ThrozenFrone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Archeology'nin BGlere hapis olan wowculara gangin ne oldugunu hatirlatmasi iyi oldu bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ~250 dwarf da staff'ı aldım az önce. 4k civarı da 100g den rune stone almıştım. kurtuldum daha dönüp bi kere kazma vurmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Masquerade said: rng yeni birşey değil ki. baron mountu 100 defa farmlayıp çıkmadı bu nasıl iş hakettim ben bu atı vermeli blizz demek gibi bişi. zira aynı mountu sen 100 defa denersin çıkmaz, bazı şanslı insanlar 2. tryında düşürür (tanıyorum bu adamı dasdsa). Mesela Zulian Swift Tiger'ı ben ilk runımda düşürdüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://www.darklegacycomics.com/270.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Daha çok rare ekleseler keşke, rarelerin çoğunu buldum, bulamadığım bir iki tanesi üzerinde de çalışıyorum da bitince napıcam bilmiyorum. Bir şeyleri beklerken iyi oluyordu öyle archeology kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ThrozenFrone said: Archeology'nin BGlere hapis olan wowculara gangin ne oldugunu hatirlatmasi iyi oldu bence :D archeology değil de tol barad çok fena oldu. 5-6 kişi bi anda 2 kişiye kaynıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Bana sadece dwarf staff cıksa yeter gerisine gerek yok mount dustu zaten fossilden. Dwarf dusebilmesi için benim lvl kaç olmam ve min kac fragmentmı neyse ondan kullanıyor olmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hizli ucabilmek icin item varmi? Paladin olmayinca olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kasan varsa hala diye bi kaç paylaşım yapıp +rep alayım /run print("Total artifacts"); for x=1,9 do local c=GetNumArtifactsByRace(x); local a =0; for y=1,c do local t = select(9, GetArtifactInfoByRace(x, y)); a=a+t;end local rn = GetArchaeologyRaceInfo(x); if( c > 1 ) then print(rn .. ": " .. a); end end komuduyla total kaç sovle yaptıgınızı görebiliyosunuz (önce solve logu açmanız gerek) 120 dwarf solve da staff çıktı, bütün dwarf rarelar bitti 136 troll solve , sword çıkmadı 145 NE solve, trinket hariç bütün rarelar çıktı 132 fosil solve , 50 solve da falan hem pet hem mount çıkmıştı 49 tolvir solve sadece scarab çıkaran pendant çıktı edit: kod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ilk level'larda yaptığımız gri itemler ileride bi işimize yarıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ABV arkeoloji tükürdüğümün trinketi için anam ağladı kasmaktan hala çıkmadı yemişim arkeolojisini de trinketini de alt charıma inscription kasıp darkmoon card volcanoyu yaptım daha kolay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 60. tolvir solve da yüzük çıktı az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 asdhasdasodhohoh yüzükle uğraşırken NE den trinket çıktı şimdi double rare research Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 180 dwarf artifact oldu staff çıkmadı ama onun dışında Tol'vir ring NE trinket Troll sword aldım =p Staff'e ara verdim ben ararken dagger aldım raidden. 200'e kadar çıkmazsa bilemiyorum devam edermiyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 e o scripti yazıyorum bişi olmuyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bende calıstı arkada archeolgy acıkken scripti yazında altta dwarf bukadar NE bu kadar açmışsın yazıyor. Dwarf daha 23 olmuş hehe cok yolum var gibi staff için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Some of the grey/junk items you get from archaeology had their price considerably increased (up to 1000 gold) and if you have them in your bags it's probably a very good idea to wait for the patch before you sell them ... I'm sure you'd hate to lose 1000 gold (or more!) because of that, right? http://www.mmo-champion.com/content/2159-Archaeology-4.0.6-Item-Changes-Sinestra-Video-MMO-Report-Comics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Yalan gibi geldi ama fena olmaz en basitinden 3-5 kuruş kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bizim arkadaş kazarken sand stone drake recipe bulmuş, paranın gözünü vurdu şimdilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Total artifacts Dwarf: 11 Fossil: 137 Night Elf: 377 Tol'vir: 76 Troll: 58 NE trinket dusmedi hala, Tol'vir mount ta ortalarda yok :S rng dıyorlar %1 drop ıhtımalı dıyorlar kabaca 16k ya yakın NE fragment edıyor o kadar night elf solve.. kusucam kazmaktan bunaldım.. bu kadar kazıncada vazgecemıyorsun, bıraksan hepsını haybeye kazmışın gibi bi his geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi yazık ya size ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Yakında yine kazacağım =p o staff i almadan rahat etmek yok. En azından junk'lar para edecek, en pahalısı dawrf ring 390 mı ne ediyor, kötü değil ki zaten hep dwarf kazacağım.Birşeyler eklerler belki diye 3000 üzeri fossil ve troll e dokunmayı düşünmüyorum silmeyeceklermiş zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ben valla baydım kazmıyorum artık yani anca bg sırası falan beklerken yaparım yaparsam onun dısında direk acrheology kasmıorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yüzük için kazmaya başladım. ilk tolvirde binek receipe düştü. sonra kazmaya devam ettim, hala yüzük yok. pes ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar