LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 tormentinde senaryo çok klişeydi bi kotor 1 olamaz asla.. ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 torment bayıktı ya oku oku bitmiyordu... tl:dr çektiydim en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bone said: topicte inanılmaz fail laflar dönüyor. birileri skyrim screenshotlarina kötü grafik diyor, birileri daggerfalla kötü oyun diyor. biri de planescape torment berbat senaryoya sahipti felan diycek şimdi... daggerfall a kotu oyun diyen tas olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 daggerfall kötü bir oyun hani taş falan olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hemen olur demedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kaede heykelini yapmaya başladım. taş olucaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 3-5 bin yila olursun tas ya, bekle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Abi şu gördüğünüz grafikler DX9 konsol grafikleri yani. Benim bahsettiğim ekranda böyle düşük çözünürlüklü blur var. Kötü değil grafikler, sanat yönetimi ve atmosfer çok iyi ama güncel değil motor ki işlerine gelir böyle olması çünkü hedef platform konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 adamlar hala odun animasyonlar hala odun savaşlar hala odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 şöle bişi çıkmış: Many players interested in the difference between the versions Skyrim for PC and consoles, so we have compiled a table comparing the sizes of files on PC and Xbox 360 File Name____________Xbox 360____________PC Skyrim - Animations______40.8 MB______40.4 MB Skyrim - Interface________72.8 MB______33.1 MB Skyrim - Meshes________723.3 MB____1450.4 MB Skyrim - Misc___________12.5 MB_____169.2 MB Skyrim - Shaders________15.2 MB______24.5 MB Skyrim - Sounds________218.8 MB_____909.6 MB Skyrim - Textures_________903 MB____1324.5 MB Skyrim - Voices__________1391 MB_____1391 MB Skyrim - VoicesExtra______12.4 MB______12.4 MB Skyrim.esm____________340.3 MB_____237.8 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 LethE said: tormentinde senaryo çok klişeydi bi kotor 1 olamaz asla.. ^-^ you are already dead http://www.youtube.com/watch?v=4PIU3iPcu74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Kaede said: daggerfall kötü bir oyun hani taş falan olmadım http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f8/Daggerfall_promo_screenshot.jpg daggerfall gibi bir oyun bir daha yapılmadı. Dönemi içinde kıyaslayın, yarattığı bomba etkisine bakın. Üst seviye oyuncuların hepsi o yıllarda (1996'mıydı?) sadece bunu konuşuyordu. En çok satan oyun diil(sims über oyun o zaman), kastettiğim şeyi anlatabildim mi? Geceler boyu daggerfall ANILARIMIZI paylaştık bi dönem. Bi arkadaşım kurtadam olmuştu ve tedavi istemiyordu, bunu sevmişti mesela... bak duygusallaştım gene lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T7uT4oDPSjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 malum yerlere düşmüş ilaç bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "White Wolf" said: Ya allah aşkına niye olmasın dagger silent kill , finishing blow'unu gördük trailer' da boyun kesiyor. Ben two handed gidicem neden biraz gerilip 2 handed'ı adamın sırtına saplamalı bir silent kill olmasın ? Buna uygun motivational resim bulamadım :) İlk kez xbox ile bu tarz oyun oynayacağım bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Norak said: şöle bişi çıkmış: Many players interested in the difference between the versions Skyrim for PC and consoles, so we have compiled a table comparing the sizes of files on PC and Xbox 360 File Name____________Xbox 360____________PC Skyrim - Animations______40.8 MB______40.4 MB Skyrim - Interface________72.8 MB______33.1 MB Skyrim - Meshes________723.3 MB____1450.4 MB Skyrim - Misc___________12.5 MB_____169.2 MB Skyrim - Shaders________15.2 MB______24.5 MB Skyrim - Sounds________218.8 MB_____909.6 MB Skyrim - Textures_________903 MB____1324.5 MB Skyrim - Voices__________1391 MB_____1391 MB Skyrim - VoicesExtra______12.4 MB______12.4 MB Skyrim.esm____________340.3 MB_____237.8 MB meshler ve ses dosları konsol için normalde, esm dosyası ana dosya içinde oyunla ilgili obje ve haritalar yer alıyor. Büyük olması xbox'da ekstra kontent yer alıyor olabilir. Yada DLC'ler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 sostizm said: İlk kez xbox ile bu tarz oyun oynayacağım bakalım nasıl olacak. doğru düzgün modlanabilen son multi-platform rpg serisi, konsolda oynamak çok büyük kayıp. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 DF'da niye heryerde dans eden çıplak kadınlar vardı; niye serinin geri kalanında yoktu hiç anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 biz download ederiz onlar diskteki şeye para verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Sam said: sostizm said: İlk kez xbox ile bu tarz oyun oynayacağım bakalım nasıl olacak. doğru düzgün modlanabilen son multi-platform rpg serisi, konsolda oynamak çok büyük kayıp. :/ Çok üzgünüm ben de. Laptop ekranında bu oyunu oynamak istemiyorum :/ desktop almak da mümkün değil şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oblivion için ok yapmaca modu kurdum süper oldu, taşıyamadığım armorları ok yapıyorum, zehir falanda ekleniyor süper. inş. benzer birşey skyrimede çıkar amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 preload başlamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 steam üzerinenden dil değiştirme var mi bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iLLJwInYhd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar