblivion devam ediyordu. bu ediyor mu hatırlamıyorum ama ediyordur muhtemelen. bu arada ben de oynuyorum morrowind ve graphics extender yükledim, hem widescreen oldu hem de grafikler şukela oldu. bi before after koyayım; before http://img262.imageshack.us/img262/608/morrowindbefore.jpg after http://img812.imageshack.us/img812/4584/morrowindafter.jpg meh resimler görükmüyor, merak edenler alıntı yapıp linki kopyalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 evet edebiliyorsun, spoiler olmasın ama finalde artifact kıvamında perma fatigue regen ring veriliyordu üstelik. bir daha da mavi bara bakmadan oynayabiliyordun oyunun kalanını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 fatigue yeşil değil miydi yav? çok olmuş oynayalı emin olamadım bak. mana drain için de bi sign seçiyoduk mesela, sadece o sayede mana drain enchantı / büyüsü falan yapıyorduk diye aklımda kalmış. bir de oyunun sonundaki elemanı öldürmek için kullandığımız tokmakla vivec'teki tanrıyı da kesebiliyoduk sanırım. of bi daha oyniyim şunu en iyisi :/ hepten unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 olabilir yeşil, ben de unuttum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 health kırmızı, mana mavi, fatigue yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Laptop kullanıyorum, oblivion için bir program vardı ufak, performans arttırıcıydı, bir şeyler kısıyordu tam hatırlayamıyorum, Morrowind içinde var mı öyle bir program? Graphic extender yüklesem daha çok kasar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 gerek yok ki hoca. oblivion için "bişeyler kısma programı", zamanında shader model 3.0 desteklemeyen ekran kartları için oblivion'u oynayabilmek için çıkartılan bir yamaydı. morrowind'in daha nesini kısacaksın, sm3 kullanmıyor ki zaten o, kaç yıllık oyun. tersine grafikleri güzelleştirmek için texture pack felan kuruyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 laptop demis belki oradan sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yav laptop demiş tamam onu anladık da, 2002'de çıkan bir oyundan bahsediyoruz. shader model 1.1 kullanıyor zaten, daha neyi kısacaksın bu oyunda? dediğim gibi oblivion'daki "grafik kısma modu"nun çıkmasının nedeni, oyunun shader model 3.0 kullanması ve o dönem her kartın 3.0'u desteklemiyor oluşu idi. hali hazırda sm1.1 kullanan bir oyunda bu modu kullanmana bir gerek var mı? laptopta bile texture pack kullanabilirsin diye düşünüyorum. tabii t&l (transform & lightning) bile desteklemeyen bir laptop kullanıyorsan o başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Benim laptop'da sorun başka. MGE ile, texture packlar ile her şeyi çok güzel yapabiliyorum. fps de epey yüksek. ama widescreen yapınca gidiyor :( scalingi kapattım rahat rahar yoynuyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 widescreen'in direk laptopla alakası olmadığını düşünüyorum. problemliymiş biraz. youtube'de "morrowind 1080p" diye aratırsan, widscreen sorunu olmadan oynayan bazı kişilerin videoları var. onlar bazı modlar tavsiye etmiş, belki işine yarayabilir bir tanesi. morrowind deniycem ama daha kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 güzel bi mo yapmışlar 4 gb cık burdan ulaşabilirsiniz buda videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 O degilde bir Morrowind optimizer vardı, onu kullan. hem fps yi eşşek gibi arttırıyor, hemde makinan yeterki kadar iyiyse oyunun normalde izi nverdiginden daha uzagı görmeni vs saglayabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 4 gb mod ne yav. oyun kac mbydi zaten ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar