Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Silahlanma Kanunu

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Sylian said:

Bilgine hayran kaldim bonepart, 21. yuzyilda Avrupa ve Amerikanin modern ordusuna karsi militia denilen tiplerin silahlanma nedeniyle karsi cikabilecegini dusunmek apayri bir olay. Ha Amerikada anayasalarinda var cunku anayasalari yazildigi zamanlar militia'larin devlete karsi cikabilme olasiligi vardi ama su an yok.

Avrupa da bireysel silahlanma cogunlukla yasak cunku yasak olmamasi insanlarin birbirini oldurmesini kolaylastirdi icin angutluk oluyor.

Buyuk ihtimalle bu yasa gecer, ne bileyim olaya ortalama bir TBMM milletvekili gozunden bakin

Silah lobilerinin verdigi rusvetleri alip yasayi gecirmek mi yoksa topluma hem yakin hem de uzun vadede zararli olacagi icin yasayi gecirmemek mi daha rasyonel?

sen once bakkalda kuru sii satilmasini engelle
evlere silah yapilmasini yasakla
kacak tabancayi yasakla
koy basip 50 kisiyi oldurecek adamlara korucu diye devlet eliyle kalasnikof verme
ruhsati olan kisileri denetle
ondan sonra ruhsat vermeyi azaltirsin o surn deil
bu arada isvicrede de silah ruhsati olayi cok gelistin sirf amerika dgil

ayrica avrupanin gelismis ordulari dediginiz sirp ordusu idi
basarili bi ayaklanmanin ilk adimi silahlanmadir
her ne kadar gunumuz sartlarinda tabancayla silahlanip orduya karsi durmak zorda olsa
irakta amerikanin harcadigi milyarlarca dolarin nedeni halk ayaklanmasidir
Sosyal ağlarda paylaş

Killstreak ler yasallaşacak mı abi bana onu söyleyin siz. Sokağa çıktım 25 kill streak yaptım nuke açılmazsa kan çıkar.

Veya reple dağıtılsın abi daha güvenli. Melih Gökçek logolu tabardlarla Ankaralılar quest yapsın işte.

23 nisan achievementlarınından rep gelsin.

20 tane futbol topu topla.

Su kesintisi sırasında 3 gün susuz idare et.

Children's Week

5 ilçenin lokantasında yemek yerken polis baskınına uğrama.

http://img2.blogcu.com/images/j/a/p/japonkale/123686396465566_melih_gokcek.jpg

al sana tabard.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...