Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 of önceki gün misafiri geri çevirdim ama çeviremedim bugün artık meh, çabuk giderler umarım. :( Sparkcaster said: aynı itemlar değil mi ya, birinde handaki elfe gidiyosun diğerinde shrineda azura yolluyo, azurayla yaptım ben şu an inventorydeki azura's star ve demin bitane geyik ruhu aldım sonunda, başka item mi var darkstar diye? değil aynı item, azura's star humanoid olmayanları alır sadece. aquila said: resisting spells yok mu ya, bi fireball atiyolar healthin yarisi gidiyo, ya da resist armor filan mi var. var, fire resist, frost resist vs veren enchanted zırhlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 iki hafta sonra anca başlayabileceğim için abv diyorum hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 of ben azura black starı veriyo sanıyodum neyse allahtan oralarda save vardı gittim geri 3 level felan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 kalın magelerle kapısırken sorun yasıyorum :( dual wield melee olarak ... peoblemin temelide oynak casterlar yerinde bi rahat durmadıgı icin power atakları daga tasa kurda kusa sallıyorum, denemedim ama oncesinde slow yada oldugu yere mıhlayan buyu vs varsa bakacam ama bakma taraftarı degilim, hani pure melee nasıl kotarırım olayı derdindeyim ... Charge power strike yok sanırım yada ben beceremedim, hızlı kosma vs var ama power atak a basında karakter durup 3 atak yapıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 şöyle bişi buldum, 70lerin üstü mümkün sanırım. The theoretical level cap (maximum level) is level 81, reached by increasing all skills to 100. tabi bütün perkleri almak mümkün değil, 280 tane normal, 20 civarıda questlerle gelen perk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 fireball spam yapan bandit var lol, cheat açmışlar. scaling beter olmuş ama, misc questde bandit chief geldi elinde eşşek gibi warhammerla, 100g verdi questreward olarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bi lv30+ sonra gelen elder dragonu dene sonra bandit chiefi öpüp başına koyarsın :( epic ebony bow, epic deadric sword.. melee girersen zaten direk bi ısırıyo 2. ısırıkta kill move.. direk ölüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi cidden çok yordu ama beni şu interface, siz nasıl alıştınız abi pcde oynayanlar. şaka gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 patch var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 beni de yolda stendarr adept ile kapışan ancient vampire eritince regen kapamaktan vazgeçtim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: deneyen var mi dagger ile assasino takilma oluyor mu. sneak sokulup arkadan beksıteb vere vere ilerleniyor mu yoksa tatava mi? degırla asasino 30x vuruyo.dungeon son bosslarına tek atıyor blade of woe yaklaşabilirsen ama 1v1de sıfırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Abi full mage oynuyorum, aşırı kolay şu an oyun. Yani sanırım sadece mage'i bu kadar kolay, çok mobil çünkü, vurkaç yaparak alamayacagın birşey yok çünkü hiçbir şart altında overwhelm olmuyorum. Companion var, Frost Atronach mı ne var. Direk sopayım. Lvl 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 evet, her zamanki gibi mageler op. aglak kiz cocugu classi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lydia tanklamasa ağlatıyolar mageleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 xunn said: Abi full mage oynuyorum, aşırı kolay şu an oyun. Yani sanırım sadece mage'i bu kadar kolay, çok mobil çünkü, vurkaç yaparak alamayacagın birşey yok çünkü hiçbir şart altında overwhelm olmuyorum. Companion var, Frost Atronach mı ne var. Direk sopayım. Lvl 23. zorluk durumu ne cunku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 frost dragon tek atıyor ya. innden çıkamıyorum yukarda bekliyo manyak gibi hoş 6 kişi gezmesem herşey tek atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 vendorlarda büyüler sizin skillinize göre satışa çıkıyor bu arada, 75 skillde expert büyüler satılmaya başlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bu arada companiona sağa git sola git şeysini e ye basılı tutarak verebiliyorsunuz menüye girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben kovdum kompanyonu, iki de bir onume cikiyo faydasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 LethE said: bi lv30+ sonra gelen elder dragonu dene sonra bandit chiefi öpüp başına koyarsın :( epic ebony bow, epic deadric sword.. melee girersen zaten direk bi ısırıyo 2. ısırıkta kill move.. direk ölüyosun. Orc'um ben, dragon fightlarda Berserker Rage açıp kafa göz giriyorum, stagger yiyorlar zaten 2 - 3 power attackta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ben companionsuz oynuyorum lan, daha zevkli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bir yerde bir ejderle kapıştım. birkaç potion ile kolayca altettim. ardından lich gibi bişi çıktı. çok çabuk canımı azaltıyordu, fazla dayanamadım ve öldüm. bu ne lan. ejderhalarla kapışmadan evvel level kasmak gerekiyor herhalde. hayır ejderhaları kesmek için değil, etraftaki mobları kesebilmek için :P ejderhaların lesser mob olması yazık olmuş oyunda... şöyle bir sorunum var. esasında axe+shield gitmek istiyordum. ancak range gerektiren birçok düşman var (mesela giantları uzaktan halletmek gerekiyor yoksa bir vuruşla uzaya gönderiyor seni). ok kullanmak istemedim. onun yerine destruction kasayım dedim de, şöyle esaslı bir büyüye rastlamadım henüz. illa mage's guild'e felan mı gitmek lazım onun için? frost/fire/lightning akıtan başlangıç büyüleri var, lvl 15 oldum halen aynı büyülerle oynuyorum. ice spike diye bir şey var bir rank üstü büyü. ama tutturması zor oluyor oynak düşmanlara karşı (giant gibi hantal yaratıklara kullanıyorum). güzel bir direct damage büyüsü lazım bana, az manayla bol bol spamlanacak. bi de (minor) healing potion bulmakta zorlanıyorum. vendorlarda tek tük satıyorlar. alchemy işine girişsem diyorum, malzemeleri nedir şu potionun, kolay bulunuyorsa kendi potionımı kendim yapayım. ne de olsa dragonbornuz şurada (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 companionlar gereksiz ya, hele sneak kullanıyorsanız çok yersiz hareketlerde bulunuyorlar. sneakde bow sneak atak çarpımını arttıran perk, light armordan stam regen veren perk, restodan heala ek stam veren perk ve archeryden slow time perki ile fena akılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dağ taş ot dünyanın potunu yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aynen lydia öldü bende zaten bi eve girdik dağ başından içinden piskopat dark elf büyücü çıktı kesti kadını şimdi yanımda elf archer var bende elf archerım zaten thief guild görevleri yapıyorum adam soygunun ortasında dolaşıyor koşarak rezil ediyor her görevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar