aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 melih gokcekin ankarasinda hersey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 2007 sonu 2008 başi arasi aralık - şubat ayları arasi mamak - kızılay 11 yada 12 olsun taş çatlasın çok iyi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aquila said: melih gokcekin ankarasinda hersey olabilir. Demişken içimi dökeyim madem; 1.20 dakikalık uçak yolculugundan sonra. Ankara havalimanında 2 saat otobüs bekledik. Önümdeki kuyrugun basını göremiyordum ve tek sıra bile değildi. Otobus 20 dakikada bir gelip kalkıyor. 2 saat ayakta şehir içi otobüs bekledim abartısız. Kimsede demiyor arakadaş koyun mu topluyorsunuz yetmiyor bu kadar otobus diye. Sonra anladım ben o 20 dakikalık yola sıkı pazarlıkla 45 TL ödedim taxiye. Havalanından 40 dakikalık yola 90 yapar. Birileri iyi para kazanıyor. Otobus beklemek istemeyen taxiye para bayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 aşti taksicileri ankaranın deli dumrulları zaten. 1993-2000 arası en az ayda bir kullandım, daha bi tane eli yüzü düzgün insana benzeyenine rastlamadım. kısa mesafe der almaz, gündüz vakti gece açar, bagaj parası ister, 2 kişi binersin ekstra ücret ister. kuzenim keçiören anadolu'da, ben de atatürk anadoluda yatılı öğrenciydim. taksiye beraber biner, ben indikten sonra o keçiörene devam ederdi. adam ben iner inmez taksimetreyi resetleyip gece tarifesine geçmiş bi keresinde, nası olsa kız bu sesini çıkartamaz diye. öyle de şerefsiz insan müsvetteleri var aşti'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Buddha said: O yol kaç dakika sürdü? Ankarada otogardan 20 dakikalık yola taksiler 55 TL istiyorda. Yada 5 (Belki daha az) dakikalık yola 13 TL istiyorlarda burda.keşke istanbulda süre ile yol hesaplayabilseydik :( Aynı yol bugün 5 dakika sürerken, yarın 45 dakika sürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 geçen 25 dakikalık yolu 3.5 saatte geldim orGAAAAAZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ankara da gece tarifesi kalkmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Buddha said: O yol kaç dakika sürdü? Ankarada otogardan 20 dakikalık yola taksiler 55 TL istiyorda. Yada 5 (Belki daha az) dakikalık yola 13 TL istiyorlarda burda. ankarada otogardayken o mallığı kaç sefer yaptım, akıllandım artık direk kızılaya metroyla gidiyorum, rdan siter taksi ister otobüs takıl her türlü daha ucuza getiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dolaştırmaya başladığını anladığında ineyim şu kenarda diyorsun taksiciyi indirip azını burnunu kırıyorsun Durağından yardım yada polis gelmeden gidiyorsun hoş senin nişanlınla ablan varmış olmaz o tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Soimyr said: ankarada otogardayken o mallığı kaç sefer yaptım, akıllandım artık direk kızılaya metroyla gidiyorum, rdan siter taksi ister otobüs takıl her türlü daha ucuza getiriyorsun. Abi şehir içide de bindim 5 dakikalık yol 13 TL yapar mı? Birde yavaş yavaş gidiyordu bildiğin yürüme mesafesi markete gitmiştik. 10 metrede bir durup dinleniyorduk. Otobusede binemiyorduk çok erzak vardı insana bile yer yoktu geçen otobüslerde. Neyse zaten uzak marketler için geçen pazarda gördüm sepet araba vardı millette ondan alıcam. Taxiyede binmem daha Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 birde şeye dikkat edin, aceleniz varsa taksiden inerken iste 30 tuttu dıyelım 50 uzatıyorsunuz hemen cıkartıpta ineyim diye. adam alıyor hemen gerı uzatıyor bu 5 tl dıye siz bir daha 50 veriyorsunuz. çok yapıyorlarmış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 jacabo said: birde şeye dikkat edin, aceleniz varsa taksiden inerken iste 30 tuttu dıyelım 50 uzatıyorsunuz hemen cıkartıpta ineyim diye. adam alıyor hemen gerı uzatıyor bu 5 tl dıye siz bir daha 50 veriyorsunuz. çok yapıyorlarmış bunu Veya şöyle olur. Abi bu sahte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 1 ay önce başıma gelen olay. Turist bankadan 50 eur çeker. 10 dk sonra bankaya geri gelir ve bana 50 tl vermişsiniz der. Sonuç, taksici 50 eur yu alır ve turiste bu 50 tl diye geri verir... Yuhhh dediğimiz noktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Regalya said: Dolaştırmaya başladığını anladığında ineyim şu kenarda diyorsun taksiciyi indirip azını burnunu kırıyorsun Durağından yardım yada polis gelmeden gidiyorsun hoş senin nişanlınla ablan varmış olmaz o tabi. sonrada yoldan gecen taksiciler durup seni bi guzel cevirme yapiyolar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben bi taksiye bindim 14 kuruş atması gereken taksimetre 20 kuruş atıyo çatır çatır her seferinde. normalde 8 tl tutan yol, daha yarısında 8'e geldi. vardığımızda 14 tl mi ne olmuştu. kısa yol olduğundan öle deli fark yoktu ama hergün geldiğim yol biliyroum. dedim bu ne böle 20 atıyor 14 yerine, "ehehe bozulmuş abi baktırmak, yaptırtmak lazım ya" dedi. burası 8 tutuyo al şuradan 8 dedim, 8 aldı. yoksa büyük kavga edecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 trafik zabitasi yerine bagli bulundugu bolgedeki esnaf odasini arayin (sehirinkini degil, semti), sikayette bulunun. gozumun onunde 15 dakikada cok sorun cozuldu oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Buddha said: Soimyr said: ankarada otogardayken o mallığı kaç sefer yaptım, akıllandım artık direk kızılaya metroyla gidiyorum, rdan siter taksi ister otobüs takıl her türlü daha ucuza getiriyorsun. Abi şehir içide de bindim 5 dakikalık yol 13 TL yapar mı? Birde yavaş yavaş gidiyordu bildiğin yürüme mesafesi markete gitmiştik. 10 metrede bir durup dinleniyorduk. Otobusede binemiyorduk çok erzak vardı insana bile yer yoktu geçen otobüslerde. Neyse zaten uzak marketler için geçen pazarda gördüm sepet araba vardı millette ondan alıcam. Taxiyede binmem daha Ankara'da. Kızılay - Kuğulu 6-7 arası tutarken 5 dakikalık yol için 13 az bile. Ama evet Rule of Thumb olarak Ankarada taksiden kaçınıcaksın, akşam konser vsden dönmüyor ve otobüs seferleri bitmediyse. @Babacum: hatun zevkine +1 verdim. Trafiğe levye ile Half-life havasında çıkmak isteyen hatun ==> pahabiçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben ögp kısaltmasına takıldım en çok ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kızılay kuğulu arası 2.5 km 2.2den açıyolar. 20 kuruş atıyo 100 metrede 25 * 20 = 4.5 + 2.2 = 6.7 lira. normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 adam taksimetre terk sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 adam kaptan bariz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kendime dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bana da diyebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 demiyedebilirdin tabii... senin secimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 neyse ki demedim. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar