goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 değişime ayak uydurmak, çağı yakalamak, 1930ların chp diktasından kurtulmak (!) falan konuşan bi adamı dinlerken çağı yakalayan bir fikir geldi aklıma. madem artık türkiyede eksen kayması yaşanıyor, eğer iki kişi ortak çıkarsanız MAKLUBECİ açalım diyorum... restoranda masa olmayacak. sadece yerlerde geniş tepsiler olacak. sadece kaşık bulunacak. sipariş verenin masasına komple tencere ters çevrilerek maklube servis edilecek. sipariş sonunda tepsiler değişecek tabak gibi. insan sayısına göre farklı boyda tepsiler olacak. maklube pişen tencereler de 1-2-4 kişilik diye boy boy olacak. cevahirde ilk ayak. sonra bayrampaşa, küçükçekmece, bağcılar gibi semtlerde avm içi şubeler olacak. (kanyonda saçma olur) dükkanın ismini bulamadım ama, maqlube® falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://www.maklubetepsisi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ulan bu da yapılmış lanet olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bi an "ulan ben de şakirtler üstünden para kazanabilir miyim" ddemedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 HAAHAHAH Tadımızı bilenler Maklube Tepsisi'ne sipariş veren ve tadımızı, hizmet kalitemizi bilen kurumsal müşterilerimizden bazıları * ARIKANLAR * COŞKUN KOLEJİ * ANAFEN * FEM * MEHTAP TV * DÜNYA RADYO * DÜNYA PAZARLAMA * BURÇ FM * AKASYA YAPI * TARİH KÜLTÜR VAKFI * SABAHATTİN ZAİM KOLEJİ * İSTANBUL SANAT AKADEMİSİ * SAMANYOLU TV * IMP * BANKASYA * GELİŞİM PLATFORMU * İSTANBUL SANAT AKADEMİSİ * NT ÜMRANİYE * SOFT YAZILIM * SÜRAT A.Ş. * GALERİ SAYAN * YENİ DÜNYA adamlara bak. gıdacı referans mı verir lan. TEŞKÎLATTANIZ demek için yazmışlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Gerçi bu ciddi mi diil mi bilmiyorum da, 100 lira fiyat çekiyo sdfkjsdfh Ulan bak yine merak ettim, canım çekti hayatımda hiç yemediğim yemeği :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yok ideolojik kavgaları bırakırsak mis gibi etli pilavlı salatalı yemek. yoksa yemeği yiyolar diye dalga geçecek değilim adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://galeri.uludagsozluk.com/26/maklube_3338.jpg Mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 açılmıştı, cidden http://www.maklubetepsisi.com/ pati de açılmıştı ama link vermeyi sevmiyorum, açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Kojiroh said: http://www.maklubetepsisi.com/ yazılmıştı falan oldum :( kendimi topii okumadan mesaj atanlar gibi hissetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hiç sevmediğim bişey 2 den fazla kişiyle yemek yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 o zaman sana geliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 masada toplam 3 kişi oluyo forever aloneluk kısmı neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 goldbären said: * IMP nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aga harika görünüyor ya, istanbula gelince söylicem bi tane eve de, ev adresi "potansiyel cemaat database"'e kaydolucak, ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aynı kaptan yemek yemek (td) bana ayrı porsiyon pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 olm hiç mi kocaman menemen yapıp 5 kişi abanmadınız lord musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Valla abanmadık hiç te, ben tek başıma yerim zaten bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 yenilmicek gibi değil hakkaten adamlar zevkini biliyor ahah ha bide geçen mutfak masasının altında yemek tarifi kitabı buldum.bi bakiyim dedim açtıgım an maklube çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 adamlar yeni bişey icad edecek değil ya, kapmışlar bier anadolu yemeğini, sahiplenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Red said: olm hiç mi kocaman menemen yapıp 5 kişi abanmadınız lord musunuz gay olm bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi bildiginiz etli pilav neyini abartiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beş kişilik menemenin altına gazete sermezsen tadını alamazsın. gazete sereceksin tavanın altına. bilimsel açıklaması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 menemene bandığın ekmek normal ebatlarda olmayacak.. küçük bi çocuk eli büyüklünde olacak -ingiliz ölçüsü ile 1.2 baby foot- ve yandan yandan ağzınıza tıkarak yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 denir ki, eğer uslu bir menemen yiyicisi olursanız bir gün siz de ibrahim tatlısesi görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar