moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 e3 te nerdlerin şakşakladığı video sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Red said: çöpe giden paralar ne bilim bunlara verceğim parayla yüzlerce kinder supriz yumurta alırım içinden cıkanlar daha heycan verici Pis konsolcu. Ellerin kokuyodur senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 o değilde şöyle güzel gözüken bir oyunda.kılıçla vurdugun adamın tepki vermemesi ne kötü ya.yani kılıçla vuruomuşun hissi vermiyor adama 3-4 tane kılıç salladı sadece ufak kan atıyor her vurdugunda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Burada itiraf ediyorum, tüm narrative israrıma rağmen bazen Oblivion'da elime en dandik oku ve hançeri alıp, üzerime en ucuzundan normal elbiseleri giyip, geyik avlamaya çıkardım saatlerce. Ayı görünce sneak açıp kaçardım filan. Şimdi vidyoda gördüm koşan tilkiyi. Ne zevkli olnu avlamak! Sırf bu nedenle avcılık oyunu indirip denedim ama Oblivion'ın verdiği zevkin onda birini vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 oyun çıkıcak 1 ay sora, hala aynı videoyu izliyoruz ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ahah gerge. red dead redemption dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aynı kafa ahah ayı yerine FAKIN COUGARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 adam 22 skill rate ile dragon kesiyo yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 oyunun atmosferi baya güzel olmuş kar fırtınası felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 >No blocking while dual-wielding >Forced 3rd person while riding horses >Forced finisher cutscenes a la DXHR confirmed >Shortsword-longsword distinction gone >No repairing (weapons and armor do not get damaged) >Regenerating health >No shield equipable in right hand (Previously promised left-handed characters out) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Regenerating health dışında oyunu batıracak bir şey yok. Gerçi ölmek Deus Ex kadar kolay olursa sorun değil ama hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 repairin kalkması direk DUMBED DOWN diye bağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kötü yahu repair yok zorla brutal kill var zorla atı dısardan surecen saglık doluyo priest gibi e alchemy kasmayada gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dlc ile felan iyi bi kılıç kalkan verirler işte oyun boyu tek silah kullanırız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Abi demolarda adam patır patır kesiyo üstüne dmg yemiyo nerdeyse armor skillide 18 falandı yanlış görmediysem survival hissedemicez galiba pek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Demoda hile yapmışlardır belki. God-mode kadar güçlü karakter çıkarmışlardır ölmesin, utanırız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sparkcaster said: >No repairing (weapons and armor do not get damaged) >Regenerating health http://farm1.static.flickr.com/169/421008297_4809bd7b35.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 combatta iki döndüm spritn basıp geldim canım doldu ise komik. wow kafası mmo healt regeni ise bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 overhaul modlarla oyun daha tatmin edici olacaktır ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 benim takıldıgım noktaya başka parmak basan olmamış lan ne bilim moblardan az daha kan gelse.vurdugumuz yerde kesik cıkık olsa daha güzel oyun olmaz mıymış tam böyle sevdiğim tarz ya.bolbol gez onu bunu kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dragon eyc'de kızılcık şurubu feciydi, aman olmasın. fazlası göz çıkarıyor heh. regen olayını anlamadım, herhalde combat dışında filan? ama öyleyse bile çok kötü olmuş pff. tamirin gitmesi zaten kötüydü. öbürleri de daha az olmakla beraber kötü, short/long sword olayı filan. baştan haberler iyiyken sonlara doğru kötüleşti be. dur bakalım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ya sabır illa şu amele kitleye oyunu oynatıcaklar.sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Red said: o değilde şöyle güzel gözüken bir oyunda.kılıçla vurdugun adamın tepki vermemesi ne kötü ya.yani kılıçla vuruomuşun hissi vermiyor adama 3-4 tane kılıç salladı sadece ufak kan atıyor her vurdugunda o kadarbu abi bu her seyi super, su yok yillardir. ondan da gercekci combat hissi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 mammoth güden giantlar, game of thrones dan mi arak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4hD-KZsmBl4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar