Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 parasıyla değil mi arkadaşım! madencisi var, tüccarı var, tezgahtarı var, bunların hepsi ekmek yiyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 >Kill the dragon for the Jarl of Whiterun >Oh shit Im dragonborn, better go gloat in that wizard prick's face >Guard at the gate says "You killed the dragon. You're totally awesome and shit." >Shout in his face to let him know Im DRAGONBORN >Acquire 40 gold bounty >He attacks me >Wont let me pay it off >Run the fuck away >Get shot in the back and die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben satın aldım, oynun basından beri belki baska hicbir seye para harcamamısımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 >I walk through town constantly fus ro'ing. >Scrub guard tries to cramp my style >"Please stop shouting." >Mfw "Too bad, there's plenty more where that came from. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi jeremy reyiz öldürmüş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 PS3 e aldık oyun fransızca çıktı. Geri gittik değiştirdik ikinciside fransızca çıktı. Biriniciyi ingilizce diye ikinciyi almanca diye aldık ikiside fransızca çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 smithing 100 :/ üstüne %20 lik eldiveni de takıyorum oh mis . beyler bug mug var sanırım... bethesda yapmazdı yani.. amulet of mara taktım bu skyrimde gay evlilik almış başını gitmiş, önüne gelen bi yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 peh Dragonscale yaptım ama hayal kırıklıgı ... Steel Plate le arada pek bi fark yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Atlar ne kadar yavaş lan abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi... way of the voice için şu high hrothgar'a gidecektim. yolda ufak bir kasabaya girdim nasıl bulaştıysam hangover olayına girdim. bir kalktım haritanın alakasız bir yerindeyim. köylüye sordum drink comp vardı kazandım mı dedi kardeş şurdayız. başka bir villager ile konuştum adam sen benim eşyamı çaldın falan diye bağrındı dsad kaçtım dışarı. quest yapacaktık bunlarla oyalandık gece bitti of. :D bir de hızlı at satan stables var mı. 1k olan bildiğin eşek dsadas. gitmiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Hiç hırsızlık yapmıyorum brolar. Odun keserek dandik ev aldım, acayip huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lan ben de hic hirsizlik yapmicaktim, adamla konusmaya calisirken onundekileri caldim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 AHHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=vA6IGOomaaw&feature=player_embedded evlilik guide Öncelikle evlenmek için Amulet of Mara adlı kolyeye ihtiyacımız var. Bu kolye bizim boşta olduğumuzu gösteriyormuş Peki nerde bu kolye ? Haritanın sağ alt köşesindeki Riften kasabasında Bee and B.... (Kusura bakmayın hatırlayamadım tam oalrak) diye bir han var. Bu hana gidip Maramal adlı rahibi buluyoruz ve konuşmaya başlıyoruz; muhabbet zaten sizi kolyeye götürcek 200 gold vererek kolyeyi alıyoruz. Şimdi sıra geldi kimlerle evlenebileceğimize. Sanırım öyle yolda gördüğümüz her dişiyi evin hanımı yapamıyoruz. Belirli npc lerle evlenebiliyoruz. Şu ana kadar benim bulduklarım Whiterundaki Ysolda, bide Riverwoodda abisiyle kalan kız. Ancak bu kızlarda öyle gönlünü hemen kaptırmıyo azıcık nazlar var. Evlilikle ilgili diyaloglara erişebilmek için bu npclerden aldığınız (riverwooddaki kız için "golden claw" görevi mesela ) görevi yapmanız gerekiyor. Eğer görevi tamamladıysanız ve boynunuzada Amulet of Mara yı taktıysanız, kzın dikkatini çekiceksiniz ardındanda "Benimle ilgileniyormusun" tarzı bi muhabbetle olaya girip yine Riftende düğünü yapıcaksınız evet, var mı gönüllü skyrimde evlenmek isteyen taş kızların listesini çıkaracak, quest kasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 azure stari buldum herkeste vaay azure star diye laf atıo bana ama ne işe yarıyo bu azure star? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Chastor said: azure stari buldum herkeste vaay azure star diye laf atıo bana ama ne işe yarıyo bu azure star? tes serisinin en iyi artifact'i, kullanılınca kaybolmayan grand soul gem. kabız olmadan enchanted silah kullanabilmek için temel araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 breezehome'u bir aldım abov ciftlikten bozma. cok masraf yapılacak şu hale gelene kadar. http://www.youtube.com/watch?v=-D3zzpdtyy4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok yaw upgradeler ucuz.. esas sorun o 5k yı biriktirmek.. dayanamıyodum basıyodum trainingi sonra işin yok gene dungeon temizle bi ton. drinking competition adam sanguine çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 benim gibi level 21e kadar tps oynamayın.olay fpsdeymiş.çok kötü oldum fps oynayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 >Lydia'ya beni takıp etmesini söylüyorum. >As you wish my Thane. I'll protect you with my life. >Dat feel when you notice she is your personal Saber from Fate/Zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 akşam 6da oturdum başına hala bırakamıyorum ne kadar güzel onu tartışmaya gerek yok ne olursa olsun bağlıyor oyun. 1-2 sorum olucak silahlar bu kadar az mı? sadece 3 çeşit mi twohanded var? insanın canı farklı şeyler denemek istiyor bir mızrak olsun yada en azından animasyonu farklı bir silah olsun vs... başta alınan attan daha iyisi yok mu zira öldü o ama zaten çok yavaştı :P whiterun ın etrafın dolaşırken bir tane dragon belirdi gidip şehre haber veriyim dedim ne kimsede bir tık var ne bir şey sonra döndüm gitmiş zaten dragon fightlarını başlatmanın başka bir yolu mu var? level cap var mı? yoksa da level scaling çok zorluyor mu ilerde? level alınca direk vermek karlı mı yani? o kadar güzel perkler var ki hepsine vermek istiyorum bir sürü level atlayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 70 galiba level cap.50den sonra abartı zorluyomuş obliviondaki painter questi tarzı değişik şeyler bulan var mı? bi de 20k gold oldu.evim arabam var. pahalı şeyler satan dükkan bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi nord, kuzey, kar olması resmen oyunu boostlamış. tipi eşliğinde bir tepeye tırmanıp da içinde undead barındıran dungeonları temizlemek direk ASOIAF şekline sokuyor oyunu asdada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 BlacKDagger said: http://www.youtube.com/watch?v=NRGcdBefGCg&feature=related dragona dalarken calicam bunu yalnız ne tesadüf oldu, geçen gün şu şarkıyı açtım oyuna devam ettim, hemen ardından ilk ejderha çıktı pat diye, o sırada deneme amaçlı kayıt yapıyordum, devam ettim, şöyle oldu: http://www.youtube.com/watch?v=-0IT-rDNLDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: abi nord, kuzey, kar olması resmen oyunu boostlamış. tipi eşliğinde bir tepeye tırmanıp da içinde undead barındıran dungeonları temizlemek direk ASOIAF şekline sokuyor oyunu asdada. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar