Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 e hani kalkmisti bu. amele rogue beni kesene kadar blind stun vs elimi bile kaldiramiyorum nebicim sacmalik bu. dkyim birde 100 kusur k hpm var. adama vurabilsem gam yemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 rogue kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet kalktı? cheap shot arkasına kidney shot atılmıyor artık DR'ye giriyor kidney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Roglari bildiğin taşak geçerek kesmek inanılmaz haz veriyor. Çok fazla kötü anı yaşatmışlardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 stun lock diye yeni class var artık demo warlock, bırakıyosun pet stunlocka alıp kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sene 2011 olcak siz hala stunlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Baakasi yazmadan ben yazayim , res arttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hmmm hemde dksın? yok mu trinketin yok mu talentin? yok mu racialin CC den cıkmaya? hadi cıktın diyelim icebound fortitude diye bisi var stun immune yapıyor mis gibi kesiosun sonra :P direk gankledi hic cıkamaıdm diosan da go go heroic az item yap go go pvp az item yap denilir muhtemelen birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 resilience will fix it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 working as intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Rogue is fayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dude wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Masquerade said: evet kalktı? cheap shot arkasına kidney shot atılmıyor artık DR'ye giriyor kidney. kalktı mı kesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ohooo ne anladım ben bu işten? rogue un olayı stun lock zaten (hemen hemen) leather giyiyor zaten adamlar bide stuna alamadan napıcak? evasion cooldownı mı beklesinler dalmak için birine. stun lock FTW :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ABV roguelar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 forçen said: ohooo ne anladım ben bu işten? rogue un olayı stun lock zaten (hemen hemen) leather giyiyor zaten adamlar bide stuna alamadan napıcak? evasion cooldownı mı beklesinler dalmak için birine. stun lock FTW :( Düşünceye bak be roguenin olayıymış :D. Ozaman rogue herkesi kessin. 2vs 1, 3vs1 alsın hoplaya zıplaya. Sap blind, roguenin olayı bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Densiz said: forçen said: ohooo ne anladım ben bu işten? rogue un olayı stun lock zaten (hemen hemen) leather giyiyor zaten adamlar bide stuna alamadan napıcak? evasion cooldownı mı beklesinler dalmak için birine. stun lock FTW :( Düşünceye bak be roguenin olayıymış :D. Ozaman rogue herkesi kessin. 2vs 1, 3vs1 alsın hoplaya zıplaya. Sap blind, roguenin olayı bu zaten. evet zaten ben o sebeple seviyorum rogueları. 3v1 girip 3 kişiyi de alabilmesi çok eğlenceli. birine sap birine blind go go kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 roguenin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 5v1 yapan rogue da bu forumdandı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Magnum said: 5v1 yapan rogue da bu forumdandı değil mi? bu forumu bilemiycem de benim arkadaşım lvl 70 zamanı isle of quel' danasda 6kişiyi doğradıydı. gerçi adamlar 3er kişilik waveler olarak geldi ard arda ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ha bi de adamlar level 30 du ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 serverda private di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyun da knight onlinedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oynayanda pipili kızlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar