Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 e hani kalkmisti bu. amele rogue beni kesene kadar blind stun vs elimi bile kaldiramiyorum nebicim sacmalik bu. dkyim birde 100 kusur k hpm var. adama vurabilsem gam yemiycem.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet kalktı? cheap shot arkasına kidney shot atılmıyor artık DR'ye giriyor kidney.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Roglari bildiğin taşak geçerek kesmek inanılmaz haz veriyor. Çok fazla kötü anı yaşatmışlardı sdf.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 stun lock diye yeni class var artık demo warlock, bırakıyosun pet stunlocka alıp kesiyo
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Baakasi yazmadan ben yazayim , res arttir.
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hmmm hemde dksın? yok mu trinketin yok mu talentin? yok mu racialin CC den cıkmaya? hadi cıktın diyelim icebound fortitude diye bisi var stun immune yapıyor mis gibi kesiosun sonra :P direk gankledi hic cıkamaıdm diosan da go go heroic az item yap go go pvp az item yap denilir muhtemelen birazdan.
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Masquerade said: evet kalktı? cheap shot arkasına kidney shot atılmıyor artık DR'ye giriyor kidney. kalktı mı kesin ?
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ohooo ne anladım ben bu işten? rogue un olayı stun lock zaten (hemen hemen) leather giyiyor zaten adamlar bide stuna alamadan napıcak? evasion cooldownı mı beklesinler dalmak için birine. stun lock FTW :(
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 forçen said: ohooo ne anladım ben bu işten? rogue un olayı stun lock zaten (hemen hemen) leather giyiyor zaten adamlar bide stuna alamadan napıcak? evasion cooldownı mı beklesinler dalmak için birine. stun lock FTW :( Düşünceye bak be roguenin olayıymış :D. Ozaman rogue herkesi kessin. 2vs 1, 3vs1 alsın hoplaya zıplaya. Sap blind, roguenin olayı bu zaten.
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Densiz said: forçen said: ohooo ne anladım ben bu işten? rogue un olayı stun lock zaten (hemen hemen) leather giyiyor zaten adamlar bide stuna alamadan napıcak? evasion cooldownı mı beklesinler dalmak için birine. stun lock FTW :( Düşünceye bak be roguenin olayıymış :D. Ozaman rogue herkesi kessin. 2vs 1, 3vs1 alsın hoplaya zıplaya. Sap blind, roguenin olayı bu zaten. evet zaten ben o sebeple seviyorum rogueları. 3v1 girip 3 kişiyi de alabilmesi çok eğlenceli. birine sap birine blind go go kill
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 5v1 yapan rogue da bu forumdandı değil mi?
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Magnum said: 5v1 yapan rogue da bu forumdandı değil mi? bu forumu bilemiycem de benim arkadaşım lvl 70 zamanı isle of quel' danasda 6kişiyi doğradıydı. gerçi adamlar 3er kişilik waveler olarak geldi ard arda ama olsun :D
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ha bi de adamlar level 30 du ama olsun :p
Öne çıkan mesajlar