Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben bitek çişe odaklandım, öle beynim kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 noldu geldik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bilinçlenelim trollemek tam 27 eyalette yasaklanmıştır... bilinçlenelim izlandada burun karıştırmak hapse girme sebebidir... bilinçlenelim üzerinize her çay döktüğünüzde tanrı bir kedi yavrusu öldürür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 okumadım. okumuşum lan. postum varmış bi kaç sayfa önce. şitşayzebok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ibretle titredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 noel'ede az kaldı zaten mhms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yazanı ve ibretlik durumu görünce resimi yukarıdaki gibi değiştirme gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Sitenin reklama sahip olması da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Pipet said: ibret alınıyor.. |--------|-| Loading... şuymuş ya thread. niye devam etmiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bone said: "Yılbaşı kutlamasını Noel kutlamasıyla aynı sayıp yeni yılı kutlayanlara da gâvur diyorum" = "Allah belamı versin" şunu diycektim, denmişi varmış, zaten eski topikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 uplansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 arkadaş bu ibretin daha küçük boyutlu olanı yok mu kotalıyım pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 off eski başlıkmış. o zaman başlığa yakışır bir link verelim.. http://www.haber365.com/Haber/Noel_Babayi_Bicakladilar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ahahah karikatür gibi ülke lan said: Öğrenciler, İstanbul Üniversitesi önünde, Enam Suresi'nin 162'nci ayetini okuyarak, temsili şişme Noel Baba'yı bıçakladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bugün noel baba bıcaklayan yarın seni beni bıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ulan keşke savaşa girsek de birsürü insan ölse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fenn said: liseli detected olmuş bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Şamil Tayyar yazar ve milletvekili değil miydi yahu? Valla yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aket-Atum said: Ulan keşke savaşa girsek de birsürü insan ölse. Eger olenler dinci kesim ve cagdas kesim hayatta kalacak ise ben bu fikre tum dortluleri yakmis durumdayim :) Cunku bu ulkeyi geri goturen kesim din kesmidir. Bu sebeble vatandasliktan ciktik bu sebeble ulkeden gittik ve halen cagdas kesim gidiyor niye cunku Suudi Arabistan kivami bir ulkede kim yasamak ister Arap sempatizanlari disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bir insan vatanına, güzel ülkesine tapıpta içinde yaşıyanlardan tiksinmeye başladığı zaman korkunç bir boşluğa düşüyor. Cidden kafayı yemeye başladım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Lopeth said: Bir insan vatanına, güzel ülkesine tapıpta içinde yaşıyanlardan tiksinmeye başladığı zaman korkunç bir boşluğa düşüyor. Cidden kafayı yemeye başladım artık. +11111111111111111111111 sayfabaşıedükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bilinçlenelim http://www.blogcdn.com/www.mandatory.com/media/2012/09/ghost-butts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ben sans eseri cok erken gordum ve terki diyar eyledim. Gormeseydim belkide su an orada bakirkoy sinir merkezinde sinek izliyor olurdum. Onerim tek kac ve kurtul neresi olursa olsun kac ve kurtul. Gerine hic bakma hic vefa filan olaylarina girme kac ve kurtul cunku bu hayata bir kez gelebiliyorsun ve kimseye ne vefan ne borcun var bunlarin hepsi seni elde tutabilmek kafeste tutabilmek icin birebir duzenlenmis duzenekler neresi esiyorsa aklina ordan basla. Benim onerim Taylanddir cabuk palazlanman ve dogrulman icin birebirdir. Belkide ben biraz maceraperesttim de kacabildim ama kisaca soyleyeyim. Ortadogu ve Avrupa bana gore degildi ve hicbirzamanda olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 taylandda raki bulunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar