aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abvblizzard said: Suark said: e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =)aboo 4 nilep gucunde bir post AHAHAHHHAHAAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 JonBovi said: hayır yaratmadım allah çarpsın de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abvblizzard said: Suark said: e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =)aboo 4 nilep gucunde bir post çemberi daralttılarla birlikte paticiğin en iyi postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ya brak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Suark said: yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. ultrasüperzeki olmaya gerek yokki Patlamış mısırım hazır, aynen devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 allahla alakasi yok haci, sanayide bizim abdullah ustaya yaptirdik, 300e yapti hepsini, gezegenler filan dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abvblizzard said: Suark said: e diimi abi şimdi, geçende şey diyordu, " geçmişe gitmek imkansız, çünkü paradoks yaratabilirsiniz ( sıradan örnekler vs )". malumun ilamından başka bişey değil bunlar ya hu. şimdi tabi kitabı okumak lazım fakat ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz gibi süper yüzeysel sorular yöneltebilirim. adam süper bi teori öne sürmemiş ki.bişide dememiş yani =)aboo 4 nilep gucunde bir post Hah işte böyle varoldu evren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Beyler susun da adam konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Suark said: yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. hayır adam sen ben anlayalım diye onu öyle basit anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arabayı nasıl kullanıcan abi nasıl karışık bir makina her tarafında ayrı bir hesap var bisiklet de zor scooter biz de düşünebiliyoruz o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kabul etmek lazim ki hawking son zamanlarda biraz utopik bilim kurgumsu seyler ustune konusuyor. Iste uzaylilarla temas kurmayalim sonumuz olur, vs gibi seyler soyluyor ama bizlere soylemeden yine integral fln aliyordur o. O yuzden aman abi basit seyler soyluyor demek yanlis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Zuzaylılar varmıymış ki? (Ve topak 150 sayfaya ulaşır...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ardeth said: Suark said: yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. hayır adam sen ben anlayalım diye onu öyle basit anlatıyor. ühü :/ ama araya sıkıştırmalı bişiler. Yoksa olmaz, yoksa harun yahya veya 10 nilep gücünde ben çıkar yüzeysel yaklaşıp çürütürüm adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Marty said: God did not create the universe, I did. birinin yapmasi gerekiyodu. bu baslik birilerinin dikkatini cekerse 30 sayfa olur.cok eglenceli olucak. bekliyorum. Bunu yapmaya gelmiştim,yapılmış en iyisi ben .......olup gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Hawkinge el ense çekmişsiniz resmen tebrikler. Bu arada Türkçeye çevrilir mi bu kitap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Suark said: Ardeth said: Suark said: yoksa adamın genel olarak söylediği şeyler, senin benim gece yatarken düşünebileceğimiz şeyler. hayır adam sen ben anlayalım diye onu öyle basit anlatıyor. ühü :/ ama araya sıkıştırmalı bişiler. Yoksa olmaz, yoksa harun yahya veya 10 nilep gücünde ben çıkar yüzeysel yaklaşıp çürütürüm adamı :D sikistiriyo zaten univese i nutshell oku muhendisim 3/4 unu namadim kitabin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 YATACAK YERİN YOK HAWKING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu arada maddenin fizik kurallari carcevesinde yoktan varolmasi ezeli ve ebedi fizik kurallarini yaratan bi tanrinin varligindan mantiksiz oldugu surece inancli bi insanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 madde doğurmamıştır ve doğrulmamıştır. lem yelid velem yuled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 senko said: kabul etmek lazim ki hawking son zamanlarda biraz utopik bilim kurgumsu seyler ustune konusuyor. Iste uzaylilarla temas kurmayalim sonumuz olur, vs gibi seyler soyluyor ama bizlere soylemeden yine integral fln aliyordur o. O yuzden aman abi basit seyler soyluyor demek yanlis olur. senko said: ama bizlere soylemeden yine integral fln aliyordur o. O yuzden aman abi basit seyler soyluyor demek yanlis olur. senko said: integral fln aliyordur o. O yuzden senko said: o. O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kim yaratmış lan o zaman. ortaya çıkıp hayır o yapmadı demesi kolay. kimin yaptığını söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Al içeri bunları!Al al al al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ahaha nolax, basarili (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Suark said: ben karşıt görüşü direten bi adam olsam sorabilirim mesela, gravity yi ne yarattı veya sadece bizim evrene ait olmadığını ne biliyoz söylendi mi bakmadım da, adam "tanrı yok çünkü yerçekimi var" dememiş ki, "sırf yerçekiminin varlığı bile otomatik olarak evreni oluşturabilir, özel olarak tanrı'nın uğraşmasına gerek yok". demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar