Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"bak kardeşim" arşivi


Artariel

Öne çıkan mesajlar

http://inci.sozlukspot.com/e/23345927/

ergen dolu vs. diye eleştirirdim ama bu geyiği sevmedim dersem ayıp etmiş olurum. bildiğimiz rage.

baya güldüğüm geyikler :


bak kardeşim,

ben kuzey korede yaşayan bir çiftçiyim. adım ming huo. belki biliyorsundur komünist rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları yasaklamış durumda. inanır mısın dünya kupasında yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra izledik milletçe. ancak ülkemin güney kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında amerikadan kaçak getirttiğim iphone ile şu an internete bağlanabiliyoruz. ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir, farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. ama inanır mısınız bu siteyi buldum ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. muson yağmurları yüzünden telef olan pamuk tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü kuzey kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz. kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, açtığın bu sikimsonik başlıklar beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. senin açtığın başlıklar ve verdiğin sikimsonik capsleri düşünmekten sikimi kaldıramaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremediğim için karım güney kore'deki akrabalarının yanına kaçtı. şimdi kardeşim bu başlığını, kore'den türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 kuzey kore won'unu birleştirdim ve bu ülkeden kaçmanın bir yolunu buldum. kuzey kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde ip'ni ve adresini tespit ettim. sen amın feryadı sen yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. ama bunların hepsini ödeyeceksin bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. seni bulacağım ve senin açtığın bu sikimsonik başlıkların, @2'yi bir liseli gibi sikmeye çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. senin ananı sikmeye şeref yemini içtim amına kodumun liselisi. artık benden kork, senin hayat damarlarını sikecem liseli. g-e-l-i-y-o-r-u-m.




bak kardeşim
ben yaklaşık kırk yıllık, türkiye'nin saygı duyduğu yegane yazarlardan biriyim. bu siteye nasıl ulaştığımı anlatacağım sizlere ta derinlerden en samimi duygularımla kardeşim... günlerden bir gün, sıcak havadan bunalmışken kendimi zar zor bir kahvehaneye, siz gençlerin deyimiyle "cafe" ye attım. tezgahtar arkadaşımızdan bir adet soğuk meşrubat isteyip, klimanın güzergahına doğru hareketlendim. üniversiteli olduğunu tahmin ettiğim gencin biri, çıkarmış laptopunu, rahat rahat internette geziyor idi. soğuk meşrubatımı yudumlar iken, aklıma takılıverdi, sorum gece, çocuğum niye bu kadar gülüyorsun, bize de söyle biz de gülelim, benzerinden bir serzeniş eyledim. genç arkadaşım beni görünce önünü ilikleyip, burası inci sözlük adında bir site sayın üstat, benzerinden geçiştiriverdi. amerika'dan özel olarak siparişini verdiğim lincoln model arabama atlayıp çabucak eve sürdüm ve sonuçta bu siteye üye oldum. ilk başlarda argo ağırlıklı, kozmopolit bir site olarak gözüme gösterse de kendisini, bir müddet sonra alışıverdim. edebiyat ağırlıklı başlıklarda kendimi aştım, güzel yorumlarda ve tespitlerde bulundum. bir gün sol "frame" denilen bölmede, senin "liseli" tipi bir başlığını gördüm, tepkimi belirttim fakat "anana sor" gibi ve benzeri cevaplar aldım. seni aylarca izledim ve artık eski yaratıcılığım kalmamıştı senin yüzünden, senin gibi "orospu çocukları" yüzünden artık elim ayağım titriyor, yapamıyorum! cihangirdeki evimi ve lincolm marka arabamı sattım "amın evladı", şimdi senin "götünde" destan yazmaya geleceğim. ip adresinden adresini buldum ve kalan son paramla bir keskin nişancı tüfeği aldım. ateş etmeyi bilmesem de bu tüfeği sokacağım yeri çok iyi biliyorum, benim gibi bir adamı mahvettin "orospunun sıçmığı". "amına koymaya" geliyorum..!





bak kardeşim

ben süper lig'in iyi bi takımında sağ back olarak oynayan kendi halinde bi futbolcuyum. aslında beni sende çok iyi tanıyorsun hatta reyiz diyorsunuz bu sözlükte ama ismimi daha sonra açıklayacağım.ne zaman top ayağıma gelse bi hışımla gözüme kaleyi kestiriyorum ve allah ne verdiyse vuruyorum.ama top ya farkla taça çıkıyor ya tribüne gidiyor ya da bi seyirciyi vuruyor. artık top bana geldiğinde seyirciler siper alıyor, kaçışıyor, kendilerini koruyor. başkanda bu durumdan şikayetçi, seyirci oranı %50 azalmış dediğine göre ve takımdan atılma durumuna geldim. yani anlıyacağın durumum bu kadar kötü. depresyondayım ve tüm bunların üstüne senin bu sikik başlığını gördüm. dediğim gibi ünlü bi futbolcu olduğum için moderasyondan ip adresini istedim onlarda beni kırmadı.ve ben sabri sarıoğlu sonunda söyledim işte ben sabri geliyorum. seni sikmek için ge-li-yo-rum.




bak kardeşim ,

benim adim julian assagne, wikileaksin kurucusuyum belki duymussundur, hayatim hackerlikla, internet aktivistligiyle geciyor. zamanimin cogunu, yerin 500 metre altinda bir siginakta kelle koltukta geciriyorum. 70 milletten sukiastci ve interpol pesimde, bu stresli hayatim nedeniyle saclarima ak dustu, karim beni terk etti, anam babam her hafta ulke degistirerek yasiyor ve ben her gun agliyorum. hayatimdaki tek rahatlama kaynagim bu site, sagolsun burdaki caycimiz munir abi bana turkceyi ogretti ve ben her gun burda yasadigim stresi unutabiliyodum, taki senin actigin siktiriboktan basliklari gorene kadar. bana bak orospu cocugu, seni ip adresinden buldum, ilk okul karnene bile ulastim, gunde kac kez 31 cektigini bile biliyorum ve butun hayatimi riske atarak kimligimi desifre ettim ve turkiyeye ucak bileti aldim ve buyuk ihtimalle bu son yolculugum olucak ama senide yanimda goturmeden bana rahat yok, munir abiyle geliyoruz. seni sikicez ve ölüceksin.

saygılar




başlıkta bakılacak çok şey var beğendiklerinizi koyuverin.

güncelleme buna öldüm resmen


bak kardeşim
ben tkp-ml saflarında 94-97 yılları arasında savaşmış bir gerillayım.. tokat'ta ki açlık grevindede bulundum.. geçen aylarda hapisten çıktım ve internet kafede porno izlerken dedeler linkine rastladım bu dedelerin ne olduğunu anlayayayım diye ekşi'ye girdim ve inci sözlüğü buldum..1 aydır burdayım ve kah güldüm kah eğlendim..ama bir gün senin o yarraktan başlığına rastladım ve olduğum yere sıçtım.. senin yüzünden kendimi din'e verdim ve minyeli abdullah okuyup abdurrahman önül dinlemeye başladım.. anlıyo musun dostum ben materyalisttim ama şu an hizbullah savaşçısı olma yolunda hızla ilerliyorum.. bizim c hücresinden ubeytullah'a ip adresini buldurttum ve itü'lü ibda'c lilerle beraber ananı sikmeye geliyoruz ! bekle ulan piç seni sikeceğiz !

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...