Snake Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cs_747: en eğlenceli haritalardan biriydi. gece olması ve uçağın içinde heyecanın doruk yapması haritanın en önemli iki özelliğiydi. de_jeepathon2k: yapımcıların kullanılabilir araçları test etmek için çıkardığı bu harita zamanında en zevkli haritalardan biri olmuştu. de_railroad: çoook eski bi haritaydı ve sadece sniper kullanımına elverişli olduğu için çabuk çıkartıldı ama yine de zevkliydi. cs_estate: ömrü de_railroad kadar kısa sürmedi ama sonunda kaldırılmaktan kurtulamadı. en büyük pusuların döndüğü haritalardan biriydi. cs_backalley: işte bu harita en sevdiğim cs haritaları içinde baş sıralarda olur. şu anki aktif haritalara çok benzeyen bi düzeni vardı ve gece olması verdiği zevkte önemli bi etkendi. cs_arabstreets: bu haritayı oynamış olan herkes arap radyosundaki efsane şarkıyı bilir umarım. de_vertigo: bu harita uzun süre boyunca oynandı. ben çok sevmem ama yine de nostaljiktir benim için. as_oilrig: en sevdiğim haritalardan birisi de bu işte. teröristlerin kulelerde, çatılarda ve havalandırma boşluklarında deli gibi pusuya yattığı, ctlerin de VIP'i korumak ve kurtarmak için hayatlarını tehlikeye attığı efsane bi harita. de_vegas: oldukça hoş bi haritaydı ama haritayı ezberlemek oldukça zordu. cs_siege: galiba italy'den sonra cs tarihinde en çok sevdiğim harita budur. diğer haritalara kıyasla çok uzundu ve ölülerin elin bitmesini beklemeleri işkenceye dönüşebiliyodu. ama harita kelimenin tam anlamıyla bi şaheserdi. as_tundra: mükemmel bi haritaydı. haritayı bilmiyosanız eziliyodunuz ama ben ölüyken izlemeye bile bayılıyodum. as_forest: bu haritayı az oynadım ve her oynayışımda kayboldum ama onca seneden sonra aklıma gelen bi harita çünkü orijinal. cs_docks: küçük bi harita olduğu için aksiyon hiç eksik olmuyodu o yüzden güzeldi. cs_thunder: çook eski bi harita ve zamanında en zevklilerinden birisiydi.unutulmamış ama çok az oynanan haritalar cs_militia de_train de_prodigy de_dust de_nuke de_cbble cs_italy adını hatırlayamadığım 2 harita daha var. bi tanesi çok eski olmayan bi harita. karlı bi mekan ve uçak enkazı var. öteki ise en eskilerinden biri. oyunun modunda teröristlerin hepsinin belirli bir bölgeye gitmesi gerekiyo kazanmaları için o yüzden haritanın ön adı başkaydı. ön adını bile hatırlamıyorum. edit: resimler + imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 de_jeepathon2k ve cs_siege en sevdiğim haritalardı.militia da harikaydı o çatıdan sniperla adam öldürmek gibisi yoktu adını hatırlayamadığın haritada en sevdiğim haritaydı :) bende hatırlayamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 as_oilrig yok liste geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 estate sanırım ilk cs haritasıdır kendisi, sanane kurucusu adam da sanırım o haritada ilk oynandığı sırada varmış, screenshot'u felan da vardı. ah abi ya ne güzel haritalar ya. 747, backalley, oilrig, vegas, siege, tundra, docks müthiş haritalardır. lisedeyken ömrüm bu haritalarla geçmişti. cs'yi dust ve dust2'ye çeviren kişilerin her birinin kafasını tokuşturmak istiyorum birbirine... (hatta öyle bir beat em up vardı haha) cs_militia de_train de_prodigy de_dust de_nuke de_cbble cs_italy screenshotlarını da koysaydın :P edit: onları da koymuşsun iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hotdog said: as_oilrig yok liste geçersiz. vardı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dust ve dust2 değil ya. inferno ve dust2. bi de arada nuke açılır hala o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 adam yeni editlemiş Bone said: Hotdog said: as_oilrig yok liste geçersiz. vardı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 train ve cbble'ın remake'i güzel de, militia'nın remake'i berbat (her ne kadar textureler felan güzel olsa da) bu arada prodigy ve nuke'un remake'i var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hotdog said: adam yeni editlemiş Bone said: Hotdog said: as_oilrig yok liste geçersiz. vardı ya? editler sadece konulmamış veya konulup açılmayan resimler için. oilrig en baştan beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bone said: train ve cbble'ın remake'i güzel de, militia'nın remake'i berbat (her ne kadar textureler felan güzel olsa da) bu arada prodigy ve nuke'un remake'i var mıydı? remake olarak sourceu kastediyosan var ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 de_fang vardı bide bir aralar sanane sunucularının değişmez haritasıydı şimdi aklıma geldi iğrenç bir haritaydı gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 prodigy ve nuke'ü severdim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi bu mw2'den terminal lan. asdasdas daha dogrusu mw2deki terminal bu. adamlar direk kopyalayıp koymuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake said: adını hatırlayamadığım 2 harita daha var. bi tanesi çok eski olmayan bi harita. karlı bi mekan ve uçak enkazı var. de_survivor o harita yanılmıyorsam. terörlerin kaçtığı haritanın da adı es_bişeydi, tam hatırlayamadım. dust ve dust2'den bay geliyordu bana da. aztec severdim, hele bir de 10v10 falansa baya zevkli oluyordu . prodigy ve nuke da gene sevdiğim haritalardan. en tiksindiğim de assault'tur heralde, daha gereksiz bir harita yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 cs_mansion u da çok oynardık biz http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/cs_map_-_cs_mansion-225405-1238050083.jpeg oynamayalı çok olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 stimpak said: Snake said: adını hatırlayamadığım 2 harita daha var. bi tanesi çok eski olmayan bi harita. karlı bi mekan ve uçak enkazı var. de_survivor o harita yanılmıyorsam. terörlerin kaçtığı haritanın da adı es_bişeydi, tam hatırlayamadım. dust ve dust2'den bay geliyordu bana da. aztec severdim, hele bir de 10v10 falansa baya zevkli oluyordu . prodigy ve nuke da gene sevdiğim haritalardan. en tiksindiğim de assault'tur heralde, daha gereksiz bir harita yok ^^ evet de_survivor saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 PhysX said: cs_mansion u da çok oynardık biz http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/cs_map_-_cs_mansion-225405-1238050083.jpeg oynamayalı çok olmuş evet bu da vardı ama estate'e çok benziyodu bu ve bu haritada ctlerin alternatif yolu yoktu. edit: vardı ya unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 de_iraq, neden tutmadığını bir türlü anlayamadığım harita. sonra o dandik arabstreetsi çıkardılar... bir de prodigy gibi ne idüğü belirsiz, çirkin bir harita neden o kadar popüler oldu onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 tünel direkt evin içine çıkmıyordu, alternatif yol dediğin oysa. bi de tabii arka tarafta üst kata çıkan merdiven yoktu. onun yerine banyo penceresinden girebiliyordun, bir de arkadaki elektrik panosundan ışıkları falan kapatabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 militia siege estate italy favorileridme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bi duygulandım lan :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bir harita vardı adını hatırlayamadım, yardımcı olun plix. dust renklerinde. 2 tane bomba mekanı var. birine uzun bir dönemeç gidiyor. öbürüne düz bir yol ve evlerin içinden gidiş var. bomba yerinde yine dust gibi kutular var. kağıt kalem verseniz detayıyla çizerim ama adını hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 anılar.. mansion ve dust bizim orada en çok oynananlardı. özellikle mansion internet cafelerin doğuşuna ve yükselişine neden olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oilrig'de vip olmak zevkliydi, 200 armor+usp mermi sorunu hariç karşı takımı almaya yetiyodu zaten dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 box ve aztec vardı bir de. box süper iğrençti ama eğlencelikti. aztec'te ise şimşek falan çakınca uvvv yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar