ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 mesela bu 7000 merdiveni tırmanmadan köprü üzerinde adam size emanet veriyor yukarı götürmen için, gittim orada işimi bitirdim, o emaneti verecek yer bulamadım. en son orada sildim zaten oyunu, journal'da açıklaması da yok questin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bana dediler sen dragonbornsun git daglara ogren ne ayaksin tam olarak diye canim cikti gidene kadar oraya 1 saatimi aldi hacca gidiyoz sanki anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Viktor said: Redeagle said: Cheaz said: Fazla basit olmuş sanki lv 8 de bitti main questler Nasıl yapıyorsunuz yahu? Daha ilk ejder karşılaşmasından önceki questlerde savaşırken kafadan lvl 5 oldum ben. Olmam gerekti ayrıca daha mezardaki kıçı kırık undeadler iki vuruşta öldürüyordu çünkü. Kolayda falan mı oynuyorsunuz? novicede oynuyom daga cikarkene bi buz trollu denk geldi tek atti lvl 5 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bi de ordan dönüşü var sdgvsdg o yoldaki trolü benim hatuna ve ata tanklattım ben öyle kestim. yoksa 2 vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 e hacca gidiyosun zaten pilgrimage mekanı ora, nasıl oynuyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lol "pilgrimage" diye bosuna demio adamlar ahahahah, haci olmak icin cikiyorsun o yolu adamlar super yapmis ona bile kulp bulmayi basardiniz :p kocaman chest var temple in onunde, adam konusurke ndiyor zaten temple in onune birak diye, koyuyorsu nchestin icine iste THIS IS WHY WE CANT HAVE NICE THINGS in uygulamali sunumu olmus, hacialri ngittigi tapinak diye tepeni nsutuen cuk kadar bian koyup kafasinda sapsari bi soru isareti olan adama questi teslim etsek BEST OF GAME EVER oluyor bi gurup oyuncu icin asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 tahmin ettiydim oraya koncağını aslında da kendisi koyar quest tamamlanır vs diye tahmin ettiydim ulan cheste koyarız bir daha da alamayız yalan olur quest diye yapmamıştım. e journal'da hiç olmasa questin ufak bi özeti olsaydı. aklımda mı kaldı anasını satim köprüdeki adamın söylediği. zaten yoldaki trole bi kere öldüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 hayır konsol oyuncuları uzun yazı okumayı sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yazılı oyun mu olur abi gidin kitap okuyun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 valla gitmediğim halde save açıp sırf godmode açtım gittim aldım questi çıktım merdivenleri gayette sandığı gösteriyor quest işte? içine koydum supply bagi? lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok abi bişey gösterdiği yok. ya da bende bug bişi oldu. tek gösterdiği quest haritanın öbür ucundaki dağın başındaydı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Journal'da questi aktif seçtin mi? Bu arada kontroller inanılmaz rahat bence ya niye tutuldunuz anlamadım, wasd ile kullanıyosunuz dimi? xBox controller var makinaya bağlı klavyeyle oynamak daha kolay bence. Oyun harika bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 seçtiydim evet. kontrollerde sıkıntı yok abi, her ne kadar favori menüsü vs olsa da bi rahatlık yok sanki böyle. neyse oyun olarak cidden güzel, teknik sıkıntıları olmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Awsome Storage ahahah hala bulmadıysanız, greybeard ların 3. trail için horn u almaya gidiyordum, yolun üzerinde bir mekana geldim 2 frost troll ün olduğu, kestim girdim ortada kubbemsi yere. Woden mask çıktı, üzeriden enerji falan var yazıyor, taktım, hop mekanın eski haline gönderdi, 2 chest var, direk ev almadan storage olayını hallettim. ps: mekanın ismi labyrinhtian mış, frost troll daha çok var dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 str mtr nasıl artıyor? bizim taşıma kapasitemiz 300 mu bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 armorlarda kolyede vb enchantı oluyor, bide lockpicking de sanırım perki var 100 arttıran, üstteki maske'de quest item bu arada :) edik; şey sorcam, imperialara katılınca öbür elemanlar bize düşman mı oluyor? gördüğün yerde dalıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 norak hayır dalmıyorlar. hatta çoğu görev aralarına sızmanı gerektiriyor bir şekilde. ahmedinejad said: tahmin ettiydim oraya koncağını aslında da kendisi koyar quest tamamlanır vs diye tahmin ettiydim ulan cheste koyarız bir daha da alamayız yalan olur quest diye yapmamıştım. quicksave f5, quickload f9.. Wayne said: bana dediler sen dragonbornsun git daglara ogren ne ayaksin tam olarak diye canim cikti gidene kadar oraya 1 saatimi aldi hacca gidiyoz sanki anasini satim. lol calipers kalmamış tamriel'de, nedenini kimse bilmiyor ahahaha shivering isles oynayan anlamıştır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Öyle oynanınca lvl 8 biter tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok yaa oyle dedigime bakmayin oyun super.. alismisiz wowdan tabi cart oraya curt buraya boyle yolda bandit mandit kese kese yagma yapa yapa gidiyom yalniz yan gorev pek rastlamadim ben paso main gorevden gidiyom nerde bulabilirz bu yan gorevleri bi yigin adamla konustum bi cacik cikmadi bi misc gorevi var clana uye olma galiba ondan sonrami aciliyor hepsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 wisp kesiyordum ki, anneleri geldi :( 1 di 5 falan oldu bi anda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Wayne said: yalniz yan gorev pek rastlamadim ben paso main gorevden gidiyom nerde bulabilirz bu yan gorevleri bi yigin adamla konustum bi cacik cikmadi bi misc gorevi var clana uye olma galiba ondan sonrami aciliyor hepsi ? yan görev tonla var her şehirde npc'lerle konuştukça, faction quest'leri için de faction'a katılman gerekiyor. nasıl katılacağını da öğreniyorsun konuştukça. kısacası bol bol konuşun. :) ------- kitaplar gene çok iyi ya, sayfa numaralarını neden kaldırmışlar anlamadım ama. mlp, fate, bakuman filan hepsi birikti hiç 5dk bile ayırasım yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Lvl 18 oldum hala kontrollere alışamadım, böyle UI kahrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben çok rahat oynuyorum da mouse sensivity değişmiyo galiba, konsol seviyesinde kontroller :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 College questline şeysi Olm bu ne lan allah belalarını versin, pure mage gidiyorum ama şu magic anomaly'leri kesemiyorum, Lydia falan da yanımda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 biraz oyniim dedim gece yatmadan abi o ui nedir hahaha şaka mı ? yani cidden table inventoryi bik biki açıp mousela tıklayamio muyuz? hahah hayatımda ilk defa bu kadar kolaya yatıldıını gördüm lan tamam konsol için yapmışın da bari pc versionunda hafif değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar