2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Black Swan
Yalnız filmde müzik yok di mi? Yani bale sahneleri dışında ekstra bir soundtrack anlamında bir müzik hatırlamıyorum. Gerilimi arttıran etkenlerden biri de o. Baya başarılı olmuş film. Casting çok başarılı. Ayrıca ne kadar beğenmesem de hoş bir kız olan Natalie Portman'ı bu kadar çirkin yapmayı nasıl başardılarsa helal olsun :)
evet filmde iç içe swan lake hikayesi var ancak o kadar çok aynalarla haşır neşir olunuyor, ordan girip ordan çıkılıyor ki olan biten her şeyin yanında şizofren olmadığını düşünmek çok zorlaşıyor. ayna varsa vardır bir kişilik bölünmesi durumu, burda da bildiğiniz gibi filmin neredeyse tüm sahnelerinde mutlaka ayna var. zaten şizofreni de değil de en başta gri kuğu olan kadının zamanla içindeki beyaz ve siyah kuğuyu ayırması, siyah kuğuyu oluşturması olayı var.
of bu film öyle güzel okunur ki. zevkten dört köşe oluyorum düşündükçe.
gayet iyi film, yavaş mavaş ama olsun. natalie tek başına götürmüş, filmin %98'i filan. sonuna kadar haketmiş oscar'ı. bu yılki oyuncu ödüllerinin hepsi layığına varmış neyse ki.
jim carrey lol ya
yok şizofren yok bilmemne ne kastınız, ben seyrederken tanıyı koydum: çatlak
jim carrey lol ya
gayet iyi film, yavaş mavaş ama olsun. natalie tek başına götürmüş, filmin %98'i filan. sonuna kadar haketmiş oscar'ı. bu yılki oyuncu ödüllerinin hepsi layığına varmış neyse ki.
yok şizofren yok bilmemne ne kastınız, ben seyrederken tanıyı koydum: çatlak
jim carrey lol ya
film sırf natalie portman için bile izlenir valla
Yalnız filmde müzik yok di mi? Yani bale sahneleri dışında ekstra bir soundtrack anlamında bir müzik hatırlamıyorum. Gerilimi arttıran etkenlerden biri de o. Baya başarılı olmuş film. Casting çok başarılı. Ayrıca ne kadar beğenmesem de hoş bir kız olan Natalie Portman'ı bu kadar çirkin yapmayı nasıl başardılarsa helal olsun :)
Film i yeni izledim de abi filmde müzik var.Bütün müzikler kuğu gölü balesinden sanırım emin değilim ama bale sahneleri haricinde de müzik var.
Bu arada filmin sonuna kadar etmediğim küfür kalmadı.Sonuna kadar beğenmedim lan dedim de film çok güzeldi.Çok gerildim lan.
Clint Mansell imzalı kapı gibi OST var, neler diyorsunuz.
bale sahneleri dışında diyorum işte. Yani müziğinde olması gereken yerlerde var evet ama genelde yok gibi geldi bana
yeni izledim.
evde izledim ben ama kitlenmişim, öyle ki film başlarken aldığım çayı film bitince hatırladım sdf
çok güzeldi bence.
evde izledim ben ama kitlenmişim, öyle ki film başlarken aldığım çayı film bitince hatırladım sdf
çok güzeldi bence.
Çok mu abartılmış ne bana o kadar zevkli gelmedi film.
hocu gerilim filmlerinde eğlenmiyosun zaten geriliyosun
Film izleme babında eğlenmek kastım.Sende biliyorsun seyirciye oynama artis :D
sırf jim carrey'nin black swan parodisini izleyebilmek için filmi izledim
ama iyiymiş, pişman değilim.
daha sonra da jim carrey'i izledim, o da başarılı :D
ama iyiymiş, pişman değilim.
daha sonra da jim carrey'i izledim, o da başarılı :D
Ahaha jim carrey :D
Film baya kötü, müzikleri overrated, natalie'nin oyunculugu baya overrated.
Bütün film boyunca 15 yaş rolü yapması beni etkilemedi üzgünüm. Çekimleri gayet iyiydi.
Jim carry ilk defa komik olmamaya karar vermiş.
Bütün film boyunca 15 yaş rolü yapması beni etkilemedi üzgünüm. Çekimleri gayet iyiydi.
Jim carry ilk defa komik olmamaya karar vermiş.
malzeme o kadar kotuki komik bile olamamis
gayet güzeldi
filmdeki masturbasyon sahneleri bile kotuydu
zaten baska bisiye dikkat etmedim
zaten baska bisiye dikkat etmedim
- 6 ay sonra ...
6/10
senko ve reyou film izlemenize gerek yok bence sizin boşverin ya takılın öyle ne gerek var vakit harcamaya...
Öne çıkan mesajlar